Home >> Sonnentor > Uleiuri >> ULEI ESENTIAL EUCALIPT BIO 10ml SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI ESENTIAL EUCALIPT BIO 10ml SONNENTOR

purificare, întăriritor (al imunității)
27,00 RON

 

Descriere produs:

ULEI ESENTIAL EUCALIPT BIO 10ml SONNENTOR


Lumea senzuală a miresmelor!

Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

AROMATERAPIA - FARMACIA FRAGRANTĂ DIN NATURĂ
Uleiruile Esențiale, denumite Eterice - "Eteric" înseamnă "ceresc" de acum 5 000 de ani, alchimiștii le-au distilat din plante și flori aromatice. Au folosit uleiurile și pentru îmbălsămare, uleiurile prețioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esențiale sunt esența pură a unei plante și nu "ulei" în sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile în aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca în uleiuri (loțiuni) de corp sau ca și ingredient pentru spray-uri de cameră și pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, săpunuri, șampon sau deodorante. Aromaterapia folosește puterea uleiurilor esențiale pentru a susține cu ușurință corpul și sufletul.

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.
Acestea sunt foarte concentrate și ar trebui diluate numai cu un diluant adecvat, cum ar fi Uleiul de Jojoba.

COMBINAȚIE ARMONICĂ!
Amestecarea uleiurilor esențiale este ca și crearea unui parfum. Cu cât îți antrenezi mai bine nasul, cu atât dobândești mai multă experiență și cu atât mai armonioase devin amestecurile tale. În general, fiecare amestec ar trebui să conțină întotdeauna o notă de vârf, o notă de senzualitate și o notă de bază. Nota superioară este aroma pe care o percepeți intens la început, dar care se evaporă foarte repede. Nota de mijloc este responsabilă de caracterul real al mixului. Nota de bază durează cel mai mult și are proprietatea de a lega aromele ușor volatile ale notelor de sus și de mijloc.

RECOMANDĂRI
pentru MODUL de UTILIZARE
Fii creativ, fii curajos și lasă-ți imaginația să alerge sălbatic.
Uleiurile esențiale sunt incredibil de versatile și la fel sunt utilizările. Din partea noastră aveți niște idei însorite care vă aduc pur și simplu miresme senzaționale în viața voastră cu multă ușurință.

PIATRĂ AROMATICĂ – PIATRĂ CERAMICĂ

Puneți doar trei până la cinci picături de ulei esențial pe o piatră ceramică și bucurați-vă pe deplin de mireasmă!

LAMPĂ AROMATERAPIE

Se diluează cinci până la zece picături de ulei esențial, diluat cu apă, în lampa de aromaterapie și creați o atmosferă cerească în sufragerie într-o clipă.

DIFUZOARE, LAMPE, ELECTRICE
Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea într-un difuzor electric.
Acest lucru creează o climă plăcută în cameră. O ceață bogată în umezeală transportă miresmele prin cameră.
Eucalipt (Eucalyptus radiata )
Valabilitate:
folosiți în termen de 2 ani de la prima deschidere. 5 ani
Ingrediente
100% eucalipt. Distilare cu aburi din frunze
Descriere
purificare, întăriritor (al imunității)

Pentru Uz în Încăperi

"ATENȚIE:
Lichid și vapori inflamabili. Cauzează iritarea pielii. Poate provoca o reacție alergică cutanată. Cauzează iritarea gravă a ochiilor. Poate fi fatală dacă este înghițită și intră în căile respiratorii. Foarte toxic pentru organismele acvatice cu efecte pe termen lung.
ÎN CAZUL ÎNGHIȚIRII: Apelați la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau la un medic. Nu provocați vărsături. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați recipientul într-un loc bine ventilat."


 
 

English:

Bio Oil 10ml Eucalyptus Essential Oil Eucalyptus BIO Sonnentor Sonnentor 10ml Indications: cold-tracheo-bronchitis, sinusitis, headache, neuralgia, herpes, ulcers, intestinal parasites.Ingredients: Essential oil of eucalyptus (Eucalyptus globulus). Administration: Internal = sugar 2-4 drops 2-3 times daily after meals. 10-15 = external picaturiin baths in tubs of water. Inhalestudents and teachers = 10 drops to 100 ml boiling water. Lamps odoriferous = 3-5 drops in 50 ml of water. Actions: Antiseptic, anti-inflammatory, emollient, healing, anthelmintic.
 
 

Français:

Bio Oil 10ml Eucalyptus Huile Essentielle Eucalyptus BIO Sonnentor Sonnentor 10ml Indications: froid-trachéo-bronchite, sinusite, maux de tête, névralgie, l'herpès, les ulcères, les parasites intestinaux.Ingrédients: huile essentielle d'eucalyptus (Eucalyptus globulus). Administration: Internal sucre = 2-4 gouttes 2-3 fois par jour après les repas. 10-15 = bains picaturiin externe dans des bacs d'eau. Inhalerétudiants et des enseignants = 10 gouttes dans 100 ml d'eau bouillante. Lampes odoriférantes = 3-5 gouttes dans 50 ml d'eau. Actions: antiseptique, anti-inflammatoire, émolliente, cicatrisante, vermifuge.
 
 

Español:

Bio 10 ml de aceite esencial de eucalipto esencia de eucalipto BIO Sonnentor Sonnentor 10 ml Indicaciones: frío-traqueo-bronquitis, sinusitis, dolor de cabeza, neuralgias, herpes, úlceras, parásitos intestinales.Ingredientes: aceite esencial de eucalipto (Eucalyptus globulus). Administración: Interior de azúcar = 2-4 gotas 2-3 veces al día después de las comidas. 10-15 = picaturiin baños externos en tinas de agua. Inhalarestudiantes y docentes = 10 gotas en 100 ml de agua hirviendo. Lámparas odoríferas = 3-5 gotas en 50 ml de agua. Acciones: antiséptico, antiinflamatorio, emoliente, cicatrizante, antihelmíntico.
 

 

Produse din aceeasi categorie