Home >> Walmark Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ArtroStop RAPID PLUS 180 cps Walmark Cehia

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ArtroStop RAPID PLUS 180 cps Walmark Cehia

Regenerarea articulatiilor, actionează eficient asupra tuturor zonelor articulare, regenereaza cartilagiile, nu este pe stoc
136,13 RON

 

Descriere produs:

ArtroStop RAPID PLUS - 180 capsule- Walmark Cehia nu este pe stoc

Tabletele de ArtroStop RAPID PLUS sunt un preparat special conceput pentru regenerarea articulaţiilor. Compoziţia unică de substanţe verificate prin studii clinice – glucozamin, condroitin şi Boswellin® (extract standardizat din Boswellia serrata) – acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulare (genunchi, şolduri, membre superioare şi coloană vertebrală). Într-o primă etapă, Boswellin® contribuie rapid şi eficient la scăderea intensităţii şi duratei durerilor asociate diverselor afecţiuni articulare. Ulterior, ameliorarea simptomatologiei este susţinută de glucozamin şi condroitin, componente esenţiale ale structurii cartilajelor articulare, ce contribuie la regenerarea şi consolidarea acestora. Datorită acestor procese, mobilitatea articulară se îmbunătăţeşte semnificativ. Prezenţa manganului în formula produsului îmbunătăţeşte procesul de regenerare a cartilajelor şi influenţează pozitiv condiţia oaselor, dinţilor şi a ţesuturilor moi.

ArtroStop RAPID PLUS Ameliorează rapid durerile articulare

  • ArtroStop RAPID PLUS Substanţele active protejează, hrănesc şi regenerează cartilajele
  • ArtroStop RAPID PLUS Scade rigiditatea articulară şi îmbunătăţeşte mobilitatea
  • ArtroStop RAPID PLUS Este eficient în ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulaţiilor membrelor şi coloanei vertebrale
  • ArtroStop RAPID PLUS Efecte pozitive în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulaţiilor (muncă fizică solicitantă, sport de performanţă, obezitate) şi în recuperarea articulară după traumatisme ale aparatului locomotor
  • Îmbunătăţeşte proprietăţile mecanice şi rezistenţa articulaţiilor

Doza zilnică (3 tb.) conţine:
Glucozamin sulfat *2KCl    1600,0 mg    Condroitin sulfat    600,0 mg
Boswellin® (extract de Boswellia serrata, 65% acid boswellic)    150,0 mg    Mangan    4,5 mg
Vitamina C    30,0 mg    * % din doza zilnică recomandată    - nu a fost stabilit


Ca supliment alimentar, câte 3 tablete pe zi, după mese, luate cu apă. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 2-3 luni. După un interval de 2 luni pauză, cura se poate repeta.

 

Artroza se declanseaza atunci cand anumiti constituienti proteici se modifica, in timp ce altii isi maresc numarul sau dimensiunea. Este de fapt o incercare a organismului de a se repara prin proliferarea celulelor cartilajului, dar rezultatul acestul balans intre actiunea de distrugere si aceea de regenerare este un cartilaj care face sa dispara netezimea suprafatei de legatura a oaselor si care le permite acestora sa alunece.

Acest proces este insotit de o producere in masa a enzimelor care de obicei se afla in celulele cartilajului. Actiunea acestor enzime cauzeaza o inflamare locala, care mareste deteriorarea tesutului. In curand, apar mici eroziuni pe suprafata cartilajului, care pare acum a fi plin de mici cratere. Astfel, osul vecin va fi deteriorat, prezentand fisuri si chisturi.

In acelasi timp, in incercarea organismului de a-si dezvolta suprafata de contact dintre oase si de a obtine astfel o mai mare stabilitate, osul creste. Dar acest os nu mai este unul normal, ci este mai teapan si mai susceptibil la microfracturile care au loc mai ales cand articulatiile suporta o greutate neobisnuit de mare.

Din cauza procesului inflamatoric, fiecare element al articulatiei se hipertrofiaza: tendoanele, muschii, ligamentele si capsula articulara.

Evolutia acestei boli difera de la pacient la pacient. Aceasta afectiune poate sa se dezvolte pana la distrugerea totala a articulatiei, sau poate sa se stopeze la un moment dat. Exista pacienti cu degete deformate dar care nu simt nici o durere, pe cand altii pot sa invoce dureri mari in acelasi timp cu o deformare evidenta a articulatiilor.


