Home >> Walmark Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Ginko biloba - 30 cps Walmark Romania

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ginko biloba - 30 cps Walmark Romania

Ginko biloba 30 cps Walmark Romania ameliorează memoria şi alte funcţii ale creierului, antioxidant puternic, imbunatateste circulatia sanguina cerebrala, potential tratament pentru Alzheim
17,80 RON

 

Descriere produs:

Ginko biloba 30 cps Walmark Romania

Ginko biloba este un arbore primitiv de la sfârşitul paleozoicului. Astăzi este cultivat în special în Japonia şi China. Partea colectată este frunza care este plină de substante active, predominant flavonoizi, acizi organici, substanţe fenolice etc. Datorită acestor substanţe , are influenţă benefică asupra circulaţiei şi vaselor sanguine, contribuie la ameliorarea fluxului sanguin în special cerebral şi la nivelul membrelor inferioare. Astfel, ameliorează memoria şi alte funcţii ale creierului. Activitatea sa antioxidantă încetineşte modificările legate de vârstă. Efectele Gingko biloba sunt susţinute şi întărite de păducel şi vitamina E.

De aceea Ginko biloba este folosit pentru tratarea pierderii memoriei pe termen scurt, probleme intelectuale datorate de batranete, cum ar fi senilitatea, si tiuiturile urechii. Pe scurt, pentru a creste functiile mentale. Este folosit de curand si pentru ameliorarea problemelor de impotenta cauzate de antidepresive, precum Prozac, Luvox, Paxil, Zoloft si Celexa.

Ginko biloba este un antioxidant extrem de puternic. Datorita flavonoidelor pe care le contine, exercita o actiune protectoare asupra membranelor celulare mentinandu-le integritatea. Ginko are de asemenea un efect vasodilatator stimuland factorul endotelial si sinteza prostaciclinei. Influenteaza tonusul muschilor netezi ce inconjoara vasele de sange.

Totodata, se pare ca exercita un efect neuroprotector, crescand productia anumitor neurotransmitatori, precum dopamine si noradrenalina. Pe scurt, aceste efecte vasodilatatoare si neuroprotectoare par a explica folosirea plantei in cazul pacientilor ce sufera de Alzheimer.

Ginko biloba este folosit in problemele astmatice datorita unui inhibitor pe care il contine si care duce la reducerea formarii de cheaguri de sange. In plus, flavonoidele diminueaza raspunsul inflamatoriu inhiband procesul de inflamare. Cele doua actiuni ale Ginko favorizeaza o broncoconstrictie astmatica. Dar, in America de Nord, medicii nu o folosesc in problemele astmatice.

Ginko biloba uimeste mai intai prin forma speciala a frunzelor bilobate (formate din doi lobi) cu forma triunghiulara. Insa, pe langa aspectul ornamental recunoscut, frunzele de ginkgo au si foarte multe intrebuintari medicale. Pot fi folosite in tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronsita), pierderii auzului si memoriei, tuberculozei, gonoreei, durerilor de stomac, afectiunilor pielii, leucoreei, anginei pectorale, dizenteriei, tensiunii arteriale crescute, vertigo si a anxietatii.

-antioxidant puternic, Ginko biloba, intareste peretii capilarelor si ajuta la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor. -imbunatateste circulatia sanguina cerebrala.
Astfel, prin oxigenarea creierului, memoria si capacitatea cognitiva se imbunatatesc la randul lor.
-poate fi folosit ca masura preventiva si potential tratament pentru Alzheimer si dementa

Principiu activ: actiunea farmacologica este datorata, in principal, glucozidelor, falvonoidelor si glinkolidelor.

Parti ce pot fi folosite: in special frunzele si, uneori, fructul.

Efecte secundare si interactiuni: nu exista nici o reactive indezirabila cunoscuta. Efectele gastro-intestinale si durerile de cap pot aparea, dar sunt rare. Contactul cu pulpa fructului poate sa duca la reactii alergice.

Ginko poate sa creasca efectele anticoagulante, deci o supraveghere crescuta este recomandata in cazul in care Ginko este folosita pentru pacientii care iau anticoagulante, precum aspirina. Nu este bine sa fie folosita de catre femeile insarcinate.

