Home >> Walmark Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ArtroStop RAPID 90 cps Walmark Cehia

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ArtroStop RAPID 90 cps Walmark Cehia

ArtroStop RAPID 90 cps Walmark Cehia Regenerarea articulatiilor, actioneaza eficient asupra tuturor zonelor articulare, regenereaza cartilagiile , produs original ...
75,69 RON

 

Descriere produs:

ArtroStop RAPID 90 cps Walmark Cehia 

Tabletele de ArtroStop RAPID sunt un preparat special conceput pentru regenerarea articulaţiilor. Compoziţia unică de substanţe verificate prin studii clinice – glucozamin, condroitin şi Boswellin® (extract standardizat din Boswellia serrata) – acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulare (genunchi, şolduri, membre superioare şi coloană vertebrală). Într-o primă etapă, Boswellin® contribuie rapid şi eficient la scăderea intensităţii şi duratei durerilor asociate diverselor afecţiuni articulare. Ulterior, ameliorarea simptomatologiei este susţinută de glucozamin şi condroitin, componente esenţiale ale structurii cartilajelor articulare, ce contribuie la regenerarea şi consolidarea acestora. Datorită acestor procese, mobilitatea articulară se îmbunătăţeşte semnificativ. Prezenţa manganului în formula produsului îmbunătăţeşte procesul de regenerare a cartilajelor şi influenţează pozitiv condiţia oaselor, dinţilor şi a ţesuturilor moi.

Ameliorează rapid durerile articulare

Substanţele active protejează, hrănesc şi regenerează cartilajele

Scade rigiditatea articulară şi îmbunătăţeşte mobilitatea

Este eficient în ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulaţiilor membrelor şi coloanei vertebrale

Efecte pozitive în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulaţiilor (muncă fizică solicitantă, sport de performanţă, obezitate) şi în recuperarea articulară după traumatisme ale aparatului locomotor

Îmbunătăţeşte proprietăţile mecanice şi rezistenţa articulaţiilor


Doza zilnică (3 tb.) conţine:
Glucozamin sulfat *2KCl    1600,0 mg    Condroitin sulfat    600,0 mg
Boswellin® (extract de Boswellia serrata, 65% acid boswellic)    150,0 mg    Mangan    4,5 mg
Vitamina C    30,0 mg    * % din doza zilnică recomandată    - nu a fost stabilit


dozare:


Ca supliment alimentar, câte 3 tablete pe zi, după mese, luate cu apă. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 2-3 luni. După un interval de 2 luni pauză, cura se poate repeta.  

Artroza se declanseaza atunci cand anumiti constituienti proteici se modifica, in timp ce altii isi maresc numarul sau dimensiunea. Este de fapt o incercare a organismului de a se repara prin proliferarea celulelor cartilajului, dar rezultatul acestul balans intre actiunea de distrugere si aceea de regenerare este un cartilaj care face sa dispara netezimea suprafatei de legatura a oaselor si care le permite acestora sa alunece.

Acest proces este insotit de o producere in masa a enzimelor care de obicei se afla in celulele cartilajului. Actiunea acestor enzime cauzeaza o inflamare locala, care mareste deteriorarea tesutului. In curand, apar mici eroziuni pe suprafata cartilajului, care pare acum a fi plin de mici cratere. Astfel, osul vecin va fi deteriorat, prezentand fisuri si chisturi.

In acelasi timp, in incercarea organismului de a-si dezvolta suprafata de contact dintre oase si de a obtine astfel o mai mare stabilitate, osul creste. Dar acest os nu mai este unul normal, ci este mai teapan si mai susceptibil la microfracturile care au loc mai ales cand articulatiile suporta o greutate neobisnuit de mare.

Din cauza procesului inflamatoric, fiecare element al articulatiei se hipertrofiaza: tendoanele, muschii, ligamentele si capsula articulara.

Evolutia acestei boli difera de la pacient la pacient. Aceasta afectiune poate sa se dezvolte pana la distrugerea totala a articulatiei, sau poate sa se stopeze la un moment dat. Exista pacienti cu degete deformate dar care nu simt nici o durere, pe cand altii pot sa invoce dureri mari in acelasi timp cu o deformare evidenta a articulatiilor.