Ce declanseaza artroza?

Ruxandra Ionescu, seful Departamentului de Medicina Interna si Reumatologie din cadrul spitalului "Sf. Maria", spune ca "factorii de risc in artroza sunt sexul, traumele si stresul repetativ caruia ii este supusa articulatia, obezitatea sau factorii genetici. In ceea ce priveste sexul, femeile sunt mult mai predispuse la a avea aceasta afectiune decat barbatii. Artroza ocupa locul 4 in randul bolilor care cauzeaza incapacitatea de munca la femei si locul 8 pentru barbati. Alti facori de risc sunt slabiciunea cvadricepsului (si aici este vorba de artoza care afecteaza genunchiul), bolile inflamatoare articulare si deficientele nutritioanle, in special de vitamina C si D".

Artroza la degete este mai frecventa la femei, demonstrand o incidenta genetica mare. Artroza care afecteaza genunchii sau soldul este mai frecventa la persoanele obeze. Cei care nu au o pozitie de stat corecta pot dezvolta si ei artroza la genunchi. Aceasta afectiune este favorizata si de tulburari metabolice, cum ar fi hipertiroidismul sau diabetul.

Seful Departamentului de Medicina Interna si Reumatologie din cadrul spitalului "Sf. Maria" precizeaza ca foarte multi tineri au aceasta boala instaurata la nivelul articulatiilor, dar efectele nu se vad decat mai tarziu. Studiile arata ca 35% din oameni au artroza inca inainte de 30 de ani, insa este una de tip asimptomatic.

Ruxandra Ionescu spune ca inainte de aparitia durerii, pacientii se pot plange de un disconfort in zona articulatiilor si o senzatie de oboseala in corp. Aceasta precizeaza ca durerea apare ulterior miscarii sau in urma folosirii repetate a aceleiasi articulatii.

Mai tarziu, pacientii se plang de durere in articulatii in momentul in care se misca dupa o perioada mai lunga lipsita de activitate, cum ar fi somnul sau statul pe scaun pentru un timp indelungat. In cazul pacientilor cu artroza la genunchi sau la sold, urcatul si coboratul scarilor se pot face anevoios. 
Boala artrozica tratata intr-o stare incipienta cu medicamentul potrivit se poate ameliora, conform celui mai recent studiu desfasurat in tara noastra de compania farmaceutica Walmark.
In perioada martie-noiembrie 2005, sub indrumarea Ruxandrei Ionescu s-a desfasurat la Spitalul Clinic "Sf Maria" din Bucuresti un studiu terapeutic pe o paleta de 56 de pacienti.
Pe parcusul celor 6 luni s-a evaluat eficienta si siguranta in administrare a celui mai nou supliment alimentar din gama sa, ArtroStop Rapid. In principal, a fost urmarita evolutia simptomelor pacientilor, cum ar fi durerea articulara la repaus si la mobilizare sau intepenirea articulatiilor dimineata la trezire. Paralel cu administrarea ArtroStop Rapid, cei 56 de pacienti au urmat si un tratament antiinflamator.
"Dupa 3 luni de administrare a suplimentului a fost constata o imbunatatire semnificativa a tabloului clinic al bolii artrozice. Efectele benefice ale terapiei cuArtroStop RAPID PLUS au fost si mai evidente dupa 6 luni de utilizare a produsului, procentul cazurilor ameliorate semnificativ ajungand la 88%", precizeaza Ruxandra Ionescu.
Aceasta a subliniat ca suplimentul natural nu are efect in cazurile avansate ale bolii, astfel explicandu-se cei 7% dintre pacienti a caror stare s-a agravat dupa cele 6 luni. Starea a 5% dintre subiectii studiului a ramas aceeasi pe toata perioada studiului. Ruxandra Ionescu a precizat ca "folosirea suplimentului natural a redus considerabil si consumul de antiinflamatori nesteroidieni".
Substantele active din ArtroStop RAPID PLUS, glucozaminul sulfat si condroitinul sulfat contribuie la regenerarea si consolidarea cartilajelor articulare. Durerile articulare asociate acestei boli sunt ameliorate prin cea de a treia substanta activa continuta de ArtroStop Rapid, extractul standardizat din coaja arborelui Boswelliia seratta, Boswellin.

