Home >> Farmacia verde util21 > Saculetul minune >> Saculetul minune Farmacia verde util21 dim. 15x20cm 500 gr. elimina durerea

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Saculetul minune Farmacia verde util21 dim. 15x20cm 500 gr. elimina durerea

elimina durerea, Saculetul minune are un amestec special de sare cu minerale naturale de la Marea Moarta si sare de piatra care calmeaza durerea
16,50 RON

 

Descriere produs:

Saculetul minune Farmacia verde util21 are un amestec special de sare cu minerale naturale de la Marea Moarta si sare de munte care calmează în mod natural inflamaţiile si durerea.

Mod de folosinta : saculetul minune se incalzeste  la 50-60 grade Celsius si se aplica pe zona dureroasa circa 30 de minute.

Dimensiune saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra :dimensiune S = 15x20 cm, exista si varianta XL (Extralarge) 20 x 45 cm (pt. zona lombara, piept ) . Saculetul este din bumbac special rezistent la temperaturi de 50-60 grade Celsius.

Afectiuni pentru care se recomanda:

Dureri de dinti, dureri de ceafa, dureri de gat, dureri lombare,calculi renali, colici renale - Saculetul minune Farmacia verde util21  se pune pe un calorifer sau pe alta sursa de caldura (cuptor) si se lasa sa se incalzeasca, pana la 50-60 de grade Celsius. Se aplica apoi pe zona dureroasa, unde se tine vreme de o jumatate de ora.

Otita se trateaza cu Saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra

se ţine aproape de ureche. Vaporii degajaţi de sare calmează durerea şi grăbesc vindecarea.

Saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra  trateaza si durerile de cap provocate de raceala, sinuzita, gripa.
In colici renale, se aplica saculetul cu sare incalzita in zona salelor.

Viroza respiratorie o puteti trata si cu ajutorul Saculetului minune XL care calmează durerea şi grabeste vindecarea
In laringite si bronsite se pune pe piept saculet cu Saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra.

 Cu ajutorul Saculetului minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra vom descoperi ca sarea este un leac extern la indemana tuturor.

Recomandam inlocuirea saculetului minune dupa 30 de incalziri succesive, efectul benefic al sarii incepand sa scada dupa acest interval de folosinta.

Despre tratamentele cu sare :

În terapeutica naturistă, sarea de bucătărie îşi găseşte locul şi azi, ca produs natural cu puteri tămăduitoare .
  În vremurile vechi, atunci când obişnuitul produs de azi era o raritate, această sare era folosită ca medicament. Însă, cum de la uz la abuz nu este decât un pas, astăzi, clorura de sodiu alimentară a devenit mai degrabă o otravă decât un leac. Administrată cu cumpătare intern şi folosită judicios în curele externe, sarea de bucătărie poate dezvălui calităţi terapeutice.
Trebuie ştiut faptul că organismul uman dispune de un întreg arsenal neuroendocrin capabil să menţină nivelul sodiului şi a clorului la cote normale, chiar şi în cazul unui deficit exogen de sare. Corpul omului însă, nu posedă mijloace eficiente de eliminare a excesului de clorură de sodiu.
  Există şi situaţii în care clorura de sodiu se poate dovedi de ajutor pentru organism. Cantitatea de clorură de sodiu introdusă în corp trebuie să se coreleze întotdeauna cu pierderile de sare, mai ales prin transpiraţie, precum şi cu dereglajele sau afecţiunile de care suferă fiecare în parte .
  La un lucru mecanic considerabil a musculaturii striate (scheletice), lipsa clorurii de sodiu poate bloca transpiraţia şi inhiba funcţia renală. De asemeni procesele metabolice pot fi profund perturbate, inclusiv metabolismul fosfocalcic, cu consecinţe negative asupra oaselor, articulaţiilor şi a inimii.
  Se admite un prag maxim de consum de 10g. clorură de sodiu zilnic, la persoanele sănătoase, care depun muncă fizică susţinută. Acest nivel trebuie să scadă, în funcţie de starea de sănătate şi de cota efortului fizic, până la 0, în cazul persoanelor sedentare.
Clorura de sodiu în organismul omului

