Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Orthosiphon - hipertensiune arteriala stadiul 1 , infectii urinare -200cps MEDICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Orthosiphon - hipertensiune arteriala stadiul 1 , infectii urinare -200cps MEDICA

Orthosiphon Sustine functia excretoare a rinichilor, stimuland eliminarea renala a apei, dar si a ureei.
51,05 RON

 

Descriere produs:

 Orthosiphon - hipertensiune arteriala stadiul 1 , infectii urinare, Sustine functia excretoare a rinichilor, stimuland eliminarea renala a apei, dar si a ureei, clorurilor si acidului uric, impiedicand astfel formarea calculilor -200cps MEDICA

Orthosiphon - hipertensiune arteriala stadiul 1 , infectii urinare -200cps MEDICA

Compozitie Orthosiphon :
- Ortosiphon frunze pulbere (Orthosiphon stamineus folium pulvis) 0,190g/cps. 

Recomandare Orthosiphon  :

Sustine functia excretoare a rinichilor, stimuland eliminarea renala a apei, dar si a ureei, clorurilor si acidului uric, impiedicand astfel formarea calculilor. intareste rezistenta aparatului urinar fata de germenii patogeni. A nu se folosi de catre persoane cu insuficienta renala sau cardiaca! A se consuma cu o cantitate adecvata de lichide! 

 

Administrare Orthosiphon :

2cps x 2/zi, dimineata si seara, dupa mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 1-3 luni. 

 

 Despre Orthosiphon (Orthosiphon stamineus)

Orthosiphon-ul este o planta medicinala care creste in padurile tropicale din Indonezia si Malaezia. Pe plan local se numeste  "misai kucing"  si inseamna in limba malaeziana "mustati de pisica", deoarece planta seamana cu mustatile unei pisici. Beneficiile medicale ale Orthosiphon-ului au fost foarte intens studiate de catre cercetatorii locali, dar si de catre cei din Europa si Japonia. Frunzele plantei contin polifenoli, potasiu si uleiuri esentiale. Au actiune diuretica, crescand eliminarea renala a apei dar si a ureei, clorurilor si acidului uric.
Prin aceasta actiune drenanta favorizeaza eliminarea calculilor biliari si renali. In zilele noastre, este folosita intens in cadrul produselor farmaceutice. Este recunoscuta pentru proprietatile sale antireumatice, antihipertensive, antiinflamatoare si diuretice.
Consumata in mod regulat, ofera o cale sigura si gentila in tratarea: reumatismului, gutei, artritei, pietrelor la rinichi, diabetului, hipertensiunii, colesterolului marit. Functioneaza prin inlaturarea excesului de acizi si apa din incheieturi, ajutand astfel la ameliorarea artritei, gutei sau reumatismului. Pudra de Orthosiphon este frecvent folosita de catre atletii din Coreea de Sud si Japonia.
 
 Alta versiune despre Orthosiphon stamineus Benth. este o planta medicinala
aparţinând familiei Lamiaceae, cultivate în
Asia de Sud-Est. Frunzele acestei plante sunt utilizate
frecvent în Asia de Sud şi ţările europene
de ceai de plante, bine cunoscut sub numele de "ceai Java". Tradiţional
Frunzele acestei plante au fost folosite ca diuretic, şi să
tratarea reumatismului, dureri abdominale, rinichi si vezica urinara
inflamaţie, edem şi gută. Studiile au demonstrat
că O. frunze stamineus prezintă o serie de
proprietăţi farmacologice, cum ar fi, anti-inflamator,
antioxidante, anti-bacteriene, proprietăţi antiangiogenetice.
Mai presus de toate, planta are sinergice bio-îmbunătăţirea
capacitatea de tamoxifen impotriva cancerului de san uman.
Planta a fost dovedita a fi extrem de sigure, cu nici o toxicitate in vitro si in vivo. Această revizuire subliniază investigaţie sistematică în proprietăţi farmacologice de O. stamineus, care ar putea fi o sursa de puternica curativa de medicina pe bază de plante pentru sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orthosiphon  pret

Orthosiphon ieftin

Orthosiphon forum

Orthosiphon indicatii

Orthosiphon tratament

Orthosiphon okazii


 
 

English:

Orthosiphon - stage 1 hypertension, urinary infections, 200cps Orthosiphon MEDICA - stage 1 hypertension, urinary infections, 200cps MEDICA Ingredients: - Ortosiphon leaf powder (Orthosiphon stamineus pulvis folium) 0.190 g / fps. Recommendation: Support the excretory function of kidneys, stimulating renal elimination of water, buturea, chloride and uric acid, thus preventing gallstone. strengthens resistance against urinary tract pathogens. Not for use by people with kidney failure or heart! Do not consume an adequate amount of fluids! Administration: 2cps x 2/zi, morning and evening after meals with a glass of water or mineral water pi, a period of one-3 Months.
 

 

Produse din aceeasi categorie