Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Cosmetice >> SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL

SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN igiena corporala si capilara spectru larg antimicrobian, ca si prin propietatile imuno stimulante
10,99 RON

 

Descriere produs:

 

 SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL 

SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL 

 

Indicatii:
igiena corporala si capilara.

 

Sapunul lichid vegetal din gama PLANTHIGEN se prezinta in 2 variante coloristice: bleu, incolor si difera intre ele prin extractul vegetal adaugat in plus fata de extractul de busuioc

 

-Asa cum rezulta din formulele prezentate ale celor 2 variante de sapun lichid, acestea contin pe langa substantele active cu efect de curatare a pielii si substante naturale cu multiple efecte benefice asupra tesutului cutanat 

 

-Astfel, extractul de busuioc, comun celor 2 variante, este binecunoscut din cele mai indepartate timpuri pentru proprietatile sale cu spectru larg antimicrobian, ca si prin propietatile imuno stimulante, datorate prezentei in compozitia sa a unor structuri de tip terpenic specifice doar anumitor plante medicinale 

 

-Acest extract de busuioc aduce in compozitia sapunului lichid gama PLANTHIGEN un complex vegetal foarte variat si bogat ca si compozitie. 

 

-Datorita proprietatilor in principal puternic antiseptice, extractele de busuioc sunt des folosite in diferite forme de dermatite. 

 

-Compozitia chimica prezentata in continuare, justifia aceste efecte care sunt sustinute si de cercetari farmacologice si clinice moderne. 

 SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL

-Printre compusii chimici responsabili de efectele mentionate, se remarca structuri terpenoide specifice uleiului volatil din extractul de busuioc, alaturi de saponozide triterpenice cu efect imunomodulator si imunostimulator, substante tanante cu actiune astringenta de reducere a sensibilitatii tegumentului iritat, substante steriode si flavonoide cu actiune antiinflamatoare, mucilagii cu actiune emoliena si de regenerare a tesutului cutanat. 

 

-Ca urmare a efectului de potentare reciproca a acestor numeroase structuri chimice biocompatibile, extractele de busuioc, in concentratii bine determinate, au efect de atenuare si chiar de eliminare a proceselor inflamatorii, de prurit sau usturime, avand in plus un bun efect calmant, cicatrizant, decongestiv, de stimulare a proceselor de dermoregenerare si de îmbunatatire a circulatiei venolimfatice. 

 

-Coenzima Q10 care intra in cele 2 variante de sapun lichid, este un excelent furnizor de energie pentru metabolismul celular si un antioxidant in acelas timp, protejand tesutul cutanat impotriva îmbatranirii, ridarii si degradarii acestuia. 

 

-Ceea ce meria de mentionat in mod special pentru Coenzima Q10 este faptul ca furnizeaza energia necesara si pentru celulele specializate ale sistemului imunitar. 

 

-Aceste proprietati functionale ale Coenzimei Q10 au de asemenea un important efect de protejare a colagenului si a elastinei din tesutul epitelial, pastrand sau redand supletea, troficitatea si frumustea pielii. 

 

-Formula (1) a gamei de sapun lichd vegetal PLANTHIGEN, contine pe langa extractul de busuioc si extracte de salvie si sovarv. 

 

-Extractul de salvie are numeroase utilizari si in aplicare topica. 

 SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL

-Pentru uz extern sunt utilizate preparatele cu extracte de salvie in special pentru proprietatile lor antiseptice, astringente, antisudoripare, cicatrizante si dermoregeneratoare datorita continutului crescut in acid ursolic si izomerii acestuia, precum si pentru proprietatile antiinflamatoare, nutritive si calmante. 

 

-Compusii responsabili de aceste efecte se gasesc o parte dintre ei in uleiul volatil specific salviei, altii in cantitate mai mare sunt componente din alte grupe de substante bioactive cu proprietati fitoterapeutice importante pentru ingrijirea pielii. 

 

-Dintre componentii uleiului volatil se mentioneaza ca fiind cei mai reprezentativi: 1,8-cineolul, camforul si precursorii acestuia si 1,8-tuyona, ale caror proprietati sunt potentate de o mare varietate de tincturi terpenice ca atare si oxigenate. 

 SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL

-Ceilalti compusi, de asemenea, foarte utili pentru scopul urmarit si care se gasesc in extractul folosit in cantitate mai mare, sunt flavone si substante steriode implicate in special in efectul antiinflamator si dermoregenerator al produsului, acizi polifenolcarboxilici cu efecte antiseptice si astringente, acizi triterpenici si oligoelemente importante, toate cu rol nutritiv si de stimulare a bunei functionari a proceselor fiziologice ale pielii. 

 

-Extractul de sovarv contine componente ale uleiului volatil cu puternica, actiune antiseptica (tymol, carvacrol, cineol, 1,8-tuyona, 1,8-terpinen, dipenten, sabinen, etc.) in cantitati relativ mici, dar cu efect bactericid puternic si miros aromat. 

 

-Contine substante tanante in cantitatea mare ceea ce ii confera importante proprietati de stimulare a elasticitatii porilor din epiderma si de impiedicare a patrunderii de substante daunatoare din exterior - substante toxice, iritante, microbi, etc. 

 

-De asemenea contine acid ursolic cu rol imuno-stimulator si cicatrizant, ca si regulator al transpiratiei. 

 

-Mai contine si substante flavonoide, minerale, enzime, care vin sa sustina si sa completeze efectele generale de stimulare fiziologica complexa pentru numeroase functii pe care le indeplineste pielea - cel mai mare organ al corpului omenesc. 

 SAPUN LICHID PLANTHIGEN OXIGEN 500ml HOFIGAL

-Extractul de cimbru din formula (2) contine uleiuri volatile cu un continut crescut de fenoli, monoterpene hidrocarbonate, cum sunt p-cimen, p-terpinen, alcooli; mai contine tanine, flavonoide, acid cafeic, acid ursolic si oleanolic, ulei volatil de cimbru cu puternice proprietati antimicrobiene (stabilizeaza in acelas timp sapunul in mod natural), antioxidante.

Prin cele aratate mai sus introducerea sa in gama de sapun sustine efectele de cicatrizare si antimicrobiene. 

 


 
 

English:

PLANTHIGEN OXYGEN LIQUID SOAP Liquid Soap 500ml Hofigal PLANTHIGEN OXYGEN Hofigal 500ml Indications: personal hygiene and irrigation.
 
 

Français:

PLANTHIGEN oxygène liquide savon liquide savon 500ml Hofigal PLANTHIGEN OXYGENE Hofigal 500ml Indications: hygiène personnelle et l'irrigation.
 
 

Español:

PLANTHIGEN OXÍGENO DE JABÓN Jabón Líquido 500ml Hofigal PLANTHIGEN OXÍGENO Hofigal 500ml Indicaciones: higiene personal y de riego.
 

 

Produse din aceeasi categorie