Home >> Plafar > Ceaiuri Vrac >> CEAI ANTIBRONSITIC 50gr PLAFAR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI ANTIBRONSITIC 50gr PLAFAR

CEAI ANTIBRONSITIC Frunza de podbal, frunza de patlagina, frunza de urzica, iarba de sovarv, radacina de iarba mare, radacina de ciubotica cucului
4,55 RON

 

Descriere produs:

 CEAI ANTIBRONSITIC 60gr PLAFAR 


CEAI ANTIBRONSITIC 60gr PLAFAR 

 

 

Compozitie:

Frunza de podbal, frunza de patlagina, frunza de urzica, iarba de sovarv, radacina de iarba mare, radacina de ciubotica cucului, muguri de pin.

 

Administrare:

La o lingura de amestec de plante se adauga 250 ml apa si se fierb timp de 20 minute, se strecoara si se consuma indulcit cu miere sau cu zahar. 2-3 cani/zi.

 


 
 

English:

TEA TEA ANTIBRONSITIC Plafar ANTIBRONSITIC 60gr 60gr Plafar Composition coltsfoot leaf, plantain leaf, nettle leaf, marjoram grass, sea grass root, root boot cuckoo, pine. Administration: In a mixing spoon to plant add 250 ml of water and boil for 20 minutes, filtered and sweetened drink cu honey or sugar. 2-3 cups / day.
 
 

Français:

Thé ANTIBRONSITIC Plafar ANTIBRONSITIC 60gr 60gr Plafar feuille de tussilage composition, les feuilles de plantain, de feuilles d'ortie, de l'herbe de marjolaine, de la racine d'herbe de mer, coucou démarrage root, le pin. Administration: Dans une cuillère à mélange à l'usine Ajouter 250 ml d'eau et faire bouillir pendant 20 minutes, filtrer et sucré à boire cu miel ou de sucre. 2-3 tasses / jour.
 
 

Español:

TEA TEA ANTIBRONSITIC Plafar ANTIBRONSITIC 60gr 60gr Plafar hoja de uña de caballo Composición, hoja de plátano, la hoja de ortiga, hierba mejorana, raíz de hierba marina, arranque de raíz de cuco, el pino. Administración: En una cuchara de mezcla para plantar añadir 250 ml de agua y hervir durante 20 minutos, se filtra y bebidas endulzadas cu miel o azúcar. 2-3 tazas al día.
 

 

Produse din aceeasi categorie