Dozaj: 40-60 mg de extract standard de 2-3 ori pe zi. Efectul plantei se mentine 1-2 luni dupa intreruperea tratamentului.
Arbore inalt pana la 30 m, cu frunze cazatoare, pietroase, in forma de evantai sau aproape semicirculare, la mijloc spintecate in doi lobi si  neregulat incise, dintate sau  sinuate, de 5-8  cm lungime, lung petiolate, pe lujerii lungi alterne, pe cei scurti fasciculate. Florile sunt diodice: cele mascule solitare, in forma de amenti,, cele female lung pedunculate, cu 2 ovule (dintre care, de regula, numai unul se dezvolta). Samanta este ovoid-elipsoidala, de 2-3 cm lungime, cu un invelis carnos, galbui. Infloreste in lunile mai-iunie. Este cultivat prin parcuri si gradini ca arbire ornamental. In prezent, culturile acestui arbire s-au extins pe toate meridianele, inclusiv in tara noastra, datorita importantei pe care o prezinta pentru fitoterapie.
Exte originar din China de Est, unde a rezistat ultimei glaciatiuni, iar de aici a fost reintrodus in cultura in numeroase tari.
Frunzele contin diterpene formate din  ginkgolidele A,B, C  plus ginkgolida J si sesquiterpene bilobala; flavonoli formati din camferol, cvercetine si izohamnetina; flavone, intre care luteina si tricetina; biflavone, in special bilobetina, ginkgetina si izoginkgetina, taninuri de  natura catehica, proantocianide, steroli, saruri minerale etc.
Farmacologie
Extractele pe baza de Ginco, utilizate in medicina traditionala  chineza, dar si in terapia naturala moderna din Europa, SUA si din alte numeroase tari, au devenit foarte cunoscute, chiar populare. In special in ultimii 10 ani, cercetarile fitochimice, farmacodinamnice, farmacologice si in special cele clinice au confirmat efectele terapeutice in medicina traditionala chineza de cel utin 2000 de ani.
Rezumativ, proprietatilee terapeutice ale acestei minunate plante se refera la actiunea neuroprotectoare in deficientele circulatorii, in special in insuficienta cerebrala, in deteriorarea circulatiei periferice, cu efecte deosebite in claudicatia intermitenta (crampe dureroase si impotennta functionala care afecteaza in special muschii gambei), in vertij, aufene (anormalitati ale nervului auditiv). Cercetari mai noi au demonstrate efectele favorabile in raul de altitudine si in disfunctiile erectile la barbati.
Produsele pe baza de Ginco nu trebuie sa lipseasca din dieta de intretinere a persoanelor de varsta a doua si a treia.
Studiile clinice au demonstrate ca o doza zilnica de extracte preparate din frunzele plantei in cantitate de 120-140 mg imbunatateste simptomele asociate de insuficienta cerebrala, cu pierderea memoriei, starile depressive, acufenele. Prin studii clinice, anume prin metoda “dublu-orb” (doze de 150 mg luate 12 saptamani zilnic), au fost demonstrate avantajele pe care le au produsele pe baza de extracte din frunzele de Ginco.
Alte studii clinice au ajuns la concluzia ca preparatele din aceasta specie sunt foarte utile in stadiul incipient al bolii Alzheimer, intarziind dezvoltarea dementei senile.

Recomandari

Produsele standardizate pe baza de frunze de Ginco au numeroase aplicatii terapeutice in: ameliorareea circulatiei cerebrale, prevenirea cefaleei si a vertijului, ameliorarea circulatiei periferice, in agregarea plachetara, ca antialergic, antihemoroidal, antivaricos, tonic venos, antioxidant, antiedemic, capilarotrop etc.
De aici rezulta si principalele recomandari ale extractelor pe baza de Ginkkgo biloba; in deficientele de memorie, in tulburari de concentrare, in starile depressive, in emotiile puternice, in cefalee. Se recomanda in sindromul demential, incluzand dementa degenerativa primara, dementa vasculara si a formelor mixte.
O.M.S. (Organizatia Mondiala a Sanatatii) a aprobat utilizarea produselor standadizate din frunzele aceste specii in afectiunile mentionate mai inainte, si in plus, a extins recomandarile la boala Raynard si la boala Croq.