Ruxandra Ionescu, seful Departamentului de Medicina Interna si Reumatologie din cadrul spitalului "Sf. Maria", spune ca "factorii de risc in artroza sunt sexul, traumele si stresul repetativ caruia ii este supusa articulatia, obezitatea sau factorii genetici. In ceea ce priveste sexul, femeile sunt mult mai predispuse la a avea aceasta afectiune decat barbatii. Artroza ocupa locul 4 in randul bolilor care cauzeaza incapacitatea de munca la femei si locul 8 pentru barbati. Alti facori de risc sunt slabiciunea cvadricepsului (si aici este vorba de artoza care afecteaza genunchiul), bolile inflamatoare articulare si deficientele nutritioanle, in special de vitamina C si D".

Artroza la degete este mai frecventa la femei, demonstrand o incidenta genetica mare. Artroza care afecteaza genunchii sau soldul este mai frecventa la persoanele obeze. Cei care nu au o pozitie de stat corecta pot dezvolta si ei artroza la genunchi. Aceasta afectiune este favorizata si de tulburari metabolice, cum ar fi hipertiroidismul sau diabetul.

Seful Departamentului de Medicina Interna si Reumatologie din cadrul spitalului "Sf. Maria" precizeaza ca foarte multi tineri au aceasta boala instaurata la nivelul articulatiilor, dar efectele nu se vad decat mai tarziu. Studiile arata ca 35% din oameni au artroza inca inainte de 30 de ani, insa este una de tip asimptomat
Boala artrozica tratata intr-o stare incipienta cu medicamentul potrivit se poate ameliora, conform celui mai recent studiu desfasurat in tara noastra de compania farmaceutica Walmark.
In perioada martie-noiembrie 2005, sub indrumarea Ruxandrei Ionescu s-a desfasurat la Spitalul Clinic "Sf Maria" din Bucuresti un studiu terapeutic pe o paleta de 56 de pacienti.
Pe parcusul celor 6 luni s-a evaluat eficienta si siguranta in administrare a celui mai nou supliment alimentar din gama sa, ArtroStop Rapid. In principal, a fost urmarita evolutia simptomelor pacientilor, cum ar fi durerea articulara la repaus si la mobilizare sau intepenirea articulatiilor dimineata la trezire. Paralel cu administrarea ArtroStop Rapid, cei 56 de pacienti au urmat si un tratament antiinflamator.
"Dupa 3 luni de administrare a suplimentului a fost constata o imbunatatire semnificativa a tabloului clinic al bolii artrozice. Efectele benefice ale terapiei cu ArtroStop Rapid au fost si mai evidente dupa 6 luni de utilizare a produsului, procentul cazurilor ameliorate semnificativ ajungand la 88%", precizeaza Ruxandra Ionescu.
Aceasta a subliniat ca suplimentul natural nu are efect in cazurile avansate ale bolii, astfel explicandu-se cei 7% dintre pacienti a caror stare s-a agravat dupa cele 6 luni. Starea a 5% dintre subiectii studiului a ramas aceeasi pe toata perioada studiului. Ruxandra Ionescu a precizat ca "folosirea suplimentului natural a redus considerabil si consumul de antiinflamatori nesteroidieni".
Substantele active din ArtroStop Rapid, glucozaminul sulfat si condroitinul sulfat contribuie la regenerarea si consolidarea cartilajelor articulare. Durerile articulare asociate acestei boli sunt ameliorate prin cea de a treia substanta activa continuta de ArtroStop Rapid, extractul standardizat din coaja arborelui Boswelliia seratta, Boswellin.

Astfel de studii terapeutice ca acela efectuat la spitalul clinic Sf Maria din capitala sunt desfasurate in momentul de fata de compania Walmark in tari precum Ungaria si Cehia.


