Home >> Elidor produse farmaceutice > Comprimate si produse apicole >> Mucuna pruriens 40 cpr ELIDOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Mucuna pruriens 40 cpr ELIDOR

Mucuna pruriens supliment alimentar, antiparkinson, tonic sexual, nu este pe stoc
30,00 RON

 

Descriere produs:

 Mucuna pruriens 40 cpr ELIDOR antiparkinson si tonic sexual, nu este pe stoc

RECOMANDARI  Mucuna pruriens

supliment alimentar, antiparkinson, tonic sexual, este folosita si pentru tratarea disfunctiilor sexuale

COMPOZITIE   Mucuna pruriens

Mucuna Pruriens powder. 

FORMA DE PREZENTARE  Mucuna pruriens

flacon 40 comprimate. 

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE   Mucuna pruriens 

3 - 6 comprimate pe zi sau dupa sfatul medicului.

 

 Mucuna pruriens este un leguma tropicala cunoscuta sub numele de catifea de fasole sau cowitch și prin alte denumiri comune (a se vedea mai jos), găsite în Africa, India și Caraibe.Planta este recunoscuta pentru mancarime extrema pe care o produce în contact, în special cu frunze tinere și păstăi de semințe. Aceasta are valoarea de utilizare agricola și horticola și are o serie de proprietăți medicinale.
Planta este un arbust anual, ca o viță de vie alpinism lungi, care pot ajunge la peste 15 m lungime. Atunci când planta este tânără,  este aproape complet acoperita cu fire de par neclare, dar atunci când este mai în vârstă,  este aproape complet liberă de fire de par. Frunzele sunt triptice, ovale, inversa oval, romb sau în formă de scară larga ovale. Partile laterale ale frunzelor sunt adesea puternic canelate și  ascuțite. În plantele tinere M.pruriens, ambele părți ale frunzelor au fire de par. Tulpinile de pliante sunt doua-trei milimetri lungime. Concedii suplimentare adiacente sunt prezente și sunt de aproximativ 5 mm lungime.

Capetele de flori iau forma de panicles axial aranjate. Acestea sunt 15 - 32 cm lungime și au două sau trei, sau mai multe flori. Frunzele de însoțire sunt de aproximativ 12.5 mm lungime, axele suport ghivece de flori sunt 2.5 - 5 mm.Clopotul este de 7,5 la 9 mm lung si matasos. Cele sepale sunt mai lungi sau de aceeași lungime ca și transferuri.Coroana este purpuriu sau alb.Pavilion este de 1,5 mm lungime. Aripile sunt 2.5 - 3.8 cm lungime.

În etapa de maturare de fructe, un 4 la 13 cm de-a lungul, 1 până la 2 cm lățime-, fructe unwinged, leguminoase dezvoltă. Există o creasta de-a lungul lungimii de fructe.Coajă este foarte păros și poartă până la șapte semințe. Semințele sunt aplatizate elipsoizi uniforme, 1 - 1.9 cm lungime, 0.8 - 1.3 cm lățime și 4, 6,5 cm grosime.Hil, baza Funiculus (legătura între placenta și semințe de plante) este o. Înconjurată de o arillus semnificativă (cărnoase semințe coajă)

Mucuna pruriens
poartă flori albe, lavanda, sau mov. Păstăile de semințe sale sunt de aproximativ 10 cm lungime [1] și sunt acoperite în vrac, firele de păr portocaliu care provoaca o mancarime severa în cazul în care vin în contact cu pielea. Compușii chimici responsabili pentru mancarime sunt o proteina, mucunain, [1] si serotonina. Semintele sunt lucioase, semințe negre sau maro în derivă. Acesta se găsește în Africa tropicală, India și Caraibe.
În multe părți ale lumii, Mucuna pruriens este folosit ca un furaj de important, culturi îngrășăminte necultivat și verde. [3] Deoarece planta este o leguminoasă, acesta fixează azot și fertilizează solul.

Mucuna pruriens este o plantă furajeră larg răspândită în tropice. În acest scop, planta întreagă este aliment la animale, siloz, fân sau semințe uscate. Siloz M. pruriens conține proteină brută 11-23%, fibră brută 35-40%, iar fasolea proteină brută 20-35%. Ea are, de asemenea, utilizarea în țările din Benin și Vietnam, ca un control biologic pentru problematică Imperata iarba cylindrica. [3] Mucuna pruriens se spune să nu fie invazive în afara zonei sale cultivată. [3] Cu toate acestea, planta este cunoscută a fi invazive în termen de zone de conservare de Florida de Sud, în cazul în care invadează frecvent terenurilor perturbate și hamac Rockland habitatelor de margine.

Mucuna pruriens este uneori folosit ca un înlocuitor de cafea numit "Nescafe" (a nu se confunda cu marca Nescafé comercial). Lăstari fierte, proaspete sau fasole poate fi, de asemenea, consumate. Acest lucru impune ca acestea să fie înmuiate de la cel puțin 30 de minute la 48 de ore înainte de gătit, sau apa schimbat de mai multe ori până la timpul de gătit, deoarece în caz contrar planta poate fi toxice pentru om. Descrise mai sus extrage din procesul de compusi fitochimici, cum ar fi levodopa, făcând produsul mai potrivit pentru consum. Daca sunt consumate in cantitati mari, ca alimente, neprocesate M. pruriens este toxic pentru nerumegătoare mamifere, inclusiv la om.
Medicament cu utilizări

În mod tradițional, semințele de Mucuna pruriens sunt folosite pentru tratarea disfunctiilor sexuale masculine în Tibb-e-Unani (Unani Medicină), sistemul tradițional de medicina de indo-Pakistan subcontinentul. Acesta este, de asemenea, folosit în medicina ayurvedică. Mucuna pruriens a fost demonstrat ca a imbunatatit functia sexuala la șobolani.

Plantelor și extractele sale au fost mult timp folosit în comunitățile tribale, ca un antagonist toxina pentru diverse mușcăturilor de șarpe. Cercetări privind efectele sale împotriva Naja spp.. (Cobra), [5] Echis (Saw scalate Viper), [6] Calloselasma (malaezian Pit Viper) și Bangarus (Krait) [7] au demonstrat că are potențial de utilizare în tratamentul profilactic al mușcăturilor de șarpe.

Semintele de Mucuna pruriens au fost, de asemenea dovedit a avea proprietăți antidepresive, în caz de nevroză depresive atunci cand este consumata. [8] și formulări de pulbere de semințe au demonstrat promisiunea in gestionarea si tratarea bolii Parkinson. [9]

Frunzele uscate ale Mucuna pruriens sunt uneori afumate [1]. Planta contine L-DOPA, un precursor al neurotransmițătorului dopamină. Conținutul L-dopa crește atunci când extracte sunt pregătite. L-DOPA se transformă într-dopamina, o substanță chimică importantă implicată în starea de spirit, sexualitate, și mișcare.
 


 
 

English:

Mucuna Pruriens Mucuna Pruriens 40 CPR 40 CPR Elida Elida RECOMMENDATIONS dietary supplement, antiparkinson, sex tonic. Mucuna Pruriens Powder Composition. Presentation bottle 40 tablets. DOSES AND ADMINISTRATION 3-6 tablets per day or by the doctor.
 

 

Produse din aceeasi categorie