Home >> Medica Produse farmaceutice > Cosmetice >> Crema de Masaj cu Camfor x 500g Medica

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Crema de Masaj cu Camfor x 500g Medica

creata pentru reducerea disconfortului muscular si a neplacerilor determinate de probleme locomotorii, inlatura senzatia de oboseala la nivelul membrelor.
62,00 RON

 

Descriere produs:

Crema de Masaj cu Camfor x 500g Medica

Ingrediente:
Apa (aqua); ethylhexyl palmitate; dimetichone; sodium poliacrylate; glycerin; ulei de galbenele (Calendula officinalis flower oil); ulei de mãsline (Olea europaea oil); vitamina E (tocopheryl acetate); vitamina A (retinyl palmitate);camphor; phenoxyethanol; ethylhexylglycerin.

Crema de masaj cu camfor, cu textura usoara ce se absoarbe rapid, cu efect de racire a pielii, dand o senzatie de revigorare. Este creata pentru reducerea disconfortului muscular si a neplacerilor determinate de probleme locomotorii, inlatura senzatia de oboseala la nivelul membrelor, intensifica circulatia la nivelul pielii si a tesuturilor subcutanate.

Mod de utilizare:
Pentru masaj corporal. Crema se aplica extern, pe pielea curata si fara rani. Se maseaza usor si lent, pana la absorbtia totala in piele. A se evita contactul cu ochii. Nu contine coloranti. Dupa aplicare spalati mainile.

Ambalaj, prezentare : Flacon 500 g


 
 

English:

Cellulite massage cream cellulite massage cream 1000ml 1000ml MEDICA MEDICA increase circulation area concentrated in the skin and subcutaneous tissues, causing fat cell lipolysis, also moisturizing skin.
 
 

Français:

Cellulite crème de massage à la crème de massage de la cellulite 1000ml 1000ml MEDICA MEDICA zone de circulation plus concentrée dans la peau et des tissus sous-cutanés, provoquant la lipolyse des adipocytes, aussi hydrater la peau.
 
 

Español:

Celulitis crema de masaje crema de masaje celulitis 1000ml 1000ml MEDICA MEDICA aumento zona de circulación concentra en la piel y los tejidos subcutáneos, provocando la lipólisis de células de grasa, también humecta la piel.
 

 

Produse din aceeasi categorie