 
 

English:

Features: FAST ArtroStop tablets are specially designed preparation for joint regeneration. Unique composition of substances tested in clinical trials - glucosamine, chondroitin and Boswellin ® (Boswellia serrata standardized extract) - works effectively on all areas joints (knees, hips, upper limb and column vertebrală). In a first step, Boswellin ® quickly and effectively contribute to reduction of the intensity and duration of pain associated with various joint diseases. Subsequently, improvement of symptoms is supported by glucosamine and chondroitin, essential components of articular cartilage structure, contributing to regeneration and strengthening them. Because theseprocesses significantly improves joint mobility. The presence of manganese in the formulation enhances the regeneration of cartilage and bone provided a positive influence, teeth and soft tissues. Effects: improves joint pain quickly protect active substances, nourish and regenerate cartilageDecreases joint stiffness and improves mobility is effective in relieving symptoms of early joints and spine in cases positive effects of mechanical strain of the joints (physically demanding work, sports performance, obesity) and joint recovery after traumatisMe locomotion improves mechanical properties and strength of joints ArtroStop FAST composition: daily dose (3 tb.) contains: Glucosamine sulfate * 2KCl 1600.0 mg 600.0 mg Chondroitin Sulfate Boswellin ® (Boswellia serrata extract, Boswellia 65% acid) 150.0 mg & nbsp, Manganese 4.5 mg Vitamin C 30.0 mg *% of recommended daily allowances - has not been established dosage: As dietary supplement, three tablets each day, after meals, taken with water. It is recommended a minimum of 2-3 months. After a period of two months break, the cure may be repeated. Howdevelop arthritis in the body? Arthrosis is triggered when certain proteins constituienti change, while others are increasing their number or size. Is actually an attempt by the body to repair cartilage cell proliferation, but this result balance between actions of destruction and regeneration that is a cartilage which disappearssmooth surface connecting the bones and enables them to slip. This process is accompanied by a mass production of enzymes that are typically located in cartilage cells. Action of these enzymes cause local inflammation, which increases tissue damage. Soon, there are small erosions on the cartilage surface, which now seems to be full of small craters. Thus, bone vecin will be damaged, showing cracks and cysts. Meanwhile, in an attempt to develop body surface contact between bone and thus achieve greater stability, bone grows. But this is not one normal bone, but is less stiff and more susceptible to microfractures that occur when the joints especially bear an unusually large weight. Because procesului inflammatory, every element of joint is hipertrofiaza: tendons, muscles, ligaments and joint capsule. The evolution of the disease varies from patient to patient. This condition can develop up to total destruction of the joint, or to stop at a time. Some patients with deformed toes but felt no pain, while others may havegiving pain while an obvious deformity of joints. What triggers arthritis? Ruxandra Ionescu, head of the Department of Internal Medicine and Rheumatology of the Hospital of St. Mary's, says "the risk factors are gender arthritis, trauma and repetativ whom undergoes stress joint, obesity or genetic factors. In termsis sex, women are more prone to having this disorder than men. April ranked among arthritis disease that causes inability to work instead of eight women and men. Other Lifestyle, Psychographics are risk quadriceps weakness (and here it is affecting artoza knee), inflammatory joint diseases and deficiencies nutritioanle, especially vitamin C andD '. Arthrosis of the fingers is most common in women, demonstrating a high incidence of genetics. Affecting knee cartilage or the balance is more common in obese people. Those who did not state the correct position and they can develop knee osteoarthritis. This condition is favored by metabolic disorders such as hyperthyroidism or diabetes. Head of the Department of MedicineRheumatology International and the hospital of St. Mary's says that many young people have the disease established in the joints, but the effects are not seen until later. Studies show that 35% of people have arthritis even before 30 years, but it is an asymptomatic type. How arthritis occurs? Ruxandra Ionescu said before pain, peaceention may complain of discomfort in the joints and a feeling of tiredness in the body. It states that the pain occurs after movement or after repeated use of the same joints. Later, patients complain of pain in the joints when moving after a long period inactivity such as sleeping or sitting for State a long timeat. In patients with hip or knee osteoarthritis, and downward climbing stairs can be difficult. You can treat arthritis? Osteoarthritis treated in an incipient condition may improve with appropriate medication, according to the latest study conducted in our country Walmark pharmaceutical company. During March to November 2005, under the guidance Ruxandra Ionescu took place at the Hospital of St Mary 'in Bucharest on a wide therapeutic study of 56 patients. On during the term of six months to evaluate the effectiveness and safety in the administration of the latest dietary supplement of its range, ArtroStop Fast. In essence, the evolution of symptoms was observed in patients, such as joint pain to rest and mobilization orjoint tepenirea morning awakening. Quick ArtroStop parallel administration, the 56 patients followed and an anti-inflammatory treatment. "After three months of administration of the supplement was found a significant improvement of clinical features of osteoarthritis. ArtroStop beneficial effects of therapy were more evident Fast After six months of use of the productsignificantly improved the percentage of cases reaching 88%, "says Ruxandra Ionescu. It stated that natural supplements have no effect in cases of advanced disease, thus explaining to the 7% of patients whose condition worsened after the 6 months. status of 5% of study subjects remained the same throughout the study. Ruxandra Ionescu said that "folkloreosirea natural supplements reduced considerably and the consumption of anti-inflammatory drugs. ArtroStop Fast active substances, glucosamine sulfate and chondroitin sulfate contributes to articular cartilage regeneration and strengthening. joint pain associated with this disease are improved by the third active substance ArtroStop Fast , standardized extractZat from tree bark Boswelliia seratta, Boswellin. Such therapeutic studies as that conducted at St. Mary Hospital in the capital are carried at the moment Walmark company in countries such as Hungary and the Czech Republic.
 