Mod de preparare si administare

Comisia E. (Europeana) nu a aprobat toate preparatele pe baza de Ginkgo biloba, ci doar pe cele extrase cu acetone si apa. Au fost respinse produsele pe baza de frunze proaspete si preparatele similiare, precum si extractele nestandardizate care folosesc apa, etanolul si metanolul in procesul de extractie.
Nu sunt aprobate, pe baza studiilor clinice, decat extractele pe baza de acetona si apa.
In cazl in care nu exista alte specificatii, doza de administrare prescrisa este de 120-140 mg extract uscat in forme farmaceutice lichide  sau solide, administrate de 2-3 ori pe zi.
In orice caz, inainte de administrarea preparatelor pe baza de Ginco, este bine sa va asigurati ca ele sunt standardizate de firme autorizate. Nu folositi produse care sunt etichetate frumos, sub forma de capsule, in care se introduce frunze macinate si uscate care dupa 48 ore nu mai au nici o eficienta terapeutica.
Este bine ca inainte de folosirea produselor pe baza de Ginkgo biloba sa consultati medical de familie sau un fitoterapeut autorizat.

Contraindicatii

Foarte rareori se intalnesc persoane hipersensibile la produsele pe baza de Ginco.
Nu se va utilize nici un produs la copiii sub 12 ani.
In ceea ce priveste efectele secundare, tot in cazuri foarte rare, pot aparea tulburari digestive stomacale sau intestinale, simptome alergice, situatie in care tratamentul trebuie interrupt imediat.
Nu se cunosc pana in prezent contraindicatii in sarcina si in perioada de lactatie.
Desi nu se cunosc interactiuni cu alte medicamente, totusi, in cazul utilizarii unor medicamente inhibitoare in agregarea plachetara, ele sunt potentate de extractele de Ginkgo biloba, la fel ca si produsele farmaceutice care contin aspirina.
 
 


 
 

English:

