Home >> Rommac > Diverse - Alimentare >> BATON CEREALE ALOE VERA&CAPSUNI 40gr ROMMAC

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BATON CEREALE ALOE VERA&CAPSUNI 40gr ROMMAC

Efect puternic, sinergic –antibacterian, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic.
2,60 RON

 

Descriere produs:

BATON CEREALE ALOE VERA&CAPSUNI 40gr ROMMAC

 

 In Aloe Vera se gasesc sase substante cu efect dezinfectant : lupeol, acid salicilic, carbamid de nitrogen, acid de coaja, fenol si sulf. Toate aceste componente au efect dezinfectant cunoscut, distrugand bacteriile, ciupercile si virusurile. Combinatia lor asigura efecte: antibacterian, antiviral, antifungic care explica rezultate foarte bune in infectiile interne si externe. Lupeolul si acidul salicilic au efect analgezic, ceea ce explica eficienta ridicata in calmarea durerilor.

Aloe Vera contine cel putin trei acizi grasi cu efect antiinflamator: colesterina, campestrina si β-sitosterina, sterine de origine vegetala. Aceste componente explica rezulatele remarcabile ale Aloe Vera in arsuri, plagi, escoriatii, reactii alergice, reumatism, artrite acute si cronice, ulcer gastro-duodenal, si alte inflamatii ale tractului digestiv si ale celorlalte organe interne (stomac, intestin subtire si gros, rinichi, pancreas).
β-sitosterina este un puternic agent anticolesterolic, scazand nivelul de colesterol.

Cercetatorii japonezi au identificat recent trei agenti antitumorali: emodina, manosa si lecitina, ajungand la concluzia ca: ”rezultatul analizelor arata ca aloe previne carcinogeneza pulmonara umana (cancerul pulmonar)”, „aloe are un puternic efect de prevenire sau inhibare a dezvoltarii altor tipuri de cancer” (Japanese Journal of Cancer Research).

Daca mai adaugam si faptul ca aloe contine o lista impresionanta de cel putin 23 de polipeptide (imunostimulatori), intelegem de ce gelul de Aloe controleaza un spectru larg de disfunctionalitati ale sistemului imunitar, incluzand virusul HIV. Polipeptidele impreuna cu agentii antitumorali aloe-emodin si aloe-lecitina explica capaciatatea aloei de a incetini considerabil inmultirea celulelor canceroase.

Faptul ca Aloe Vera este capabila sa amelioreze o lista impresionanta de afectiuni, rezultat care a fost obsrevat si de catre medici, cat si de consumatori, a facut ca planta sa fie denumita simbolic „planta vindecatoare”.

Toate componentele descrise mai sus se gasesc in stare naturala in gelul de Aloe Vera folosit in batoane, astfel ca asimilarea lor si realizarea efectelor medicale extraordinare prezentate se face in mod natural, fara efecte secundare asupra organismului uman. De altfel, in aceasta directie trebuie subliniat faptul ca modul in care actioneaza componentele active ale gelului de Aloe Vera asupra fiintei umane este unul sinergic si „bland” (adica organismul asimileaza exact atat cat este nevoie si foloseste precis ce ii este necesar dintre substantele active ale gelului Aloe Vera, restul fiind eliminat pe cale normala).

Pentru a face mai accesibila intelegerea valorii exceptionale pe care o are gelul de Aloe Vera, am sintetizat efectele principale ale acestuia, grupate in cinci directii principale de actiune:
Detoxifirerea – Aloe normalizeaza metabolismul si detoxifica organismul. Prin actiunea componentelor active care ajung la nivel celular, se obtine o purificare deosebita prin eliminarea toxinelor stocate la toate nivelurile organismului, fapt care duce la inlaturarea uneia din cele mai importante cauze ale imbolnavirilor.
Stimularea regenerarii celulare –Aloe Vera stimuleaza regenerarea tesuturilor si aparitia celulelor noi, sanatoase. Dr.Ivan Danhoff a demonstrat faptul clar ca, sub influenta gelului de Aloe, cresterea celulara este stimulata de 6-8 ori.

Penetratia –Aloe, prin agentii sai activi, are capacitatea de a patrunde, de a penetra tesuturile umane pana in profunzime. Cele mai multe substante, inclusiv apa , patrund in piele numai doua straturi. Prin comparatie, Aloe Vera reuseste sa patrunda mai profund,pana la tesutul osos si poate astfel vehicula componentele sale active sau ale substantelor cu care este asociata, pana la nivelul la care este afectiunea.
 

Modularea sistemului imunitar – ceea ce confera eficienta in reactia naturala a organismului de a se apara de agresiunile externe si de a se autovindeca. Chiar dupa cateva zile de utilizare a gelului de Aloe Vera, eficienta celulelor numite macrofage (un anumit tip de leucocite cu rol de a lupta impotriva agentilor patogeni), creste de aproximativ 10 ori, asigurand eliminarea rapida a agresiunilor externe.

Efect puternic, sinergic –antibacterian, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic.

 


 
 

English:

Baton COCOS GRAIN + GRAIN COCOS Baton ROMMAC Hazelnuts 20gr + 20gr ROMMAC Baton Nuts Muesli type cereal with coconut and nuts. Quantity: 20g
 
 

Français:

Baton COCOS GRAIN GRAIN + COCOS Baton ROMMAC noisettes 20gr + 20gr ROMMAC Baton noix de céréales Muesli type de noix de coco et les noix. Quantité: 20g
 
 

Español:

Baton COCOS GRAIN GRAIN + COCOS Baton ROMMAC Avellanas 20gr + 20gr ROMMAC Baton Nueces Muesli de cereales tipo con coco y nueces. Cantidad: 20g
 

 

Produse din aceeasi categorie