 

Français:

Caractéristiques: FAST comprimés ArtroStop sont spécialement conçus pour la régénération de préparation commune. composition unique de substances testées dans les essais cliniques - glucosamine, chondroïtine et Boswellin ® (Boswellia serrata extrait standardisé) - fonctionne efficacement sur tous les joints des zones (genoux, hanches, jambes et la colonne v supérieureertebrală). Dans un premier temps, Boswellin ® rapidement et efficacement contribuer à la réduction de l'intensité et la durée de la douleur associée à diverses maladies articulaires. Par la suite, l'amélioration des symptômes est soutenu par la glucosamine et chondroïtine, éléments essentiels de la structure du cartilage articulaire, ce qui contribue à la régénération et de les renforcer. Parce que cesprocessus améliore considérablement la mobilité des articulations. La présence de manganèse dans la formulation améliore la régénération du cartilage et d'os a fourni une influence positive, des dents et des tissus mous. Effets: améliore rapidement les douleurs articulaires protéger les substances actives, nourrir et régénérer le cartilageDiminue la raideur des articulations et améliore la mobilité est efficace pour soulager les symptômes des articulations et la colonne vertébrale au début dans les cas des effets positifs de la contrainte mécanique des articulations (travail physiquement exigeant, la performance sportive, l'obésité) et la valorisation conjointe à l'issue traumatismesMe locomotion améliore les propriétés mécaniques et la résistance des joints ArtroStop FAST composition: la dose quotidienne (3 tb.) Contient: * Le sulfate de glucosamine 2KCl 1600,0 600,0 mg mg Sulfate de chondroïtine Boswellin ® (extrait de Boswellia serrata, Boswellia% d'acide 65) 150,0 mg & nbsp, Manganèse 4,5 mg de vitamine C 30,0 mg *% de la dose quotidienne recommandée - n'a pas été établie posologie: Comme supplément diététique, trois comprimés par jour, après le repas, pris avec de l'eau. Il est recommandé un minimum de 2-3 mois. Après une période de deux mois pause, la guérison peut être répété. Commentdévelopper l'arthrite dans le corps? L'arthrose est déclenché lorsque certaines protéines changement constituienti, tandis que d'autres augmentent leur nombre ou la taille. Est en fait une tentative par l'organisme pour réparer la prolifération des cellules du cartilage, mais ce résultat équilibre entre les actions de destruction et de régénération qui est un cartilage qui disparaîtsurface lisse reliant les os et leur permet de glisser. Ce processus est accompagné par une production de masse des enzymes qui sont généralement situées dans des cellules de cartilage. Action de ces enzymes provoquent une inflammation locale, ce qui augmente les dommages de tissu. Bientôt, il ya des petites érosions sur la surface du cartilage, qui semble maintenant être plein de petits cratères. Ainsi v os,ecin seront endommagés, montrant des fissures et des kystes. Pendant ce temps, dans une tentative de développer la surface de contact entre l'os du corps et de réaliser ainsi une plus grande stabilité, l'os se développe. Mais ce n'est pas un os normal, mais elle est moins raide et plus sensibles à des microfractures qui se produisent lorsque les articulations en particulier porter un poids particulièrement important. Parce que procesului inflammatoires, chaque élément de la commune est hipertrofiaza: tendons, muscles, ligaments et capsule articulaire. L'évolution de la maladie varie d'un patient à patient. Cette condition peut se développer jusqu'à la destruction totale de l'articulation, ou d'arrêter à un moment. Certains patients avec des doigts déformés, mais ne ressent aucune douleur, tandis que d'autres peuvent avoirfaire de la peine alors une déformation évidente de joints. Qu'est ce qui déclenche l'arthrite? Ruxandra Ionescu, chef du Département de médecine interne et en rhumatologie de l'Hôpital de St. Mary's, dit "les facteurs de risque sont l'arthrite