Home >> Medica Produse farmaceutice > Saruri de baie >> SARE DE BAIE CU ULEI DE PIN PROSTATAFORCE 100g MEDICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SARE DE BAIE CU ULEI DE PIN PROSTATAFORCE 100g MEDICA

SARE DE BAIE CU ULEI DE PIN PROSTATAFORCE 100g MEDICA Continutul unui flacon se adauga la o cada de apa fierbinte sau, preferabil, la o baie de sezut.
16,40 RON

 

Descriere produs:

 SARE DE BAIE CU ULEI DE PIN PROSTATAFORCE 100g MEDICA Continutul unui flacon se adauga la o cada de apa fierbinte sau, preferabil, la o baie de sezut.

 

 

 

Pentru sanatatea prostatei!

         

Compozitie:

sare de baie, yucca, ghimpe, harpagophyt, urzica, pufulita, ulei pin si extracte de Serenoa repens.

 

Mod de administrare:

Continutul unui flacon se adauga la o cada de apa fierbinte sau, preferabil, la o baie de sezut..

 

 


 
 

English:

BATH SALT WITH PROSTATAFORCE pine oil 100g BATH SALT WITH MEDICA pine oil 100g PROSTATAFORCE doctor prostate health! Ingredients: salt bath, yucca, thorn, harpagophyt, Nettle, Willow, pine oil and extracts of Serenoa repens. Mode Directions: Add contents of vial in a water bathHot or preferably in a sitz bath ..
 
 

Français:

BAIN sel avec PROSTATAFORCE 100g d'huile de pin Sel de Bain au pin 100g d'huile MEDICA PROSTATAFORCE santé de la prostate médecin! Ingrédients: bain de sel, le yucca, épine, harpagophyt, Willow, huile de pin, d'ortie et extraits de Serenoa repens. Mode Itinéraire: Ajouter le contenu du flacon dans un bain d'eauHot ou, de préférence dans un bain de siège ..
 
 

Español:

BAÑO CON SAL PROSTATAFORCE 100g de aceite de pino baño de sal 100g de aceite de pino MEDICA PROSTATAFORCE salud de la próstata médico! Ingredientes: baño de sal, yuca, espina, harpagophyt, ortiga, sauce, aceite de pino y los extractos de Serenoa repens. Mode Instrucciones: Añadir el contenido del frasco en un baño de aguaCaliente o preferiblemente en un baño de asiento ..
 

 

Produse din aceeasi categorie