Home >> Apicola Costache > Apicole >> MIERE SALCAM MOS COSTACHE 400g APICOLA COSTACHE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MIERE SALCAM MOS COSTACHE 400g APICOLA COSTACHE

MIERE SALCAM MOS COSTACHE 400g APICOLA COSTACHE Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei.
14,85 RON

 

Descriere produs:

 MIERE SALCAM MOS COSTACHE 400g APICOLA COSTACHE Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.

 

Miere de Salcam 400gr Mos Costache naturala.

 

Calitatile de medicament ale mierii se cunosc inca din antichitate, din aceasta cauza a fost numita "hrana vie".

 

Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si substante bioactive si nutritive. Dintre numeroasele tipuri de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcam este un tonic general, care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor.

 

Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului. Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante.

Mierea de salcam este monoflora, ceea ce inseamna ca a fost culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta - in acest caz din salcam.

 

Caracteristici Miere de Salcam 400gr Mos Costache naturala.

 

Culoarea mierii de salcam, imediat dupa recoltare, este transparenta, insa, depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis. Mierea de salcam are un gust placut, dulce, este vascoasa si fluida si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata. Cristalizarea este un proces natural si depinde de raportul dintre glucoza si fructoza din componenta mierii si de temperatura mediului. Datorita unei cantitati mari de fructoza, aceasta nu se cristalizeaza decat dupa un an si jumatate doi ani, dar nici atunci in totalitate. Mirosul este specific. Trebuie sa tinem cont insa, ca mirosul pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam.

 

Retineti!

 

Mirosul pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam.

 

Indicatii terapeutice Miere de Salcam 400gr Mos Costache naturala.

 

Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.

 

Aceasta mai este recomandata in:

 

Gastrita hiperacida - mierea de salcam, diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);

Ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare, bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.

 


 
 

English:

HONEY SALCEA COSTACHE MOS MOS SALCEA HONEY 400g APICOLA COSTACHE COSTACHE Acacia Honey. Qty: 400g
 
 

Français:

COSTACHE salcea HONEY HONEY salcea MOS MOS 400g COSTACHE APICOLA Acacia COSTACHE miel. Quantité: 400g
 
 

Español:

Salcea COSTACHE MIEL MIEL salcea MOS MOS 400g COSTACHE APICOLA COSTACHE miel de acacia. Cantidad: 400 g
 

 

Produse din aceeasi categorie