Home >> Sonnentor > Uleiuri >> ULEI ESENTIAL PORTOCALE DULCI BIO 10ml SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI ESENTIAL PORTOCALE DULCI BIO 10ml SONNENTOR

revigorant, echilibrant, îmbunătățește concentrarea
19,80 RON

 

Descriere produs:

ULEI ESENTIAL PORTOCALE DULCI BIO 10ml SONNENTOR
Lumea senzuală a miresmelor!

Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

AROMATERAPIA - FARMACIA FRAGRANTĂ DIN NATURĂ

Uleiruile Esențiale, denumite Eterice - "Eteric" înseamnă "ceresc" de acum 5 000 de ani, alchimiștii le-au distilat din plante și flori aromatice. Au folosit uleiurile și pentru îmbălsămare, uleiurile prețioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esențiale sunt esența pură a unei plante și nu "ulei" în sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile în aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca în uleiuri (loțiuni) de corp sau ca și ingredient pentru spray-uri de cameră și pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, săpunuri, șampon sau deodorante. Aromaterapia folosește puterea uleiurilor esențiale pentru a susține cu ușurință corpul și sufletul.

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.
Acestea sunt foarte concentrate și ar trebui diluate numai cu un diluant adecvat, cum ar fi Uleiul de Jojoba.

COMBINAȚIE ARMONICĂ!

Amestecarea uleiurilor esențiale este ca și crearea unui parfum. Cu cât îți antrenezi mai bine nasul, cu atât dobândești mai multă experiență și cu atât mai armonioase devin amestecurile tale. În general, fiecare amestec ar trebui să conțină întotdeauna o notă de vârf, o notă de senzualitate și o notă de bază. Nota superioară este aroma pe care o percepeți intens la început, dar care se evaporă foarte repede. Nota de mijloc este responsabilă de caracterul real al mixului. Nota de bază durează cel mai mult și are proprietatea de a lega aromele ușor volatile ale notelor de sus și de mijloc.

RECOMANDĂRI

pentru MODUL de UTILIZARE

Fii creativ, fii curajos și lasă-ți imaginația să alerge sălbatic.
Uleiurile esențiale sunt incredibil de versatile și la fel sunt utilizările. Din partea noastră aveți niște idei însorite care vă aduc pur și simplu miresme senzaționale în viața voastră cu multă ușurință.

PIATRĂ AROMATICĂ – PIATRĂ CERAMICĂ
Puneți doar trei până la cinci picături de ulei esențial pe o piatră ceramică și bucurați-vă pe deplin de mireasmă!

LAMPĂ AROMATERAPIE
Se diluează cinci până la zece picături de ulei esențial, diluat cu apă, în lampa de aromaterapie și creați o atmosferă cerească în sufragerie într-o clipă.

DIFUZOARE, LAMPE, ELECTRICE

Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea într-un difuzor electric.
Acest lucru creează o climă plăcută în cameră. O ceață bogată în umezeală transportă miresmele prin cameră.

Ingrediente
Amestec aromatic de uleiuri esențiale naturale 100% pure: portocale, lămâi, rozmarin și bergamotă.Produs conform standardului Non-Alimentar al ABG (Austria Bio Garantie) din Agricultură Ecologică. certificată și controlată de ABG.
Descriere
revigorant, echilibrant, îmbunătățește concentrarea

Pentru Uz în Încăperi


"ATENȚIE: Poate provoca o reacție alergică la nivelul pielii. Poate fi fatală dacă este înghițită și intră în căile respiratorii. Toxic pentru organismele acvatice cu efecte pe termen lung.
ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Apelați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau la un medic. Nu provocați vărsături. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați recipientul într-un loc bine ventilat."te.

ULEI VOLATIL PORTOCALE DULCI BIO 10ml SONNENTOR


 
 

English:

Bio Oil 10ml Sweet Orange Essential Oil Sweet oranges Sonnentor Bio Oil 10ml orange Sonnentor aetheroleum Citrii Auranti volatile oil obtained by steam distillation of Citrus aurantium dulcis plant. Orange essential oil is shown in a state of stress, depression and fatigue. Fect is fortified, fortified and afrodisiace. Directions:-Internal: 2-4 drops of oil diluted honey 2-3 times daily., external baths 10 drops / dissolved in a solvent bath (shower gel, liquid soap, bubble bath ), massage 2-3 drops of oil incorporated into massage, aromatherapy 3-5 drops in 50 ml of water, inhalations with 8 drops to 100 ml boiling water.
 
 

Français:

Bio Oil 10ml Sweet Orange Huile Essentielle Oranges douces Sonnentor Bio 10ml d'huile d'orange aetheroleum Sonnentor Citrii Auranti huile volatile obtenue par distillation à la vapeur de l'usine Citrus aurantium dulcis. Huile essentielle d'orange est exposée dans un état de stress, la dépression et la fatigue. Fect est fortifiée, fortifiés et afrodisIACE. Itinéraire:-intérieur: 2-4 gouttes de miel dilué l'huile 2-3 fois par jour., bains extérieurs 10 gouttes / dissous dans un bain de solvant (gel douche, savon liquide, bain moussant ), massage 2-3 gouttes incorporé dans l'huile de massage, aromathérapie, 3-5 gouttes dans 50 ml d'eau, inhalations avec 8 gouttes pour 100 ml d'eau bouillante.
 
 

Español:

Bio Aceite de 10 ml de aceite esencial de naranja dulce naranja dulce Sonnentor Bio 10 ml de aceite de naranja aetheroleum Sonnentor Citrii Auranti volátiles aceite obtenido por destilación al vapor de Citrus aurantium dulcis planta. aceite esencial de naranja se muestra en un estado de estrés, depresión y fatiga. Perfecto está fortificada, fortificada y afrodisIACE. Instrucciones:-Interior: 2-4 gotas de aceite de miel diluida 2-3 veces al día., baños exteriores 10 gotas / disuelta en un baño de disolvente (gel de ducha, jabón líquido, baño de burbujas ), masaje con 2-3 gotas de aceite incorporado en masajes, aromaterapia 3-5 gotas en 50 ml de agua, inhalaciones con 8 gotas de 100 ml de agua hirviendo.
 

 

Produse din aceeasi categorie