entre les sexes, les traumatismes et repetativ qui subit le stress articulaire, l'obésité ou des facteurs génétiques. En ce qui concerneest le sexe, les femmes sont plus enclins à avoir cette maladie que les hommes. Avril classée parmi les maladies que la polyarthrite causes d'incapacité de travail au lieu de huit femmes et les hommes. Autre mode de vie, psychographiques sont les risques faiblesse du quadriceps (et ici il est touchant artoza genou), les maladies articulaires inflammatoires et les carences nutritioanle, en particulier la vitamine C etD '. Arthrose des doigts est plus fréquente chez les femmes, ce qui démontre une forte incidence de la génétique. Affectant le cartilage du genou ou de l'équilibre est plus fréquente chez les personnes obèses. Ceux qui n'ont pas déclaré la bonne position et ils peuvent développer l'arthrose du genou. Cette condition est favorisée et les maladies métaboliques telles que l'hyperthyroïdie ou de diabète. Chef du Département de médecineRheumatology international et de l'hôpital de St. Mary's dit que beaucoup de jeunes ont la maladie mis en place dans les articulations, mais les effets ne sont pas perçues que plus tard. Des études montrent que 35% des personnes souffrent d'arthrite, même avant 30 ans, mais il est un type de symptômes. Comment se produit l'arthrite? Ruxandra Ionescu a déclaré devant la douleur, de la paixention peut se plaindre de l'inconfort au niveau des articulations et un sentiment de fatigue dans le corps. Il précise que la douleur se produit le mouvement après ou après un usage répété des articulations même. Plus tard, les patients se plaignent de douleurs dans les articulations lors du déplacement après une longue période d'inactivité telles que dormir ou assis pour l'État longtempsà. Chez les patients atteints de la hanche ou l'arthrose du genou, et vers le bas en montant les escaliers peut être difficile. Vous pouvez traiter l'arthrite? Arthrose traités dans un état naissant peut améliorer avec les médicaments appropriés, selon la dernière étude menée dans notre pays Walmark société pharmaceutique. Au cours de Mars to Novembre 2005, sous la direction Ruxandra Ionescu a eu lieu à l'hôpital de St Mary à Bucarest sur une vaste étude thérapeutique de 56 patients. Le cours de la période de six mois pour évaluer l'efficacité et la sécurité dans l'administration de la dernière complément alimentaire de sa gamme, Fast ArtroStop. En essence, l'évolution des symptômes a été observée chez les patients, comme les douleurs articulaires au repos et à la mobilisation oumatin, réveil tepenirea commune. Quick ArtroStop administration parallèle, les 56 patients suivis et un traitement anti-inflammatoire. "Après trois mois de l'administration du supplément a été constaté une amélioration significative des signes cliniques de l'arthrose. ArtroStop effets bénéfiques de la thérapie ont été plus évident rapide Après six mois d'utilisation du produitconsidérablement amélioré le pourcentage de cas pour atteindre 88% », explique Ruxandra Ionescu. Elle a déclaré que les suppléments naturels n'ont pas d'effet en cas de maladie avancée, ce qui explique aux 7% des patients dont l'état a empiré après les 6 mois. statut de 5% des sujets de l'étude est resté le même pendant toute l'étude. Ruxandra Ionescu a déclaré que "folklorenaturelles osirea suppléments considérablement réduit et la consommation de médicaments anti-inflammatoires. actifs Fast substances ArtroStop, sulfate de glucosamine et de chondroïtine sulfate contribue à la régénération du cartilage articulaire et le renforcement. douleurs articulaires associées à cette maladie sont améliorées par la participation active ArtroStop substance Fast troisième , extrait standardiséZat d'arbre Boswelliia seratta écorce, Boswellin. Ces études thérapeutiques que celle menée à l'Hôpital St. Mary dans la capitale sont comptabilisés au moment société Walmark dans des pays comme la Hongrie et la République tchèque.
 