  Atât sodiul, cât şi clorul, au o importanţă fiziologică deosebită pentru om. Trebuie menţionat însă faptul, că ambele elemente sunt toxice peste un anumit prag. Cele două minerale pot ajunge în corp împreunate, prin sarea de bucătărie (clorura de sodiu), sau separate, din sursele alimentare în care natriul şi clorul se găsesc legate în altfel de combinaţii. Clorura de sodiu se poate forma, după necesităţi, în organism şi dacă nu se administrează în această formă. Ea este importanta pentru hidratarea ţesuturilor, fiind implicată şi in activitatea eritrocitelor, precum şi in reglarea digestiei (stimulează formarea acidului clorhidric, in stomac si a carbonaţilor sodici în pancreas).
  Pentru majoritatea oamenilor moderni, principala furnizoare de clor, sodiu şi clorură de sodiu, este sarea de bucătărie. În aceste condiţii, lumea civilizată de azi, a ajuns să se confruntă mult mai des cu situaţia de exces decât cu aceea de insuficienţă, din 3 motive principale:
  - forma hiperconcentrată, deci foarte reactivă, sub care se găseşte clorura de sodiu alimentară,
  - folosirea aproape abuzivă în alimentaţia zilnică a sării ca şi condiment,
  - utilizarea pe scară largă a sării în industria alimentară (amintim că există numeroase produse cu sare "mascată", care deşi conţin cantităţi însemnate de NaCl, nu sunt sărate, aşa cum sunt mai toate conservele, mezelurile, multe brânzeturi, o gamă largă de panificabile, tofu, semipreparate, mâncăruri "instant", etc.). Omul obişnuit cu o hrană semipreparată sau "de-a gata" îşi introduce în organism mult mai multă sare de bucătărie decât îşi închipuie.
  Pentru nocivitatea sării de bucătărie, deci a clorurii de sodiu, au fost "învinuite" pe rând, în ultimii 50 de ani, când sodiul, când clorul. În realitate, pe de-o parte, nicuna din aceste elemente nu se comportă agresiv dacă provenienţa lor aparţine unor structuri chimice naturale, iar pe de altă parte, ambele minerale sunt nocive când ajung în organism din formule sintetice de origine minerală (înafara unor tratamente controlate), aşa cum sunt unele substanţe alcalinizante (bicarbonatul de sodiu - este un puternic hipertensiv, hidroxidul de sodiu - chiar şi în cantităţi infime irită  ţesuturile) sau acidifiante (clorura de amoniu, etc. - irită parenchimul renal).
  Clorura de sodiu concentrată (sarea de bucătărie) se comportă, sub aspectul reacţiei chimice, hazardant în organism. Este cu neputinţă să se stabilească o regulă generală a virajului  pH-ului determinat de această sare. De la un individ la altul şi chiar de la o oră la alta pentru acelaşi individ, NaCl poate fi atât un acidifiant cât şi un alcalinizant. Aceste schimbări bruşte precum şi reacţiile de compensare determinate de ele, nu pot face decât rău organismului.
  Sarea de bucătărie consumată în exces, provocă hipertensiune cronică şi edem prin retenţie hidrosodică, care nu mai cedează după suprimarea clorurii de sodiu din alimentaţie. Unele studii arată că majoritatea bolnavilor hipertensivi trecuţi de 50 de ani, au consumat în exces clorură de sodiu, sub formă de sare de bucătărie sau chiar bicarbonat de sodiu, în tinereţe.
 