Astfel de studii terapeutice ca acela efectuat la spitalul clinic Sf Maria din capitala sunt desfasurate in momentul de fata de compania Walmark in tari precum Ungaria si Cehia.


 
 

English:

Features quick stop Artro: FAST ArtroStop tablets are specially designed preparation for joint regeneration. Unique composition of substances tested in clinical trials - glucosamine, chondroitin and Boswellin ® (Boswellia serrata standardized extract) - works effectively on all areas joints (knees, hips, limbs superiorityand backbone networks). In a first step, Boswellin ® quickly and effectively contribute to reduction of the intensity and duration of pain associated with various joint diseases. Subsequently, improvement of symptoms is supported by glucosamine and chondroitin, essential components of articular cartilage structure, contributing to regeneration and strengthening them.Because these processes significantly improves joint mobility. The presence of manganese in the formulation enhances the regeneration of cartilage and bone provided a positive influence, teeth and soft tissues. Effects artro stop quickly: quickly improves joint pain active substance protects hrănesc and regenerate articular cartilage reduces stiffness and improves mobility is effective in relieving symptoms of early joints and spine in cases positive effects of mechanical strain of the joints (physically demanding work, sports performance, obesity) and recoveryer joint after musculoskeletal injuries and improves the mechanical properties of joint resistance ArtroStop FAST composition: daily dose (3 tb.) contains: Glucosamine sulfate * 2KCl 1600.0 mg 600.0 mg Chondroitin Sulfate Boswellin ® (Boswellia serrata extract 65% boswel acidlic) 150.0 mg Manganese 4.5 mg Vitamin C 30.0 mg *% of recommended daily allowances - has not been established dosage: As dietary supplement, three tablets each day, after meals, taken with water. It is recommended a minimum of 2-3 months. After a period of two months pautors, the cure may be repeated. Manufacturer: Walmark How to develop osteoarthritis in the body? Arthrosis constituienti be triggered when certain proteins change, while others are increasing their number or size. Is actually an attempt by the body to repair cartilage cell proliferation, but the result of destruction of this balance between action and therefore regenerare cartilage is a smooth surface to make it disappear by about the bones and enables them to slip. This process is accompanied by a mass production of enzymes that are typically located in cartilage cells. Action of these enzymes cause local inflammation, which increases tissue damage. Soon, there are small erosions on the cartilage surface, which appearis now to be full of small craters. Thus, neighboring bone will be damaged, presenting fissures and cysts. Meanwhile, in an attempt to develop body surface contact between bone and thus achieve greater stability, bone grows. But this is not one normal bone, but is less stiff and more susceptible to microfractures that occur especially when joints supportit unusually large weight. Because inflammatory process, each element of the joint is hipertrofiaza: tendons, muscles, ligaments and joint capsule. The evolution of the disease varies from patient to patient. This condition can develop up to total destruction of the joint, or to stop at a time. But some patients with deformed fingersnot feel any pain, while others may rely on pain while an obvious deformity of joints. What triggers arthritis? Ruxandra Ionescu, head of the Department of Internal Medicine and Rheumatology of the Hospital of St. Mary's, says "risk factors in osteoarthritis are sex, trauma and stress to which it is subject to joint repetativ,obesity or genetic factors. Regarding gender, women are more prone to having this disorder than men. April ranked among arthritis disease that causes inability to work instead of eight women and men. Other Lifestyle, Psychographics are risk quadriceps weakness (and here it is affecting artoza knee), inflammatory joint diseases and deficitsientele nutritioanle, especially vitamin C and D ". Arthrosis of the fingers is most common in women, demonstrating a high incidence of genetics. affecting knee cartilage or the balance is more common in obese people. Those who did not state the correct position can develop arthritis in her knees. This disease is favored by metabolic disorders such as hyperthyroidismor diabetes. Head of the Department of Internal Medicine and Rheumatology of the Hospital of St. Mary's says that many young people have the disease established in the joints, but the effects are not seen until later. Studies show that 35% of people have arthritis even before 30 years, but it is an asymptomatic type. How arthritis occurs? RuxandraIonescu said that before the pain, patients may complain of discomfort in the joints and a feeling of tiredness in the body. It states that the pain occurs after movement or from repeated use of the same joints. Later, patients complain of pain in the joints when moving after a long period devoid of activity, suchbe sleeping or sitting state for a long time. In patients with hip or knee osteoarthritis, and downward climbing stairs can be difficult. You can treat arthritis? Osteoarthritis treated in an incipient condition may improve with appropriate medication, according to the latest study conducted in our country Walmark pharmaceutical company. The hairsstudy in March-November 2005, under the guidance Ruxandra Ionescu took place at the Hospital of St Mary 'in Bucharest on a wide therapeutic study of 56 patients. On during the term of six months to evaluate the effectiveness and safety administration's newest food supplement of its range, ArtroStop Fast. In essence, the evolution of symptoms was observed in patients, such fand joint pain at rest and during mobilization or stiff joints in morning awakening. Quick ArtroStop parallel administration, the 56 patients followed and an anti-inflammatory treatment. "After three months of administration of the supplement was found a significant improvement of clinical features of osteoarthritis. ArtroStop beneficial effects of therapy were to Fastand more evident after six months of use of the product significantly improved the percentage of cases reaching 88%, "says Ruxandra Ionescu. It stated that natural supplements have no effect in cases of advanced disease, thus explaining to the 7% of the patients those whose condition worsened after 6 months. The state has 5% of study subjects remained the same throughout Periodyes study. Ruxandra Ionescu said that "the use of natural supplements and significantly reduced consumption of anti-inflammatory drugs. ArtroStop Fast active substances, glucosamine sulfate and chondroitin sulfate contributes to articular cartilage regeneration and strengthening. Joint pain associated with this disease are improved by the third substance needleTIVA contained in ArtroStop Fast, standardized extract of tree bark Boswelliia seratta, Boswellin. Such therapeutic studies as that conducted at St. Mary Hospital in the capital are carried at the moment the company Walmark in countries like Hungary and the Czech Republic.
 