Features: Gingko biloba is a tree in late Paleozoic primitive. Today it is cultivated mainly in Japan and China. Part leaf that is collected is full of active substances, mainly flavonoids, organic acids, phenolic substances, etc.. Because these substances have beneficial effect on circulation and blood vessels, the contributionie to improve blood flow in particular brain and legs. Thus, improving memory and other brain functions. Antioxidant activity slows age-related changes. Effects of Gingko biloba are supported and strengthened and vitamin E. Hawthorn Ginkgo is native to the Far East and is considered theoldest tree species in the world. It seems that is the venerable age of 200 million years. I atribbuie his great strength to survive the cold, insects, fungi, bacteria and viruses. Ginkgo is grown at present in Korea, in southeastern France and in USA and is a very important pharmaceutical market. Properties and Usage for ginko. The traditiosion, Chinese doctors used to care Ginkgo leaves lung and asthmatic problems. Ginko has several pharmaceutical property. The plant is able to dilate the arteries, veins and capillaries. Therefore, it can increase peripheral circulation and cerebral blood flow. It is therefore used to treat short-term memory loss, problems related intellectualof old age such as senilitatea and tiuiturile ear. In short, to increase mental function. Recently used for improving impotence problems caused by antidepressants, like Prozac, Luvox, Paxil, Zoloft and Celexa. Ginkgo is an extremely powerful antioxidant. Because it contains flavonoids, exert protective action on cell membranes maintainkeeping their integrity. Ginkgo also has a vasodilator effect stimulating factor and endothelial prostacyclin synthesis. Influence smooth muscle tone surrounding blood vessels. Also, it seems that exert neuroprotective effect, increasing the production of certain neurotransmitters such as dopamine and norepinephrine. In short, these vasodilatory and neuroprotective effects seem toexplain plant use in patients suffering from Alzheimer's. Ginkgo is used in asthmatic problems because it contains an inhibitor which leads to reduction of blood clots. In addition, flavonoids reduces inflammatory response by inhibiting the inflammation process. The two actions of Ginkgo broncoconstrictie favors an asthmatic. But in North America, Iedicii not used in asthma problems. LEAF Ginkgo Biloba Ginkgo Biloba Miraculous first with amazing special form biloba leaves (consisting of two lobes) with triangular shape. But besides the decorative aspect recognized ginkgo leaves are also many medical uses. Can be used to treat respiratory problems (asthma, bronchitis), losshearing and memory, tuberculosis, gonorrhea, stomach pain, skin disorders, leukorrhea, angina pectoris, dysentery, high blood pressure, vertigo and anxiety.-antioxidant, ginkgo, strengthens capillary walls and helps protect creierelui cells (neurons) against lesions. -Improves cerebral blood flow. Thus, oxygenbrain, improve memory and cognitive ability in turn., can be used as a preventative measure and a potential treatment for Alzheimer's and dementia use Ginkgo active Principle: pharmacological action is due mainly glucozidelor, falvonoidelor and glinkolidelor. Parties can be used : especially the leaves and sometimes fruit. Side effects and interactivejoin: there is no known undesirable reagents. Gastrointestinal effects and headache can occur but are rare. Contact with the pulp can lead to allergic reactions. Ginkgo can increase anticoagulant effects, hence an increased surveillance is recommended if Ginkgo is used for patients taking anticoagulants such as aspirin. It is not goodbe used by pregnant women. Dosage: 40-60 mg of standard extract 2-3 times a day. Plant effect lasts 1-2 months after stopping treatment. Ginkgo biloba Composition: Each tablet contains: Gingko biloba 30mg Hawthorn 10 mg Vitamin E 4.13 mg Ginkgo Biloba Dosage: One tablet daysProducer Walmark Romania lnic GINCO (Ginkgo biloba) tree up to 30 m tall, deciduous, rock, fan-shaped or almost semicircular, the middle two lobes and irregular chipped inch needle or sinuous, 5-8 cm long , long stem, alternate on long lujerii on the short beam. Flowers are emitting: the solitary male inAmenti form,, the female long stems, with two eggs (of which, usually, only one is developing). Seed is ovoid-ellipsoidal, 2-3 cm long, with a fleshy sheath, yellow. Blooms in May and June. It is cultivated