Clorura de sodiu naturală - structură, geneză

  Din punct de vedere chimic, această sare se formează pe baza a două elemente extreme, deosebit de reactive sodiul (metal alcalin monovalent din grupa I) şi clorul (element halogen electronegativ din grupa a VII)
Clorura de sodiu, în natură formează depozite în apa de mare, la suprafaţa solului sau la adâncime. Ea se formează în urma reacţiei:
HCl + NaOH = NaCl + H2O
  Ca mineral natural, clorura de sodiu are o structură cristalină, lucioasă, transparentă sau translucidă, sticloasă, incoloră sau colorată în diferite nuanţe (cenuşie, albă, albăstruie, neagră).
  Clorura de sodiu se dizolvă în apă până la saturaţie (peste un anumit grad de concentraţie, apa nu mai dizolvă această sare). În apa mărilor şi oceanelor lumii, NaCl se află în stare solubilizată.
  În natură, în cantităţi mici, fără să formeze depozite, clorura de sodiu se formează mai peste tot. La fel se întâmplă şi în organismul omului. În principiu, în lipsa unor stări fiziologice deteriorate, omul nu are nevoie de clorură de sodiu din sursele exterioare, deoarece această sare se fabrică cu uşurinţă în corp, cu condiţia existenţei materiei prime (sodiu şi clor). De aceea, este bine să se asigure necesarul optim de sodiu şi de clor din surse naturale, în care cele două elemente sunt bine reprezentate şi legate de structuri organice, de unde se eliberează treptat.
 
Cei ce folosesc sare nerafinata de mare au rezistenta la radiatii de cinci ori mai mare decat ceilalti.
   In Spania, sarea se prepara intr-un mod foarte original, de aceea bolile ca leucemia se intalnesc foarte rar in aceasta tara.
Actiune: Sarea naturala marina vindeca raceala, caile respiratorii, traumele osteoarticulare, spasma musculara
 

 

 

 


 
 

English:

Green Pharmacy util21 miracle bag has a special blend of natural mineral salt in the Dead Sea salt mountain and naturally relieves inflammation and pain. Mode usage: miracle bag heats to 50-60 ° C and applied to the area painful 30 minutes. Size bag miracle mineral salt from Dead Sea SaltStone: size S = 15x20 cm, there are variant XL (Extralarge) 20 x 45 cm (for the lower back, chest). Cotton bag is particularly resistant to temperatures of 50-60 degrees Celsius. Disorders which are recommended: tooth pain, neck pain, neck pain, back pain, kidney stones, renal colic - Green Pharmacy util21 miracle bag is on a radiator or pis another source of heat (oven) and let them warm up to 50-60 degrees Celsius. Then apply the painful area, where you half an hour long. Otitis miracle bag is treated with salt and Dead Sea mineral salt stone Keep close to your ear. Vapors released by salt relieves pain and hasten healing. Bag miracle mineral saltDead Sea Salt and stone treat headaches caused by colds, sinusitis, influenza. In renal colic, apply heated salt bag loin area. you treat a respiratory virus with bag which relieves pain and wonder XL hastens healing laryngitis and bronchitis is placed on the chest bag with bag miracle mineral salt MDead area and rock salt. With bag miracle mineral salt and Dead Sea salt is rock salt will find a cure outside the reach of all. recommended replacing heating bag miracle after 30 successive effect of the salt began to decrease after this period of use. About treatment with salt: The natural therapeutic, Salt pans and his place today as a natural product with healing powers. In ancient times, when the usual product today was a rarity, this salt was used as medicine. But how to use the abuse is only one step today, sodium chloride food has become a bane rather than a cure. AdminDniester internal self-controlled and used judiciously in external courses, cooking salt may reveal therapeutic qualities. must know that the human body has an arsenal capable of maintaining the neuroendocrine sodium and chloride at normal rates, even if a deficit exogenous salt. Human body but has not mijloeffective needle disposal of excess sodium chloride. There are situations in which sodium chloride can be helpful for the body. Amount of sodium chloride introduced into the body must always correlate with loss of salt, especially through perspiration, and dereglajele or illnesses suffered by each individual.Mechanical work to a considerable skeletal muscle (skeletal), lack of sodium chloride can clog sweat and inhibit renal function. Metabolic processes can also be profoundly disturbed, including fosfocalcic metabolism, with negative consequences for bones, joints and heart. It accepts a maximum of consumption of 10g. sodium chloride daily,healthy people, who make sustained physical labor. This level should decrease, depending on health and the strain rate to 0, if sedentary people. Sodium chloride in the human body both sodium and chlorine, have a special physiological importance for humans. It should be noted howeverfact that both elements are toxic above a certain threshold. The two minerals may reach the body along with cooking salt (sodium chloride), or separate from food sources that are related to sodium and chlorine in different combinations. Sodium chloride can be formed as necessary in the body and if not given tin this form. It is important for tissue hydration, being involved in the activity of erythrocytes, and in regulating digestion (stimulates the formation of hydrochloric acid, sodium carbonate in the stomach and the pancreas). For most modern people, the main supplier of chlorine, sodium and chloride is cooking salt. In thiss circumstances, the civilized world today, has reached more often faced with the situation than that of severe excess of three main reasons: - hyperconcentrated form, so highly reactive, under which food is sodium chloride - used abusive almost daily diet of salt as seasoning - use scalerange of salt in food (remember that there are many products with salt "hidden", which while containing large amounts of NaCl, are salted, as are all preserved, sausages, several cheeses, a variety of baking, tofu, foods, food "instant", etc..). Ordinary man with a precooked foodor "the read" inserted in their body much more salt than they imagine. For harmfulness salt, sodium chloride, therefore, was "accused" turn in the last 50 years, when sodium when chlorine. In fact, on the one hand, involves a complete lack of these elementsbehave aggressively if their origin belongs to the natural chemical structure and on the other hand, both minerals are harmful when they reach the body of synthetic formula of mineral origin (outside of controlled treatments), as some substances alkalising (sodium bicarbonate - is a strong hypertension, sodium hydroxide - even iin trace quantities irritated tissues) or acidifying (ammonium chloride, etc.. - irritate kidney parenchyma). concentrated sodium chloride (salt pans) behaves, in terms of chemical reaction, random in the body. It is impossible to establish a rule of pH turn determined by the salt. From one individual to another and chand from hour to hour for the same individual, NaCl can be both an alkaline and an acidifier. These sudden changes and compensation reactions caused by them, are not only bad body. Kitchen salt consumed in excess, causes chronic hypertension and edema with retention hidrosodică, no longer fails after suand primary sodium chloride in the diet. Some studies show that most hypertensive patients past 50 years, have consumed excess sodium chloride as table salt or sodium bicarbonate in youth. Sodium chloride natural - structure, genesis of chemically, this salt is formed on two ELEMEnte extreme very reactive sodium (monovalent alkali metal group I) and chlorine (electronegative halogen element in Group VII) sodium chloride, in such form deposits in sea water, the soil surface or at depth. It is formed from the reaction: HCl + NaOH = NaCl + H2O The natural mineral sodium chloride has a structure Cristasmooth, glossy, transparent or translucent glass, colorless or colored in different colors (gray, white, blue, black). Sodium chloride dissolves in water to saturation (more than a degree of strength, not dissolve the salt water ). The world's oceans and seawater, NaCl is soluble state.In nature, small quantities, without forming deposits, sodium chloride is formed everywhere. Same happens in the human body. In principle, the absence of physiological conditions deteriorated, the man needs no external source of sodium chloride as the salt is produced in the body easily provided egistenţei raw material (sodium and chlorine). Therefore, it is necessary to ensure optimal sodium and chlorine from natural sources, the two elements are well represented and linked to organic structures, which is released gradually. Those who use unrefined sea salt resistance to radiation five times higher than the other. In Spain, jumpIt is prepared in a very original way, so diseases like leukemia is very rarely seen in this country. Action: natural marine salt cure colds, respiratory tract, osteoarticular trauma, muscle spasms
 
 

Français:

Pharmacie verte util21 sac miracle a un mélange spécial de sels minéraux naturels et de la Mer Morte montagne de sel qui soulage naturellement l'inflammation et la douleur. Usage Mode: réchauffe sac miracle à 50-60 degrés Celsius et est appliqué sur le douloureuse 30 minutes. sac Taille minérales miracle sel de la Mer Morte SelNoyau: taille S = 15x20 cm, il existe la variante XL (Extralarge) 20 x 45 cm (pour le bas du dos, la poitrine). sac de coton est particulièrement résistant à des températures de 50-60 degrés Celsius. Il est recommandé: la dent la douleur qui les troubles, de douleurs à la nuque du cou, maux de dos, les calculs rénaux, colique néphrétique - pharmacie verte util21 sac miracle est le un radiateur ou pest une autre source de chaleur (four) et laissez-les au chaud jusqu'à 50-60 degrés Celsius. Appliquez ensuite la zone douloureuse, où vous une demi-heure de temps. Sac miracle otite est traitée avec du sel et de la Mer Morte en pierre de sels minéraux Restez près de votre oreille. Les vapeurs libérées par le sel soulage la douleur et accélérer la guérison. Miracle sels minéraux BagDe la Mer Morte Sel et traiter les maux de tête de pierre provoquées par un rhume, sinusite, grippe. Dans une colique néphrétique, s'appliquent chauffée longe zone sac de sel. Vous traitez un virus respiratoire avec émerveillement XL sac qui soulage la douleur et guérison laryngite et la bronchite s'empresse est placé sur le sac de la poitrine avec du sel minéral miracle sac MDead zone et le sel gemme. Avec sels minéraux miracle sac et le sel de la Mer Morte est le sel gemme se trouver un remède en dehors de la portée de tous. recommandé de remplacer le chauffage miracle sac au bout de 30 effets successifs du sel a commencé à diminuer après cette période d'utilisation. traitement propos de sel: Les thérapeutiques naturelles, Marais salants et sa place aujourd'hui comme un produit naturel avec des pouvoirs de guérison. Dans les temps anciens, lorsque le produit d'habitude aujourd'hui, étaient une rareté, ce sel a été utilisé comme médicament. Mais comment utiliser la violence n'est qu'une étape d'aujourd'hui, de chlorure de sodium alimentaire est devenue un fléau plutôt que guérir. AdminDniestr interne d'auto-contrôlée et utilisée à bon escient dans les cours extérieures, sel de cuisine peut révéler des qualités thérapeutiques. Doit savoir que le corps humain dispose d'un arsenal capable de maintenir le sodium et le chlorure de neuroendocrine au taux normal, même si un déficit exogènes sel. Le corps humain, mais n'a pas mijlol'élimination effective aiguille de chlorure de sodium en excès. Il ya des situations dans lesquelles le chlorure de sodium peut être utile pour le corps. Montant de chlorure de sodium introduit dans le corps doit toujours en corrélation avec la perte de sel, en particulier par la transpiration, et dereglajele ou d'une maladie subie par chaque individu.Le travail mécanique à un muscle squelettique considérable (du squelette), l'absence de chlorure de sodium peut obstruer la sueur et inhiber la fonction rénale. processus métaboliques peuvent également être profondément perturbé, y compris le métabolisme fosfocalcic, avec des conséquences négatives pour les os, les articulations et le cœur. Il accepte un maximum de consommation de 10g. chlorure de sodium par jour,personnes en bonne santé, qui font un travail physique soutenu. Ce niveau devrait diminuer, en fonction de la santé et la vitesse de déformation à 0, si les gens sédentaires. Chlorure de sodium dans le corps humain à la fois de sodium et de chlore, ont une importance physiologique particulier pour l'homme. Il convient toutefois de noterfait que les deux éléments sont toxiques au-dessus d'un certain seuil. Les deux minéraux peuvent atteindre le corps avec du sel de cuisine (chlorure de sodium), ou séparés de sources alimentaires qui sont liées à de sodium et de chlore dans des combinaisons différentes. Le chlorure de sodium peut être formé tant que de besoin dans le corps et si elle n'est pas donnée tsous cette forme. Il est important pour l'hydratation des tissus, être impliqué dans l'activité des globules rouges, et dans la régulation de la digestion (stimule la