 

Français:

Caractéristiques arrêt rapide ARTRO: FAST comprimés ArtroStop sont spécialement conçus pour la régénération de préparation commune. composition unique de substances testées dans les essais cliniques - glucosamine, chondroïtine et Boswellin ® (Boswellia serrata extrait standardisé) - fonctionne efficacement sur tous les joints des zones (genoux, hanches, la supériorité des membreset réseaux de base). Dans un premier temps, Boswellin ® rapidement et efficacement contribuer à la réduction de l'intensité et la durée de la douleur associée à diverses maladies articulaires. Par la suite, l'amélioration des symptômes est soutenu par la glucosamine et chondroïtine, éléments essentiels de la structure du cartilage articulaire, ce qui contribue à la régénération et de les renforcer.Parce que ces processus améliore considérablement la mobilité des articulations. La présence de manganèse dans la formulation améliore la régénération du cartilage et d'os a fourni une influence positive, des dents et des tissus mous. ARTRO effets s'arrêter rapidement: améliore rapidement la douleur substance active commune protège hrănesc et à régénérer le cartilage articulaire réduit la rigidité et améliore la mobilité est efficace pour soulager les symptômes des articulations et la colonne vertébrale au début dans les cas des effets positifs de la contrainte mécanique des articulations (travail physiquement exigeant, la performance sportive, l'obésité) et la récupérationER commune après des blessures musculo-squelettiques et améliore les propriétés mécaniques de résistance ArtroStop FAST composition mixte: la dose quotidienne (3 tb.) contient: * Le sulfate de glucosamine 2KCl 1600,0 600,0 mg mg Sulfate de chondroïtine Boswellin ® (extrait de Boswellia serrata 65% acide boswel) 150,0 mg Manganèse 4,5 mg de vitamine C 30,0 mg *% lic des apports journaliers recommandés - n'a pas été établie posologie: Comme supplément diététique, trois comprimés par jour, après le repas, pris avec de l'eau. Il est recommandé un minimum de 2-3 mois. Après une période de deux mois à Pauteurs, la guérison peut être répété. Fabricant: Walmark Comment développer l'arthrose dans le corps? constituienti arthrose être déclenché lorsque certaines protéines du changement, tandis que d'autres augmentent leur nombre ou la taille. Est en fait une tentative par l'organisme pour réparer la prolifération des cellules du cartilage, mais le résultat de la destruction de cet équilibre entre l'action et donc rcartilage egenerare est une surface lisse pour la faire disparaître à peu près dans les os et leur permet de glisser. Ce processus est accompagné par une production de masse des enzymes qui sont généralement situées dans des cellules de cartilage. Action de ces enzymes provoquent une inflammation locale, ce qui augmente les dommages de tissu. Bientôt, il ya des petites érosions sur la surface du cartilage, qui apparaissentest maintenant d'être pleine de petits cratères. Ainsi, les os voisins seront endommagées, présentant des fissures et des kystes. Pendant ce temps, dans une tentative de développer la surface de contact entre l'os du corps et de réaliser ainsi une plus grande stabilité, l'os se développe. Mais ce n'est pas un os normal, mais elle est moins raide et plus sensibles à des microfractures qui se produisent surtout quand les joints de soutienil poids particulièrement important. Parce que le processus inflammatoire, chaque élément de la commune est hipertrofiaza: tendons, muscles, ligaments et capsule articulaire. L'évolution de la maladie varie d'un patient à patient. Cette condition peut se développer jusqu'à la destruction totale de l'articulation, ou d'arrêter à un moment. Mais certains patients avec des doigts déformésne ressentez aucune douleur, tandis que d'autres peuvent se fonder sur la douleur tout en une déformation évidente de joints. Qu'est ce qui déclenche l'arthrite? Ruxandra Ionescu, chef du Département de médecine interne et en rhumatologie de l'Hôpital de St. Mary's, dit «facteurs de risque dans l'arthrose