Home >> Medica Produse farmaceutice > Saruri de baie >> SARE DE BAIE CU ULEI DE TRANDAFIR FEMININCONFORT 100g MEDICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SARE DE BAIE CU ULEI DE TRANDAFIR FEMININCONFORT 100g MEDICA

SARE DE BAIE CU ULEI DE TRANDAFIR FEMININCONFORT 100g MEDICA Continutul unui flacon se adauga la o cada de apa fierbinte sau, preferabil.
16,40 RON

 

Descriere produs:

 SARE DE BAIE CU ULEI DE TRANDAFIR FEMININCONFORT 100g MEDICA Continutul unui flacon se adauga la o cada de apa fierbinte sau, preferabil, la o baie de sezut.

 

 

 

Pentru sanatatea aparatului urogenital!

        

 

Compozitie: 

sare de baie, coada soricelului, galbenele, sovarf, harpagophyt, castan, ulei de trandafiri.

 

Mod de administrare: 

Continutul unui flacon se adauga la o cada de apa fierbinte sau, preferabil, la o baie de sezut.

 

 


 
 

English:

BATH SALT FEMININCONFORT essential rose oil 100g BATH SALT WITH MEDICA rose oil 100g FEMININCONFORT doctor health urogenital apparatus! Ingredients: salt bath, yarrow, calendula, oregano, harpagophyt, chestnut, rose oil. Directions: Content aIU vial is added to a hot water bath or preferably a sitz bath.
 
 

Français:

Sel de Bain FEMININCONFORT essentielles de rose 100g Huile pour le bain de sel avec MEDICA rose 100g d'huile FEMININCONFORT urogénitales de santé appareils médecin! Ingrédients: bain de sel, l'achillée millefeuille, calendula, l'origan, harpagophyt, châtaigne, huile de rose. Itinéraire: Le contenu aflacon UI est ajoutée à un bain d'eau chaude ou de préférence un bain de siège.
 
 

Español:

Baño de sales FEMININCONFORT esencial de rosa en baño de aceite 100 g de sal con 100g de aceite subió MEDICA médico de salud urogenital aparatos FEMININCONFORT! Ingredientes: baño de sales, milenrama, caléndula, orégano, harpagophyt, castaño, aceite de rosa. Instrucciones: Contenido: unvial de IU se agrega a un baño de agua caliente o mejor un baño de asiento.
 

 

Produse din aceeasi categorie