 

Español:

Características: FAST comprimidos ArtroStop están especialmente diseñados para la regeneración de la preparación conjunta. Único composición de las sustancias sometidas a ensayos clínicos - glucosamina, condroitina y Boswellin ® (extracto estandarizado de Boswellia serrata) - funciona con eficacia en todas las uniones áreas (rodillas, caderas, miembros superiores y la columna vertebrală). En una primera fase, Boswellin ® de forma rápida y contribuir eficazmente a la reducción de la intensidad y duración del dolor asociado a diversas enfermedades de las articulaciones. Posteriormente, la mejora de los síntomas con el apoyo de glucosamina y condroitina, componentes esenciales de la estructura del cartílago articular, lo que contribuye a la regeneración y fortalecimiento. Debido a que estosprocesos de mejora significativamente la movilidad articular. La presencia de manganeso en la formulación mejora la regeneración del cartílago y el hueso siempre una influencia positiva, los dientes y tejidos blandos. Efectos: mejora el dolor en las articulaciones proteger rápidamente las sustancias activas, nutrir y regenerar el cartílagoDisminuye la rigidez articular y mejora la movilidad es eficaz para aliviar los síntomas de las articulaciones y la columna vertebral temprana en los casos en los efectos positivos de la tensión mecánica de las articulaciones (trabajo físicamente exigente, el rendimiento deportivo, obesidad) y la recuperación conjunta después de traumatisMe locomoción mejora las propiedades mecánicas y resistencia de las uniones FAST composición ArtroStop: dosis diaria (3 tb.) Contiene: sulfato de glucosamina * 2KCl 1600,0 600,0 mg mg sulfato de condroitina Boswellin ® (extracto de Boswellia serrata, Boswellia 65% de ácido) 150,0 mg & nbsp, Manganeso 4,5 mg Vitamina C 30,0 mg *% de las cantidades diarias recomendadas - No se ha establecido la dosis: Como suplemento dietético, tres tabletas al día, después de las comidas, se toma con agua. Se recomienda un mínimo de 2-3 meses. Después de un período de descanso de dos meses, el remedio puede ser repetido. ¿Quédesarrollar artritis en el cuerpo? La artrosis se inicia con el cambio constituienti ciertas proteínas, mientras que otros están aumentando su número o tamaño. ¿Es en realidad un intento del organismo para reparar la proliferación de células de cartílago, pero este resultado el equilibrio entre las acciones de destrucción y regeneración que es un cartílago que desaparecesuperficie lisa que conectan los huesos y les permite deslizarse. Este proceso es acompañado por una producción en serie de enzimas que normalmente se encuentran en las células del cartílago. Acción de estas enzimas causa inflamación local, lo que aumenta el daño tisular. Pronto, hay pequeñas erosiones en la superficie del cartílago, que ahora parece estar llena de pequeños cráteres. Así, el hueso vecin se dañará, mostrando fisuras y quistes. Mientras tanto, en un intento de desarrollar la superficie de contacto corporal entre el hueso y así lograr una mayor estabilidad, el hueso crece. Pero esto no es un hueso normal, pero es menos rígida y más susceptible a las microfracturas que se producen cuando las articulaciones, especialmente tener un gran peso inusual. Dado que procesului inflamatoria, cada elemento del conjunto es hipertrofiaza: tendones, músculos, ligamentos y cápsula articular. La evolución de la enfermedad varía de paciente a paciente. Esta condición se puede desarrollar hasta la destrucción total de la articulación, o para detener a la vez. Algunos pacientes con deformación de los dedos, pero no sentía ningún dolor, mientras que otros pueden tenerdando dolor mientras una deformidad obvia de las articulaciones. ¿Qué provoca la artritis? Ruxandra Ionescu, jefe del Departamento de Medicina Interna y Reumatología del Hospital de St. Mary's, dice que "los factores de riesgo son la artritis de