sont le sexe, le traumatisme et le stress auquel il est soumis à repetativ commune,l'obésité ou des facteurs génétiques. En ce qui concerne le sexe, les femmes sont plus enclins à avoir cette maladie que les hommes. Avril classée parmi les maladies que la polyarthrite causes d'incapacité de travail au lieu de huit femmes et les hommes. Autre mode de vie, psychographiques sont les risques faiblesse du quadriceps (et ici il est touchant artoza genou), les maladies articulaires inflammatoires et les déficitsnutritioanle ientele, en particulier la vitamine C et D ". arthrose des doigts est plus fréquente chez les femmes, ce qui démontre une forte incidence de la génétique. affectant le cartilage du genou ou de l'équilibre est plus fréquente chez les personnes obèses. Ceux qui n'ont pas indiquer la position correcte peut l'arthrite se développer dans les genoux. Cette maladie est favorisée par des troubles métaboliques telles que l'hyperthyroïdieou le diabète. Chef du Département de médecine interne et en rhumatologie de l'Hôpital de St. Mary's dit que beaucoup de jeunes ont la maladie mis en place dans les articulations, mais les effets ne sont pas perçues que plus tard. Des études montrent que 35% des personnes souffrent d'arthrite, même avant 30 ans, mais il est un type de symptômes. Comment se produit l'arthrite? RuxandraIonescu dit que devant la douleur, les patients peuvent se plaindre de l'inconfort au niveau des articulations et un sentiment de fatigue dans le corps. Il précise que la douleur se produit le mouvement après ou après un usage répété des articulations même. Plus tard, les patients se plaignent de douleurs dans les articulations lors du déplacement après une longue période sans activité, par exempledormir ou assis Etat pendant une longue période. Chez les patients atteints de la hanche ou l'arthrose du genou, et vers le bas en montant les escaliers peut être difficile. Vous pouvez traiter l'arthrite? Arthrose traités dans un état naissant peut améliorer avec les médicaments appropriés, selon la dernière étude menée dans notre pays Walmark société pharmaceutique. Les poilsétude en Mars-Novembre 2005, sous la direction Ruxandra Ionescu a eu lieu à l'hôpital de St Mary à Bucarest sur une vaste étude thérapeutique de 56 patients. Le cours de la période de six mois pour évaluer l'efficacité et de l'administration plus récent des suppléments alimentaires de sécurité de sa gamme, Fast ArtroStop. En essence, l'évolution des symptômes a été observée chez les patients, comme fet des douleurs articulaires au repos et à la mobilisation des articulations ankylosées ou le matin réveil. Quick ArtroStop administration parallèle, les 56 patients suivis et un traitement anti-inflammatoire. "Après trois mois de l'administration du supplément a été constaté une amélioration significative des signes cliniques de l'arthrose. ArtroStop effets bénéfiques de la thérapie était rapideet plus évidente après six mois d'utilisation du produit sensiblement amélioré le pourcentage de cas pour atteindre 88% », explique Ruxandra Ionescu. Elle a déclaré que les suppléments naturels n'ont pas d'effet en cas de maladie avancée, ce qui explique aux 7% des patients ceux dont l'état a empiré après 6 mois. L'Etat a 5% des sujets de l'étude est resté le même pendant toute la périodeOui étude. Ruxandra Ionescu a déclaré que "l'utilisation des ressources naturelles et suppléments réduit de façon significative la consommation de médicaments anti-inflammatoires. Actifs Fast ArtroStop substances l', sulfate de glucosamine et de chondroïtine sulfate contribue à la régénération du cartilage articulaire et le renforcement. La douleur articulaire associée à cette maladie sont améliorées par la troisième substance aiguilleTIVA contenues dans Fast ArtroStop, extrait standardisé de l'écorce des arbres seratta Boswelliia, Boswellin. Ces études thérapeutiques que celle menée à l'Hôpital St. Mary dans la capitale sont comptabilisés au moment où la société Walmark dans des pays comme la Hongrie et la République tchèque.
 