in parks and gardens as ornamental arbire. Currently, this arbire crops have spread all over, including in our country because of the importancethey present to phytotherapy. outer originating in Eastern China, where he survived the last glaciation and the culture here has been reintroduced in many countries. Chemical composition leaves contain diterpene formed ginkgolidele A, B, C and J plus ginkgolida sesquiterpene biloba; flavonoli camferol redial, and izohamnetina cvercetine, flavones, among which lutein andtricetina; biflavone, especially bilobetina, ginkgetina and izoginkgetina, tannins nature of catechesis, proantocianide, sterols, minerals, etc.. pharmacology based Ginco extracts used in traditional Chinese medicine, but natural therapy and modern in Europe, USA and many other countries have become very popular, very popular. Especially the last one0 years, phytochemical research, farmacodinamnice, especially clinical pharmacology and therapeutic effects were confirmed in Traditional Chinese Medicine at utin 2000 years. Summary of this wonderful herbal treatments proprietatilee refers to the neuroprotective action of circulatory deficiencies, especially in poor brain damage in the peripheral circulation, withspecial effects on intermittent claudication (cramping pain and functional impotennta affecting especially calf muscles) in Vertigo, aufene (auditory nerve abnormalities). Latest researches have shown favorable effects of altitude sickness and erectile dysfunction in men. Ginco based products should not miss the maintenance diet of people throwYour second and third. Clinical studies have demonstrated that a daily dose of extracts prepared from the leaves of the plant in the amount of 120-140 mg of brain failure improves symptoms associated with memory loss, depressed mood, acufenele. Clinical studies, namely by the "double blind" doses (150 mg daily taken 12 weeks) were demonstrated benefits chave their products based on extracts from the leaves of Ginco. Other studies have found that preparations of this species are very useful in early stage Alzheimer's disease, delaying the development of senile dementia. Recommendations standardized products based on their leaves Ginco numerous therapeutic applications: ameliorareea cerebral circulation, preventing CEFAher and vertigo, improve peripheral circulation in platelet aggregation, as antiallergic, antihemoroidal, antivaricos, venous tonic, antioxidant, antiedemic, etc. capilarotrop. Here follows the main recommendations and based on Ginkkgo biloba extract, on memory deficits in concentration impaired in depressed mood in strong emotions in headache. It recommendscrazy syndrome, including primary degenerative dementia, vascular dementia and mixed forms. WHO (World Health Organization) approved the use of these species in leaves standadizate diseases mentioned above, and also extended the recommendations to illness and disease Raynard Croq. Preparation and Manage Commission E (European) has approved tll Ginkgo biloba preparations, but only those extracted with acetone and water. Were rejected based products and preparations similiare fresh leaves, and non-standardized extracts using water, ethanol and methanol in the extraction process. Do not be approved based on clinical trials than on extracts of acetone and water. Cazl in that no other Specificicatii, administering prescribed dose is 120-140 mg dry extract in liquid or solid formulations administered 2-3 times per day. In any case, before administration of preparations based Ginco, you should make sure they authorized firms are standardized. Do not use products that are labeled nicely the form of capsules, for which the leaves grinddried up after 48 hours and have no therapeutic efficiency. It is good before using products based on Ginkgo biloba to consult your family doctor or an authorized fitoterapeut. Contra Very rarely meet people hypersensitive to products based Ginco . I will use any product in children under 12 years. In terms of secondary effectsrelease, all in very rare cases may occur stomach or intestinal digestive disorders, allergic symptoms, in which treatment should interrupt immediately. until now not known contraindications in pregnancy and during lactation. Although no known interactions with other drugs , however, when used drugs in inhibiting platelet aggregation, they are potentialHealth of extracts of Ginkgo biloba, as well as pharmaceutical products that contain aspirin.
 