formation d'acide chlorhydrique le carbonate de sodium, dans l'estomac et le pancréas). Pour modernes les plus, le principal fournisseur de chlore, de sodium et de chlorure est le sel de cuisine. Dans ces circonstances, le monde civilisé d'aujourd'hui, a atteint plus souvent confrontés à la situation que celle de l'excès graves de trois raisons principales: - la forme hyperdenses alors très réactif, en vertu de laquelle la nourriture est le chlorure de sodium - utilisé abusive ration journalière, près de sel comme assaisonnement - échelle utilisationgamme de sel dans les aliments (rappelez-vous qu'il existe de nombreux produits avec du sel «caché», qui, tout en contenant de grandes quantités de NaCl, sont salés, comme le sont tous conservés, saucisses, fromages de plusieurs, une variété de cuisson, tofu, aliments, les aliments «instantané», etc.). L'homme ordinaire avec un aliment cuitou "lire" insérés dans leur corps plus grande quantité de sel qu'ils ne l'imaginent. nocivité pour le sel de chlorure de sodium, donc, a été «accusé» à son tour des 50 dernières années, lorsque le sodium lorsque le chlore. En fait, d'une part, implique une absence totale de ces élémentscomporter de manière agressive si leur origine appartient à la structure chimique naturelle et d'autre part, deux minéraux sont nocifs quand ils atteignent le corps de formule synthétique d'origine minérale (en dehors des traitements contrôlés), comme certains substances alcalinisantes (bicarbonate de sodium - est une forte hypertension, de l'hydroxyde de sodium - même ien quantités infimes tissus irrités) ou acidifiants (chlorure d'ammonium, etc. - parenchyme rénal irriter). concentrée de chlorure de sodium (sel de cuisine) se comporte, en termes de réaction chimique, aléatoire dans le corps. Il est impossible d'établir une règle de pH son tour déterminé par le sel. D'un individu à l'autre et CHet d'heure en heure pour le même individu, NaCl peut être à la fois un produit alcalin et un acidifiant. Ces changements soudains et réactions réparation, causés par eux, ne sont pas seulement le corps mauvais. Sel de cuisine consommés en excès, provoque une hypertension chronique et un oedème avec hidrosodică rétention, n'échoue plus après Suet le chlorure de sodium dans l'alimentation primaire. Certaines études montrent que la plupart des patients hypertendus depuis 50 ans, ont consommé plus de chlorure de sodium que le sel de table ou du bicarbonate de sodium chez les jeunes. Chlorure de sodium naturel - la structure, la genèse des produits chimiques, Ce sel est formé sur deux ELEMEnte très réactif de sodium extrêmes (monovalent groupe de métal alcalin I) et de chlore (élément halogène électronégatif dans le groupe VII) de chlorure de sodium, dans les dépôts sous cette forme dans l'eau de mer, la surface du sol ou en profondeur. Il est formé par la réaction: HCl + NaOH = NaCl + H2O Le sodium chlorure naturelle a une structure Crista, Glacé, transparent ou translucide en verre lisse, incolore ou coloré en différentes couleurs (gris, blanc, bleu, noir). Chlorure de sodium se dissout dans l'eau à la saturation (plus d'un degré de force, ne se dissoudra pas l'eau salée ). Les océans du monde et de l'eau de mer, NaCl est l'état soluble.Dans la nature, de petites quantités, sans formation de dépôts, de chlorure de sodium est formé partout. Même chose se passe dans le corps humain. En principe, l'absence de conditions physiologiques détériorée, l'homme n'a pas besoin de source externe de chlorure de sodium que le sel est produit dans le corps facilement fournis, par exempleistenţei matières premières (sodium et chlore). Par conséquent, il est nécessaire de s'assurer de sodium et de chlore optimal à partir de sources naturelles, les deux éléments sont bien représentées et liées à des structures organiques, qui est libérée progressivement. Ceux qui utilisent du sel de mer non raffiné durci cinq fois plus élevé que l'autre. En Espagne, le sautIl est préparé dans une manière très originale, alors maladies comme la leucémie est très rarement vu dans ce pays. Action: naturel marin à guérir le rhume de sel, des voies respiratoires, les traumatismes ostéo-articulaires, des spasmes musculaires
 