 

Español:

Características rápida parada Artro: FAST comprimidos ArtroStop están especialmente diseñados para la regeneración de la preparación conjunta. Único composición de las sustancias sometidas a ensayos clínicos - glucosamina, condroitina y Boswellin ® (extracto estandarizado de Boswellia serrata) - funciona con eficacia en todas las uniones áreas (las rodillas, las caderas, la superioridad extremidadesy las redes troncales). En una primera fase, Boswellin ® de forma rápida y contribuir eficazmente a la reducción de la intensidad y duración del dolor asociado a diversas enfermedades de las articulaciones. Posteriormente, la mejora de los síntomas con el apoyo de glucosamina y condroitina, componentes esenciales de la estructura del cartílago articular, lo que contribuye a la regeneración y fortalecimiento.Debido a que estos procesos de mejora significativamente la movilidad de las articulaciones. La presencia de manganeso en la formulación mejora la regeneración del cartílago y el hueso siempre una influencia positiva, los dientes y tejidos blandos. Artro Efectos detenerse rápidamente: mejora rápidamente el dolor de articulaciones activas sustancia protege hrănesc y regenerar el cartílago articular reduce la rigidez y mejora la movilidad es eficaz para aliviar los síntomas de las articulaciones y la columna vertebral temprana en los casos en los efectos positivos de la tensión mecánica de las articulaciones (trabajo físicamente exigente, el rendimiento deportivo, obesidad) y la recuperacióner conjunta después de lesiones del aparato locomotor y mejora las propiedades mecánicas de resistencia conjunta FAST composición ArtroStop: dosis diaria (3 tb.) contiene: sulfato de glucosamina * 2KCl 1600,0 600,0 mg mg sulfato de condroitina Boswellin ® (extracto de Boswellia serrata 65% ácido boswelLic.) 150,0 mg Manganeso 4,5 mg Vitamina C 30,0 mg *% de las cantidades diarias recomendadas - No se ha establecido la dosis: Como suplemento dietético, tres tabletas al día, después de las comidas, se toma con agua. Se recomienda un mínimo de 2-3 meses. Después de un período de dos meses a paures, el remedio puede ser repetido. Fabricante: Walmark Cómo desarrollar osteoartritis en el cuerpo? constituienti artrosis se activará siempre que el cambio ciertas proteínas, mientras que otros están aumentando su número o tamaño. ¿Es en realidad un intento del organismo para reparar la proliferación de células de cartílago, pero el resultado de la destrucción de este equilibrio entre la acción y por lo tanto regenerare cartílago es una superficie lisa para hacerla desaparecer en alrededor de los huesos y les permite deslizarse. Este proceso es acompañado por una producción en serie de enzimas que normalmente se encuentran en las células del cartílago. Acción de estas enzimas causa inflamación local, lo que aumenta el daño tisular. Pronto, hay pequeñas erosiones en la superficie del cartílago, que aparecenahora es estar lleno de cráteres pequeños. Así, los huesos vecinos se dañará, presentando fisuras y quistes. Mientras tanto, en un intento de desarrollar la superficie de contacto corporal entre el hueso y así lograr una mayor estabilidad, el hueso crece. Pero esto no es un hueso normal, pero es menos rígida y más susceptible a las microfracturas que se producen sobre todo cuando las articulaciones de apoyoes inusualmente grande de peso. Debido proceso inflamatorio, cada elemento de la articulación es hipertrofiaza: tendones, músculos, ligamentos y cápsula articular. La evolución de la enfermedad varía de paciente a paciente. Esta condición se puede desarrollar hasta la destrucción total de la articulación, o para detener a la vez. Sin embargo, algunos pacientes con deformación de los dedossin sentir ningún dolor, mientras que otros pueden basarse en el dolor, mientras que una deformidad obvia de las articulaciones. ¿Qué provoca la artritis? Ruxandra Ionescu, jefe del Departamento de Medicina Interna y Reumatología del Hospital de St. Mary's, dice "factores de riesgo de la