Home >> Cyani ceai natural > Ceaiuri >> CEAI MUSETEL 25dz CYANI

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI MUSETEL 25dz CYANI

Ceai musetel recomandari:abcese,gastrite, enterite, colite, balonari, astm copii, raceala, intestin iritabil, balonare
2,00 RON

 

Descriere produs:

 CEAI MUSETEL abcese,gastrite, enterite, colite, balonari, astm copii, raceala, amelioreaza durerile de stomac si simptomele sindromului de intestin iritabil

Compozitie ceai: flori de musetel

Florile de musetel sunt bogate in minerale (calciu, fosfor, zinc, siliciu, fier, mangan, cupru), vitamine esenţiale (B1 şi C), glucide, acizi organici şi ulei eteric – compus chimic deosebit de eficient în problemele pielii.
Astfel, ceaiul de musetel poate prezenta proprietăţi antispasmolitice, antiinflamatoare, anxiolitice, analgezice, antialergice, anestezice locale, antiseptice, emoliente şi cicatrizante.
Ceai de musetel – Beneficii
Amelioreaza durerile de stomac si simptomele sindromului de intestin iritabil, precum şi refluxul gastroesofagian, crampele specifice sindromului premenstrual, balonarea si durerile de încheieturi, iar asta se datorează uleiurilor esenţiale precum alfa-bisabolol şi matricină, care au proprietăţi antiinflamatorii.
De asemenea, ceaiul de muşeţel este excelent pentru prevenirea răcelilor de sezon şi pentru întărirea sistemului imunitar, datorită substanţelor cu efect antibacterian şi detoxifiant.
Muşeţelul face minuni şi în cazul persoanelor care se confruntă cu insomnii şi anxietate. O ceaşcă de ceai de muşeţel băută cu 30-45 de minute înainte de culcare te va ajuta să te relaxezi şi să ai un somn odihnitor.
Dacă ai probleme cu dantura (gingivite, abcese dentare, stomatite, afte), infuzia de ceai de muşeţel este ideală (se ţine în gură infuzia călduţă timp de 5 minute).
Pentru amigdalită sau dureri în gât este recomandată gargara cu infuzie de muşeţel de 3-4 ori pe zi, iar pentru tratamentul leucoreei (secreţii albicioase dense, asociate cu un puternic prurit), sunt indicate spălăturile vaginale.
De asemenea, ceaiul de muşeţel este eficient în tratarea colicilor bebeluşilor, a direei şi a febrei, însă specialiştii pediatri recomandă un consult prealabil pentru a se stabili doza optimă. De regulă, se recomandă ca la copiii sub 5 ani să nu se administreze mai mult de jumătate de ceaşcă de ceai de muşeţel pe zi.
Şi frumuseţea are de câştigat de pe urma ceaiului de muşeţel. De exemplu, infuzia concentrată de muşeţel ajută la îndepărtarea aspectului de ochi obosiţi şi a cearcănelor (de pun pliculeţele de ceai la temperatura camerei pe ochii închişi) şi poate chiar să amelioreze eczemele, acneea şi iritaţiile feţei, creând în acelaşi timp un efect de iluminare a tenului (adu la fierbere 200 ml de apă, adaugă două pliculeţe de muşeţel sau 3 linguriţe cu flori de muşeţel şi fă o infuzie cu aburi).
Ceai de musetel – Contraindicatii
Femeile însărcinate ar trebui să evite consumul de ceai de muşeţel deoarece poate cauza contracţii uterine care pot duce la pierderea sarcinii.
Deşi muşeţelul este aparent un panaceu, nu toţi oamenii au reacţii pozitive. Există situaţii când muşeţelul poate avea efecte adverse precum greaţă sau alergii severe (din cauza polenului).
De asemenea, ceaiul de muşeţel trebuie consumat cu precauţie de persoanele pentru care anticoagulantele sunt contraindicate deoarece conţine o substanţă numită cumarină, care în concentraţii mari poate pune viaţa în pericol.

Ambalare ceai de musetel : 25 doze/cutie

Producator ceai de musetel: Cyani

 

 

 

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si apa plata alcalina Devin de 9,42 Ph consumata pe tot parcursul zilei 30 ml pe Kg/corp ( ex: daca aveti greutatea de 80 kg x 30 ml= 2400 ml= 2,4 Litri este consumul de apa zilnic). Apa plata alcalina Devin de 9,42 Ph (eticheta albastra) este cea mai puternica apa plata alcalina de pe piata europeana avand cea mai mare putere naturala de oxigenare a sangelui !

 


 
 

English:

TEA TEA Chamomile Chamomile 25dz Cyan Cyan 25dz gastritis, enteritis, colitis, bloating, asthma, children, colds. Qty: 25dz
 
 

Français:

Thé Camomille Camomille 25dz Cyan Cyan gastrite 25dz, entérite, colite, ballonnements, l'asthme, les enfants, les rhumes. Qté: 25dz
 
 

Español:

TEA té de manzanilla manzanilla 25dz Cian Cian 25dz gastritis, enteritis, colitis, distensión abdominal, asma, los niños, los resfriados. Cantidad: 25dz
 

 

Produse din aceeasi categorie