 

Français:

Caractéristiques: Gingko biloba est un arbre à la fin du Paléozoïque primitive. Aujourd'hui il est cultivé principalement au Japon et en Chine. feuille de la partie qui est recueillie est plein de substances actives, principalement des flavonoïdes, des acides organiques, des substances phénoliques, etc. Parce que ces substances ont des effets bénéfiques sur la circulation et les vaisseaux sanguins, la contributionà savoir améliorer la circulation sanguine dans le cerveau en particulier et les jambes. Ainsi, la mémoire et l'amélioration d'autres fonctions cérébrales. Activité antioxydante ralentit les changements liés à l'âge. Effets de Gingko biloba sont soutenus et renforcés et de vitamine E. Hawthorn Ginkgo est originaire d'Extrême-Orient et est considéré comme ledes espèces d'arbres plus anciens dans le monde. Il me semble que c'est l'âge vénérable de 200 millions d'années. Je atribbuie sa grande force pour survivre au froid, les insectes, les champignons, les bactéries et les virus. Ginkgo est cultivé à l'heure actuelle en Corée, dans le sud la France et aux Etats-Unis et est un important marché pharmaceutique très. Propriétés et utilisation de ginko. La traditioSion, les médecins chinois utilisés à des soins de feuilles de Ginkgo problèmes pulmonaires et asthmatiques. Ginkgo a plusieurs propriétés pharmaceutiques. L'usine est capable de dilater les artères, veines et capillaires. Par conséquent, il peut augmenter la circulation périphérique et le débit sanguin cérébral. Il est donc utilisé pour traiter terme la perte de mémoire courte, les problèmes liés intellectuellede la vieillesse comme senilitatea et l'oreille tiuiturile. En bref, pour augmenter la fonction mentale. Récemment utilisés pour améliorer les problèmes de l'impuissance causée par les antidépresseurs, comme le Prozac, Luvox, Paxil, Zoloft et Celexa. Ginkgo est un puissant antioxydant extrêmement. Parce qu'il contient des flavonoïdes, exercer une action protectrice sur les membranes cellulaires de maintenirmaintien de leur intégrité. Ginkgo a également un effet vasodilatateur facteur de stimulation et la synthèse de la prostacycline endothéliale. musculaires lisses entourant les vaisseaux sanguins ton influence. Aussi, il semble que l'effet neuroprotecteur exercer, augmenter la production de certains neurotransmetteurs comme la dopamine et la noradrénaline. En bref, ces effets vasodilatateurs et neuroprotectrices semblentexpliquer l'utilisation des plantes chez les patients souffrant de la maladie d'Alzheimer. Ginkgo est utilisé dans les problèmes asthmatiques, car il contient un inhibiteur qui conduit à la réduction de formation de caillots sanguins. En outre, les flavonoïdes réduit la réponse inflammatoire en inhibant le processus d'inflammation. Les deux actions de broncoconstrictie Ginkgo favorise un asthmatique. Mais en Amérique du Nord, jeedicii pas utilisé dans les problèmes d'asthme. feuille de ginkgo biloba Ginkgo biloba Miraculeuse d'abord avec des feuilles spéciales étonnant biloba forme (composée de deux lobes) avec la forme triangulaire. Mais outre l'aspect décoratif reconnu feuilles de ginkgo sont également nombreuses utilisations médicales. Peut être utilisé pour traiter des problèmes respiratoires (asthme, bronchite), la perteaudience et de la mémoire, la tuberculose, la gonorrhée, des douleurs abdominales, troubles cutanés, leucorrhées, angine de poitrine, la dysenterie, l'hypertension artérielle, des vertiges et anxiety.-antioxydant, ginkgo, renforce les parois des capillaires et aide à protéger les cellules creierelui (neurones) contre lésions. Améliore le débit sanguin cérébral-. Ainsi, l'oxygènecerveau, améliorer la mémoire et la capacité cognitive à son tour., peut être utilisé comme une mesure préventive et un traitement potentiel pour la maladie d'Alzheimer et la démence utilisation Ginkgo principe actif: l'action pharmacologique est due principalement glucozidelor, falvonoidelor et glinkolidelor. Parties peuvent être utilisés les feuilles et parfois des fruits. Les effets secondaires en particulier: et interactifJoignez-vous: il n'ya pas de réactifs indésirable connu. effets gastro-intestinaux et des maux de tête peuvent se produire mais elles sont rares. Contact avec la pulpe peut entraîner des réactions allergiques. Ginkgo peut augmenter les effets anticoagulants, d'où une surveillance accrue est recommandée si Ginkgo est utilisé pour les patients prenant des anticoagulants comme l'aspirine. Il n'est pas bonêtre utilisé par les femmes enceintes. Posologie: 40-60 mg d'extrait standard 2-3 fois par jour. effet des plantes dure 1-2 mois après l'arrêt du traitement. Composition de Ginkgo biloba: Chaque comprimé contient: Gingko biloba 30mg Hawthorn 10 mg de vitamine E 4,13 mg Ginkgo Biloba Posologie: comprimé jours, uneProducteur Walmark Roumanie GINCO lnic (Ginkgo biloba) arbre jusqu'à 30 m de haut, à feuilles caduques, de roche, en forme d'éventail ou presque en plein cintre, les deux du milieu lobes et irréguliers ébréché aiguille pouces ou sinueux, 5-8 cm de long , longue tige, alternes sur lujerii long sur la poutre courte. Les fleurs sont émettant: le mâle solitaireforme Amenti, la femelle de longues tiges, avec deux œufs (dont, généralement, un seul est en développement). Les