Home >> Solaris Plant > Ceaiuri, cicoare si cafea >> IN SEMINTE MARO 150g LONGEVITA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

IN SEMINTE MARO 150g LONGEVITA

scaderea trigliceridelor din sange si scaderea presiunii sangvine
4,31 RON

 

Descriere produs:

 IN SEMINTE MARO 150g LONGEVITA

 

 

Beneficiile semintelor de in au fost demonstrate cu ajutorul mai multor studii, printre care se regasesc si studii pentru scaderea totala a colesterolului sau pentru scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau"), unde inul a dat rezultate remarcabile. Alte benefiicii ale semintelor de in sunt: scaderea trigliceridelor din sange si scaderea presiunii sangvine.

 

Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Liganunl este un tip de fitoestrogen  (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san

 

Semintele de in normalizeaza tranzitul intestinal, confera senzatia de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. 

Astfel, acestea sunt indicate daca suferi de constipatie, de o boala inflamatorie intestinala sau de sindromul intestinului iritabil.

 

Ingrediente:

100% seminte de in

 

Valoare nutritiva:

Energie: 534% kcal (2183.4% kj)

Proteine: 18.3%

Carbohidrati: 28.9%

Lipide: 42%

Fibre: 27.3%

 

 


 
 

English:

Of seeds from seed BROWN BROWN 150g 150g SOLARIS SOLARIS BIO BIO flaxseed benefits were demonstrated by several studies, including studies to be found and decline to lower total cholesterol or LDL cholesterol ("bad" cholesterol) where flax gave remarkable results. Other benefiiciiof flaxseed are: reduction of blood triglycerides and low blood pressure. Besides alpha linolenic acid, flax seeds are rich in lignans. Liganunl is a type of phytoestrogens (antioxidant) which also is high in fiber. Researchers say that lignans in flax seeds make many promises in the battle with disease, includingan important role in preventing cancer, especially breast cancer seeds in normalizes bowel movements, gives the feeling of satiety and slow process of assimilation of fats. This is indicated if you suffer from constipation, inflammatory bowel disease or a bowel syndrome irritable. Ingredients: 100% flaxseedNutritional Value: Energy: 534% kcal (2183.4% kJ) Protein: 18.3% Carbohydrates: 28.9% Fat: 42% Fiber: 27.3%
 

 

Produse din aceeasi categorie