Home >> Casa Herba > Cosmetice >> COLAGEN&ACID HIALURONIC - mentine elasticitatea pielii - 30cps CASA HERBA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

COLAGEN&ACID HIALURONIC - mentine elasticitatea pielii - 30cps CASA HERBA

hidrateaza pielea, reducere sever ridurile, benefic in poliartrita reumatoida, elimina durerile din articulatii, regenereaza treptat cartilagiile STOC LIMITAT
33,00 RON

 

Descriere produs:

COLAGEN&ACID HIALURONIC - mentine elasticitatea pielii - 30cps CASA HERBA


Colagen si acid hialuronic hidrateaza pielea, reducere sever ridurile, benefic in poliartrita reumatoida, elimina durerile din articulatii, regenereaza treptat cartilagiile.
Recomandari Colagen si acid hialuronic : Colagenul si acidul hialuronic sunt utilizate cu succes in cosmetologia moderna avand rol in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii. Colagenul colagen Biocell, obtinut printr-o tehnologie brevetata este bogdat in proteine, colagen, acid hialuronic, sulfat de condroitina si aminoacizi esentiali. 75% din piele o reprezinta colagenul, a carui producere este incetinita de razele solare, de poluare, de inaintarea in varsta, avand ca semne de debut o piele mata, aparitia ridurilor de expresie si a osteoporozei.
Principiile active ale produsului contribuie la mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si unghiilor, a mentinerii mobilitatii articulare si a sanatatii structurii osoase.
Administrare Colagen si acid hialuronic : 1 capsula / zi dupa masa, fara masticatie.
Compozitie
Colagen si acid hialuronic : 100 mg Colagen BioCell din care 10 mg acid hialuronic, 20 mg condroitin sulfat, 63 mg colagen hidrolizat de tip II.
Prezentare
Colagen si acid hialuronic : Cutie cu 3 blistere a 10 capsule (30 capsule).
Colagen si acid hialuronic contine colagen BioCell tip II, brevetat (brevete SUA 6025327, 6323319; & 6780841). Colagenul Biocell tip II este extras din sternul de pui si oferă biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara.
Cercetarile au demonstrat ca acest colagen de tip II are o rata de absorbtie de circa 70 pana la 90 %, fata de 8% rata de absorbtie a cartilajului de pui ingerat. Eficienta colagenului de tipul II din stern de pui este realizata prin ”tolerantă orală”. Toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia intensifica producerea de fluid hialuronan.
Acidul hialuronic este o componenta esentiala a tesuturilor conectante. Absenta lui conduce la uzura tesuturilor prin frecare. Cea mai evidenta consecinta este lipsa lubrefierii incheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” conducand la macinarea oaselor insotita de dureri articulare. La nivelul pielii absenta acidului hialuronic conduce la riduri si cute. Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor precum si la nivelul cartilajelor articulatiilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea. La nivelul articulatiilor, mentine elasticitatea si supletea cartilajelor actionand totodata si ca un “lubrefiant”.
Lipsa acidului hialuronic conduce si la alte afectiuni in afara de artrita si osteoartrita cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Dar nu numai atata. Lipsa acidului hialuronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei), contractii musculare, rahitism scheletic, glaucom, keratoconus, fibromialgie, acrogeria (ridarea premature a pielii), sindromul imbatranirii premature, hernii, imbatrinirea cartilajelor.Acidul hialuronic lubrefiaza pielea, ajuta pielea sa retina umiditatea, elimina ridurile fine si grosiere. Reduce inflamatia, stimuleaza cresterea tesuturilor conectante si a cartilajelor de la incheieturi, lubrefiaza incheieturile. Efectele se fac simtite rapid dupa inceperea suplimentarii cu acid hialuronic. Acidul hialuronic este esential pentru lubrefierea incheieturilor si contra fenomenului de imbatranire/ridare.Combinatia sinergica de condroitina cu colagen tip II duce la disparitia punctelor negre, acneei, celulitei, stimuleaza intens regenerarea pielii, a tesuturilor si cartilajelor de la articulatii mult mai rapid si mai eficient. In cazuri reumatoide mai grave se poate asocia sinergic si cu glucozamina.
Beneficii ale suplimentarii cu
Colagen si acid hialuronic :
- Efect cosmetic: hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificand astfel ridurile.
- Efect anti-artritic: lubrifica articulatiile in special la genunchi si solduri.
- Efect rejuvenant, anti-imbatranire .
Acidul hialuronic (AH) este un glicozaminoglican (GAG), ceea ce reprezinta o substanta care se anexeaza colagenului si elastinei pentru a forma cartilajul. Acidul hialuronic nu numai ca ajuta mentinerea cartilajului care acopera articulatiile, puternic si flexibil, ci ajuta si la cresterea furnizarii de fluid sinovial pentru lubrifierea imbinarilor. Cercetarile au aratat ca acidul hialuronic este un tratament eficient atat pentru reumatism cat si pentru osteoartrita. Intr-un studiu, peste 80% dintre participanti au simtit o imbunatatire semnificativa a simptomelor durereoase de artrita imediat dupa tratamentul cu acidul hialuronic cu sulfat de condroitin.
Acidul hialuronic este prezent in tesuturile organismului si efectueaza cele mai importante functii. Ajuta la trimiterea nutrientilor catre celule si la transportul toxinelor din celulele care nu sunt alimentate cu sange, ca acelea din cartilagiu; fara aportul necesar al acidului hialuronic, imbinarile ar deveni fragile si s-ar deteriora. Nu numai ca mentine lubrifierea articulatiilor, ci incurajeaza si retinerea apei in celelelate tesuturi ale organismului. Acesta se gaseste in concentratii mari in matricea extracelulara (ECM), care reprezinta spatiul
plin de lichid dintre celule. Acidul hialuronic blocheaza umiditatea in matricea extracelulara, mentinand colagenul si elastina umede, promovand infatisarea tanara.Dincolo de aceste imbunatatiri estetice exista, de asemenea, o imbunatatire a bunastarii generale a
articulatiilor si cartilajelor de colagen.
Producator Colagen si acid hialuronic : Casa Herba