osteoartritis son el sexo, el trauma y el estrés al que está sujeto a repetativ conjunta,obesidad o factores genéticos. En cuanto al sexo, las mujeres son más propensas a tener este trastorno que los hombres. Abril clasificada entre la enfermedad de artritis que causa incapacidad para trabajar en lugar de ocho mujeres y hombres. Otros Estilos de vida, psicografía son debilidad del cuádriceps de riesgo (y aquí está afectando artoza rodilla), enfermedades inflamatorias comunes y los déficitnutritioanle ientele, especialmente vitamina C y D ". artrosis de los dedos es más común en las mujeres, lo que demuestra una alta incidencia de la genética. afectan cartílago de la rodilla o el balance es más común en personas obesas. Los que no indicó la posición correcta puede artritis en el en las rodillas. Esta enfermedad se ve favorecida por trastornos metabólicos como el hipertiroidismoo la diabetes. Jefe del Departamento de Medicina Interna y Reumatología del Hospital de St. Mary's, dice que muchos jóvenes tienen la enfermedad establecida en las articulaciones, pero los efectos no se ven hasta más tarde. Los estudios muestran que el 35% de las personas con artritis incluso antes de 30 años, pero es un tipo de síntomas. ¿Cómo se produce la artritis? RuxandraIonescu, dijo que antes de que el dolor, los pacientes pueden quejarse de molestias en las articulaciones y una sensación de cansancio en el cuerpo. Afirma que el dolor se produce movimiento después de o después del uso repetido de las mismas articulaciones. Más tarde, los pacientes se quejan de dolor en las articulaciones cuando se mueve después de un largo período sin actividad,estar durmiendo o sentado estado durante mucho tiempo. En los pacientes con artrosis de cadera o de rodilla, y hacia abajo, subir escaleras puede ser difícil. Se puede tratar la artritis? La osteoartritis tratados en un estado incipiente puede mejorar con la medicación adecuada, según el último estudio realizado en nuestro país Walmark compañía farmacéutica. Los pelosestudio en marzo y noviembre de 2005, bajo la dirección Ruxandra Ionescu se llevó a cabo en el Hospital de Santa María 'en Bucarest en un amplio estudio terapéutico de 56 pacientes. En durante el plazo de seis meses para evaluar la eficacia y la administración de seguridad más nuevo complemento alimenticio de su rango, ArtroStop rápido. En esencia, la evolución de los síntomas en los pacientes, como fy dolor en las articulaciones en reposo y durante la movilización o rigidez en las articulaciones en la mañana despertar. Rápida administración paralela ArtroStop, los 56 pacientes seguidos y un tratamiento anti-inflamatorio. "Después de tres meses de la administración del suplemento se evidenció una mejora significativa de las características clínicas de la artrosis. ArtroStop efectos beneficiosos de la terapia fueron rápidosy más evidente después de seis meses de uso del producto mejorado significativamente el porcentaje de casos que llegan a 88% ", dice Ruxandra Ionescu. Declaró que los suplementos naturales no tienen ningún efecto en los casos de enfermedad avanzada, lo que explica que el 7% de los pacientes aquellos cuyo estado se agravó después de 6 meses. El Estado tiene el 5% de los sujetos del estudio se mantuvo en Periodosi estudiar. Ruxandra Ionescu, dijo que "el uso de los recursos naturales y los suplementos redujo significativamente el consumo de drogas antiinflamatorias.-La participación activa de las sustancias ArtroStop rápido, sulfato de glucosamina y el sulfato de condroitina contribuye a la regeneración del cartílago articular y fortalecimiento. Dolor en las articulaciones asociados con esta enfermedad son la mejora de la tercera sustancia de la agujaTIVA contenidos en Fast ArtroStop, extracto estandarizado de corteza de árbol seratta Boswelliia, Boswellin. Tales estudios terapéuticos como la realizada en St. Mary Hospital en la capital se registran por el momento, la sociedad Walmark en países como Hungría y la República Checa.
 

 

Produse din aceeasi categorie