 

Español:

Verde Farmacia util21 bolsa de milagro tiene una mezcla especial de sales minerales naturales y los muertos montaña de sal del mar que, naturalmente, alivia la inflamación y el dolor. Modo de uso: la bolsa de milagro se calienta a 50-60 grados Celsius y se aplica sobre el dolor de 30 minutos. bolsa de tamaño milagro de sal mineral de sal del Mar MuertoHueso: tamaño 15x20 cm = S, hay variante XL (Extralarge) 20 x 45 cm (para la baja de la espalda, el pecho). bolsa de algodón es particularmente resistente a temperaturas de 50-60 grados centígrados. Trastornos de la que se recomiendan: el dolor de dientes, dolor de cuello, dolor de cuello, dolor de espalda, cálculos renales, cólico renal - Farmacia Verde util21 bolsa de milagro está en un radiador o pes otra fuente de calor (horno) y dejar que se caliente a 50-60 grados centígrados. A continuación, aplique el área del dolor, en las que media una hora de duración. Bolsa de milagro otitis se trata con la sal y los muertos sal mineral de piedra Mar Mantenga cerca de su oído. Los vapores liberados por la sal alivia el dolor y acelerar la curación. Milagro Bolsa de sales mineralesSal del Mar Muerto y la piedra tratar dolores de cabeza provocados por los resfriados, sinusitis, gripe. En el cólico renal, aplicar sal bolsa climatizada área del lomo. Se trata a un virus respiratorio con el bolso que alivia el dolor y el asombro XL la curación se apresura laringitis y bronquitis se coloca en la bolsa de pecho con sales minerales milagro bolsa de Márea de Muertos y sal de roca. Con sales minerales milagro bolsa y el Mar Muerto es la sal sal de roca se encuentra una cura fuera del alcance de todos. recomendó que volvieran calefacción milagro bolsa después de 30 sucesivos efecto de la sal comenzó a disminuir después de este periodo de uso. Sobre el tratamiento con sal: La terapéutico natural, Salinas y su lugar de hoy como un producto natural con poderes curativos. En los tiempos antiguos, cuando el producto habitual de hoy fue una rareza, esta sal se utilizaba como medicamento. Pero, ¿cómo usar el abuso es sólo un paso de hoy, la alimentación de cloruro de sodio se ha convertido en una pesadilla en lugar de una cura. AdministraciónDniester internos de control automático y utilizar juiciosamente en cursos externos, la sal de cocina puede revelar cualidades terapéuticas. Debe saber que el cuerpo humano posee un arsenal capaz de mantener el sodio y el cloruro de neuroendocrino a una velocidad normal, aunque un déficit exógeno sal. Del cuerpo humano, pero no ha mijloeliminación efectiva de la aguja de cloruro de sodio en exceso. Hay situaciones en las que el cloruro de sodio puede ser útil para el cuerpo. La cantidad de cloruro de sodio introduce en el cuerpo siempre se correlacionan con la pérdida de sal, especialmente a través de la transpiración, y dereglajele o enfermedades sufridas por cada individuo.El trabajo mecánico en un músculo esquelético considerable (esqueleto), la falta de cloruro de sodio puede obstruir el sudor e inhibir la función renal. procesos metabólicos también puede ser profundamente perturbados, incluyendo el metabolismo fosfocalcic, con consecuencias negativas para los huesos, las articulaciones y el corazón. Acepta un máximo de consumo de 10g. cloruro de sodio al día,las personas sanas, que hacen trabajo físico sostenido. Este nivel debería disminuir, dependiendo de la salud y la velocidad de deformación a 0, si las personas sedentarias. Cloruro de sodio en el cuerpo humano, tanto de sodio y cloro, tienen una especial importancia fisiológica para los seres humanos. Cabe señalar, sin embargohecho de que ambos elementos son tóxicos por encima de un umbral determinado. Los dos minerales pueden llegar al cuerpo junto con la sal de cocina (cloruro de sodio), o separada de las fuentes de alimentos que están relacionados con el sodio y el cloro en diferentes combinaciones. El cloruro de sodio se pueden formar en caso necesario en el cuerpo y si no es dado ten esta forma. Es importante para la hidratación del tejido, estar involucrado en la actividad de los eritrocitos, y en la regulación de la digestión (estimula