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 
 

English:

COLLAGEN & hyaluronic acid 30cps HOUSE Herb Capsule Beauty! Collagen and hyaluronic acid are successfully used in cosmetology modern having a role in maintaining the elasticity and hydration of skin. Collagen BioCell, obtained through a patented technology, is rich in protein, collagen, hyaluronic acid, Chondroitin Sulfate and aminoaciEssential days. 75% of collagen is the skin, whose production is slowed down by sunlight, pollution of age that marks his debut with a matte skin, wrinkles of expression and osteoporosis.'s active principles help product maintaining freshness and elasticity of the skin, hair and nail beauty, to maintainjoint mobility and health and bone structure. COLLAGEN Composition & hyaluronic acid capsules 30 Herb House: 100 mg of hydrolyzed type II collagen which: collagen 62.7 mg Chondroitin Sulfate 20 mg 10 mg hyaluronic acid administration: one capsule per day, afternoon without chewing.
 
 

Français:

Collagène et acide hyaluronique 30cps MAISON Herb Capsule Beauté! Collagène et d'acide hyaluronique sont utilisées avec succès dans la cosmétologie moderne rôle dans le maintien de l'élasticité et l'hydratation de la peau. BioCell Collagen, obtenus grâce à une technologie brevetée, est riche en protéines, collagène, acide hyaluronique, sulfate de chondroïtine et aminoacijour essentielles. 75% du collagène de la peau est un, dont la production est ralentie par le soleil, la pollution, l'âge d'apparition de signes d'une peau mate, les rides d'expression et l'ostéoporose. Les principes actifs du produit contribue à maintien de la fraîcheur et l'élasticité de la peau, les ongles et beauté des cheveux, de garderla mobilité des articulations et de la santé et de la structure osseuse. COLLAGENE Composition & capsules d'acide hyaluronique 30 Herb Chambre: 100 mg de collagène hydrolysé II type dans lequel: collagène 62,7 mg de chondroïtine sulfate 20 mg 10 mg d'acide hyaluronique administration: une capsule par jour après les repas sans les mâcher.
 
 

Español:

Colágeno y ácido hialurónico 30cps CASA Hierbas Cápsula Belleza! Colágeno y ácido hialurónico se utilizan con éxito en cosmetología moderna con el papel en el mantenimiento de la elasticidad y la hidratación de la piel. Biocell colágeno, obtenida a través de una tecnología patentada, es rica en proteínas, colágeno, ácido hialurónico, El sulfato de condroitina y aminoaciEsencial día. 75% de colágeno de la piel es uno, cuya producción se ve dificultada por la luz solar, la contaminación, la edad de inicio como signos de una piel mate, las arrugas y la expresión de la osteoporosis. Los principios activos del producto contribuye a la mantener la frescura y la elasticidad de la piel, el cabello y la belleza de uñas, para mantenerla movilidad articular y la salud y la estructura ósea. COLÁGENO y composición de ácido hialurónico 30 cápsulas CASA Herbie: 100 mg de hidrolizado de colágeno tipo II que: colágeno 62,7 mg de condroitina sulfato 20 mg 10 mg de ácido hialurónico la administración: una cápsula al día después de una comida sin masticar.
 

 

Produse din aceeasi categorie