género, los traumas y repetativ quien se somete a tensión de las articulaciones, la obesidad o factores genéticos. En términoses el sexo, las mujeres son más propensas a tener este trastorno que los hombres. Abril clasificada entre la enfermedad de artritis que causa incapacidad para trabajar en lugar de ocho mujeres y hombres. Otros Estilos de vida, psicografía son debilidad del cuádriceps de riesgo (y aquí está afectando artoza rodilla), enfermedades inflamatorias comunes y deficiencias nutritioanle, especialmente vitamina C yD '. Artrosis de los dedos es más común en las mujeres, lo que demuestra una alta incidencia de la genética. Afecten cartílago de la rodilla o el balance es más común en personas obesas. Los que no indicó la posición correcta y que pueden desarrollar osteoartritis de rodilla. Esta condición se ve favorecida por trastornos metabólicos como el hipertiroidismo o la diabetes. Jefe del Departamento de MedicinaReumatología Internacional y el hospital de St. Mary's, dice que muchos jóvenes tienen la enfermedad establecida en las articulaciones, pero los efectos no se ven hasta más tarde. Los estudios muestran que el 35% de las personas con artritis incluso antes de 30 años, pero es un tipo de síntomas. ¿Cómo se produce la artritis? Ruxandra Ionescu, dijo ante el dolor, la pazención pueden quejarse de molestias en las articulaciones y una sensación de cansancio en el cuerpo. Afirma que el dolor se produce movimiento después de o después del uso repetido de las mismas articulaciones. Más tarde, los pacientes se quejan de dolor en las articulaciones cuando se mueve después de un largo período de inactividad, como dormir o estar sentado por Estado mucho tiempoen. En los pacientes con artrosis de cadera o de rodilla, y hacia abajo, subir escaleras puede ser difícil. Se puede tratar la artritis? La osteoartritis tratados en un estado incipiente puede mejorar con la medicación adecuada, según el último estudio realizado en nuestro país Walmark compañía farmacéutica. Durante 03 hasta noviembre 2005, bajo la guía me Ruxandraonescu se llevó a cabo en el Hospital de Santa María 'en Bucarest en un amplio estudio terapéutico de 56 pacientes. En durante el plazo de seis meses para evaluar la eficacia y la seguridad en la administración del último suplemento dietético de su gama, Fast ArtroStop. En esencia, la evolución de los síntomas en los pacientes, como dolor en las articulaciones para descansar y movilización omañana tepenirea conjunta despertar. Rápida administración paralela ArtroStop, los 56 pacientes seguidos y un tratamiento anti-inflamatorio. "Después de tres meses de la administración del suplemento se evidenció una mejora significativa de las características clínicas de la artrosis. ArtroStop efectos beneficiosos de la terapia fueron más evidentes rápido Después de seis meses de uso del productomejoró significativamente el porcentaje de casos que llegan a 88% ", dice Ruxandra Ionescu. Declaró que los suplementos naturales no tienen ningún efecto en los casos de enfermedad avanzada, lo que explica que el 7% de los pacientes cuyo estado se agravó tras los 6 meses. estado de 5% de los sujetos del estudio se mantuvo en el estudio. Ruxandra Ionescu, dijo que "el folcloresuplementos naturales osirea reducido considerablemente y el consumo de drogas anti-inflamatorias. activos rápidos sustancias ArtroStop, sulfato de glucosamina y el sulfato de condroitina contribuye a la regeneración del cartílago articular y fortalecimiento. dolor en las articulaciones asociados con esta enfermedad son la mejora de la tercera sustancia activa rápido ArtroStop , extracto estandarizadoZat de corteza de árbol seratta Boswelliia, Boswellin. Tales estudios terapéuticos como la realizada en St. Mary Hospital en la capital se contabilizan por el momento la empresa Walmark en países como Hungría y la República Checa.
 

 

Produse din aceeasi categorie