la formación de ácido clorhídrico, carbonato de sodio en el estómago y el páncreas). Para la gente moderna, la mayoría en el principal proveedor de cloro, el sodio y el cloruro es la sal de cocina. En estes circunstancias, el mundo civilizado de hoy, ha llegado a más a menudo se enfrentan con la situación que la de exceso de graves de tres razones principales: - forma hiperconcentrado, tan altamente reactiva, en virtud del cual el alimento es el cloruro de sodio - usado casi a diario una dieta abusiva de la sal como condimento - escala de usorango de sal en los alimentos (recordar que hay muchos productos con sal "oculta", que a pesar de contener grandes cantidades de NaCl, se salan, así como todos en conserva, embutidos, quesos varios, una variedad de hornear, el queso de soja, alimentos, los alimentos "instantáneos", etc.). el hombre ordinario con un alimento precocidoo "la lectura" insertado en su cuerpo más sal de lo que imaginamos. nocividad para la sal, el cloruro de sodio, por lo tanto, fue "acusado" a su vez en los últimos 50 años, cuando el sodio cuando el cloro. De hecho, por una parte, implica una falta total de estos elementoscomportarse de forma agresiva si su origen pertenece a la estructura química natural y en la otra parte, tanto los minerales son nocivos cuando alcanzan el cuerpo de fórmula sintética de origen mineral (fuera de los tratamientos de control), ya que algunas sustancias alcalinizantes (bicarbonato de sodio - La hipertensión es un fuerte, hidróxido de sodio - incluso ien cantidades ínfimas tejidos irritados) o acidificantes (cloruro de amonio, etc. - parénquima renal irritar). concentrada de cloruro de sodio (salinas) se comporta, en términos de reacción química, al azar en el cuerpo. Es imposible establecer una regla de pH a su vez determinada por la sal. De un individuo a otro y chy desde una hora a la misma persona, cloruro sódico pueden ser tanto una alcalinas y acidulante uno. Estos cambios repentinos y las reacciones de la indemnización por ellos causados, no sólo el cuerpo malo. Sal de cocina que se consume en exceso, causa la hipertensión crónica y edema con hidrosodică retención, ya no falla después de Suy cloruro de sodio en la dieta principal. Algunos estudios muestran que la mayoría de los pacientes hipertensos últimos 50 años, han consumido un exceso de cloruro de sodio como sal de mesa o bicarbonato de sodio en la juventud. Cloruro de sodio naturales - Estructura, génesis de la química, esta sal se forma en dos ELEMEnte extrema sodio muy reactiva (grupo de metal alcalino monovalente I) y cloro (elemento electronegativo halógeno en el grupo VII) de cloruro de sodio, en forma de depósitos de clase en las aguas del mar, la superficie del suelo o en profundidad. Se forma a partir de la reacción: HCl + NaOH = NaCl + H2O El cloruro de sodio mineral natural tiene una estructura de Crista, Brillante, transparente o translúcido de cristal liso, incolora o de color en diferentes colores (gris, blanco, azul, negro). Cloruro de sodio se disuelve en agua a saturación (más de un grado de fuerza, no disuelve el agua salada ). Los océanos del mundo y agua de mar, NaCl es el estado soluble.En la naturaleza, en pequeñas cantidades, sin que se formen depósitos, cloruro de sodio se forma en todas partes. Lo mismo sucede en el cuerpo humano. En principio, la ausencia de las condiciones fisiológicas deterioradas, el hombre no necesita ninguna fuente externa de cloruro de sodio como la sal se produce en el cuerpo con facilidad, p.ej.istenţei material en bruto (de sodio y cloro). Por lo tanto, es necesario garantizar óptima de sodio y cloro a partir de fuentes naturales, los dos elementos están bien representadas y vinculadas con las estructuras orgánicas, que se libera poco a poco. Los que utilizan la sal marina sin refinar endurecido cinco veces más alto que el otro. En España, el saltoSe prepara en una forma muy original, por lo que enfermedades como la leucemia es muy poco frecuente en este país. Acción: cura los resfriados de sal natural marina, las vías respiratorias, traumatismos osteoarticulares, espasmos musculares
 

 

Produse din aceeasi categorie