semences sont ovoïdes-ellipsoïdes, de 2-3 cm de long, avec une gaine charnue, jaune. Fleurit en mai et Juin. Il est cultivé dans les parcs et jardins comme arbire ornementales. Actuellement, ce arbire cultures se sont répandues partout, y compris dans notre pays en raison de l'importanceils présentent à la phytothérapie. extérieure originaires de Chine orientale, où il a survécu à la dernière glaciation et de la culture d'ici a été réintroduit dans de nombreux pays. Composition chimique des feuilles contiennent diterpène formé ginkgolidele A, B, J et plus ginkgolida sesquiterpène C biloba; camferol flavonoli recomposition, et cvercetine izohamnetina, flavones, dont la lutéine et latricetina; biflavone, en particulier bilobetina, ginkgetina et izoginkgetina, la nature des tanins de la catéchèse, proantocianide, les stérols, les minéraux, etc. pharmacologie fondée GINCO extraits utilisés en médecine traditionnelle chinoise, mais la thérapie naturelle et moderne en Europe, aux USA et de nombreux autres pays sont devenus très populaires, très populaire. Surtout le dernier0 ans, la recherche phytochimique, farmacodinamnice, en particulier la pharmacologie clinique et les effets thérapeutiques ont été confirmés dans la médecine traditionnelle chinoise à Utin 2000 ans. Résumé de cette base de plantes proprietatilee merveilleux traitements se réfère à l'action neuroprotectrice des carences de l'appareil circulatoire, en particulier dans les pays pauvres dommages au cerveau dans la circulation périphérique, avecdes effets spéciaux sur la claudication intermittente (crampes et impotennta fonctionnelle affectant les muscles des mollets en particulier) dans Vertigo, aufene (anomalies du nerf auditif). Dernières recherches ont montré des effets favorables du mal de l'altitude et la dysfonction érectile chez les hommes. Produits à base de GINCO ne manquez pas le régime de maintien de gens jettentVotre deuxième et troisième. Les études cliniques ont démontré qu'une dose quotidienne d'extraits préparés à partir des feuilles de la plante dans le montant de 120-140 mg de défaillance du cerveau améliore les symptômes associés à la perte de mémoire, l'humeur dépressive, acufenele. Les études cliniques, à savoir par le "double aveugle" doses (150 mg par jour, 12 semaines) ont été démontrées avantages cleurs produits à base d'extraits de feuilles de GINCO. D'autres études ont constaté que les préparatifs de cette espèce sont très utiles dans la maladie d'Alzheimer de stade précoce de la maladie, retarde le développement de la démence sénile. Recommandations produits standardisés basés sur leurs feuilles GINCO de nombreuses applications thérapeutiques: la circulation cérébrale ameliorareea, empêchant CEFAson et le vertige, d'améliorer la circulation périphérique de l'agrégation plaquettaire, anti-allergiques, antihemoroidal, antivaricos, tonique veineux, anti-oxydant, antiedemic, etc capilarotrop. suit les recommandations principales et sur la base Ginkkgo biloba, sur la mémoire des déficits dans troubles de la concentration dans l'humeur dépressive en émotions fortes dans les maux de tête. Il recommande, Le syndrome primaire, la démence vasculaire et la démence dégénérative formes mixtes fou. OMS (Organisation mondiale de la Santé) a approuvé l'utilisation de ces espèces dans des feuilles de maladies standadizate mentionnés ci-dessus, et a également étendu les recommandations à la maladie Raynard Croq. Préparation et gestion de la Commission E (européenne) a approuvé tll préparations de Ginkgo biloba, mais seulement celles extraites avec de l'acétone et l'eau. Ont été rejetées et préparations de produits à base de feuilles fraîches similiare, et des extraits standardisés non avec de l'eau, l'éthanol et de méthanol dans le procédé d'extraction. Ne pas être approuvés en fonction des essais cliniques que sur des extraits de l'acétone et l'eau. Cazl dans qu'aucun autre spécifiqueicatii, administration d'une dose prescrite est de 120 à 140 mg d'extrait sec ou solides des formulations liquides administrés 2-3 fois par jour. En tout cas, avant l'administration de préparations à base de GINCO, vous devez vous assurer qu'ils les entreprises agréées sont normalisés. Ne pas utiliser de produits qui sont étiquetés bien sous forme de capsules, dont les feuilles mouturetarie après 48 heures et n'ont pas l'efficacité thérapeutique. Il est bon avant d'utiliser des produits basés sur le Ginkgo biloba de consulter votre médecin de famille ou un fitoterapeut autorisés. Contra très rare de rencontrer les personnes hypersensibles aux produits à base GINCO . Ne pas utiliser de produit chez les enfants de moins de 12 ans. En termes d'effets secondairescommuniqué, le tout dans de rares cas, peuvent se produire très estomac ou l'intestin des troubles digestifs, des symptômes allergiques, dans lequel le traitement doit interrompre immédiatement. jusqu'à présent pas connu des contre-indications à la grossesse et pendant l'allaitement. Même si aucune interaction connue avec d'autres médicaments Toutefois, lorsqu'il est utilisé dans des médicaments inhibant l'agrégation plaquettaire, ils sont possiblesSanté des extraits de Ginkgo biloba, ainsi que des produits pharmaceutiques contenant de l'aspirine.
 

 

Produse din aceeasi categorie