Home >> Nature 4 Life srl > Pentru Slabit >> TOMATO PLANT 30cps N4L

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

TOMATO PLANT 30cps N4L

stoc indisponobil
159,00 RON

 

Descriere produs:

TOMATO Plant 30cps N4L 


TOMATO Plant 30 capsule -Slabeste usor si sanatos !

 

Tomato Plant weight loss, un produs natural care ajuta la pierderea greutatii este extras si rafinat din rosii. 

 

Toate materiile prime folosite sunt din gradinile de rosii din Tianshan (provincia Xinjiang) unde rosiile cresc mai sanatoase, mai hranitoare si mai naturale datorita expunerii la soare timp de 16 ore. 

 

Rosia este bogata in diferite ingrediente nutritionale. 

 

INTREBARI FRECVENTE:

Pot lua mai mult de o capsula TOMATO Plant pe zi ?

R: Nu ! Nu se ia NICIODATA mai mult de o capsula pe zi !!

 

Pot lua TOMATO Plant in combinatie cu alte produse pentru slabit sau diferite alte medicamente ?

 

R: Nu este recomandat ca in timpul tratamentului cu TOMATO Plant sa consumati alte produse se slabit sau sa luati medicamente. Daca este necesar sa luati medicamente este recomandat sa opriti tratamentul in aceasta perioada.

 

 

Licopersicina din rosii poate stagna cresterea bacteriilor in timp ce acizii malic si citric, cat si zaharidele ajuta digestia. 

 

De aceea , se considera a fi fructul magic dintre legume bogat in provitamina A, continutul rosiilor poate fi transformat in vitamina A in corp, accelerand cresterea si intarirea oaselor, prevenind si tratand rahitismul, OPHTALMOXEROSIS, NYCTALOPIA, precum si unele boli ale pielii. 

 

Studiile medicale moderne arata ca , cantitatea de vitamina C pe care o asimilam este determinanta in controlarea si imbunatatirea capacitatii de a ne proteja impotriva cancerului de piele. 

 

Acizii organici, cum ar fi acidul malic, acidul citric pot ridica nivelul aciditatii sucului gastric, ajutand digestia si regland functiile stomacului si ale intestinelor. 

 

Acidul din rosii este benefic pentru HIPERLIPEMIA scazand continutul de CHOLESTERIN. 

 

Odata cu dezvoltarea tehnologiei de extragere, rosiile reprocesate sunt folosite in diferite mancaruri si bauturi.Acest produs foloseste ingredientele acidice extrase din rosii pentru a ajuta digestia si a scadea colesterolul. 

 

Ingredientele de konjak din acest produs ajuta la eliminarea toxinelor, hranirea pielii, reducerea tensiunii, invigorarea pulsului si scaderea in greutate. Pe termen lung, in timpul in care s-au facut studii de piata, nu au fost raportate reactii adverse. 

 

Acest produs s-a dovedit a fi natural si foarte eficient in ceea ce priveste scaderea in greutate fara efecte secundare. 

 

Are reputatia de a fi indragit de clienti si considerat a fi un produs natural de slabit, foarte competitiv. 

 

Tomato Plant este un supliment alimentar creat pe baza de ingrediente naturale pentru managementul metabolismul lipidic: 

Determina scaderea colesterolului si a trigliceridelor din sange, favorizeaza productia de insulina si-i inlesneste mecanismele specifice de actiune, contribuind astfel la reducerea depozitelor adipoase

Regleaza digestia prin stimularea secretiei sucurilor gastrice, reducerea aciditatii si imbunatatirea motilitatii stomacului si intestinelor

Posibila solutie pentru aceia la care alte produse nu au dat rezultatele scontate

Intensifica procesele naturale de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen

Hidrateaza si hraneste celulele epidermice, reducand efectele negative ale slabirii manifestate la nivelul pielii

 

Ce contine o cutie de Tomato Plant ?

Cutie de carton cu 5 blistere a 6 capsule fiecare de 10,5g

 

Compozitia unei capsule de Tomato Plant (350 mg):

extract de Tomate (Lycopersicum esculentum) - 56 mg

fibre de Batat (Ipomoea batatas) - 49mg

fibre de Amorphophallus konjac - 42 mg 

seminte de Senna (Cassia tora) - 42 mg

guma Guar (Cyamopsis tetragonoloba) - 42 mg

fructe de Kiwi (Actinidia sinensis)

fibre de Manna (Acacia senegal) - 38,5 mg

extract din tuberculi de Helianthus tuberosus - 38,5 mg

 

Mod de administrare Tomato Plant :

Numai pentru adulti (16-65 ani). 

 

Numai pentru persoane supraponderale 1 capsula pe zi, dimineata, inainte sau dupa micul dejun, cu o cantitate mare de apa (consumul de apa accelereaza procesul de slabire). 

 

A nu se depasi doza zilnica recomandata. 

 

Contraindicatii Tomato Plant

copii si tineri sub 16 ani, femei insarcinate sau care alapteaza

persoane cu patologie cardiaca declarata sau susceptibile la aceasta (hipertensiune arteriala)

bolnavi renali cronici, diabetici

 

In timpul curei este contraindicat consumul de alcool. 

 

Noi va sfatuim sa apelati la sfatul unui medic inainte de a folosi Tomato Plant , sa nu depasiti dozajul zilnic, sa beti foarte multa apa si sa incercati chiar sa aveti o viata activa. 

 

Continutul extractului de rosii:

Lycopene cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant natural care prin proprietatile sale scade nivelul colesterolului din organism si ajuta la prevenirea ingrosarii arterelor; 

Zaharide care stimuleaza digestia; 

Acid malic organic care reduce tensiunea arteriala Provitamina A, o substanta vitala care intareste sistemul imunitar. 

 

Fibrele de Batat (cartofi dulci) 

– antioxidant foarte eficient cartoful dulce contine o cantitate semnificativa de beta - caroten care imbunatateste absorbtia vitaminelor in organism, amidonul care creeaza un efect de calmare a intestinelor, toate acestea sub forma de fibre pentru a stimula digestia.

 

Fibre de Konjac 

– care contribuie la blocarea asimilarii grasimilor, reducerea colesterolului si detoxifierea colonului.

 

Seminte de Senna 

– planta din familia luguminoaselor care sta la baza tuturor ceaiurilor verzi si care datorita principiilor antrachinonice au efect laxativ si purgativ.

 

Kiwi 

– contine flavonoide, carotinoide, fibre si acizi care dizolva rapid proteinele din carne si stopeaza absorbtia grasimilor.

 

Fibre de Manna 

– adjuvant in eliminarea simptomelor gastrointestinale de tip constipatie sau diaree si sporeste senzatia de satietate

 

Helianthus Tuberosus 

– poseda calitati puternice de imunomodulator, cu actiune tonica generala si previne depunerile de saruri.

 

INTREBARI FRECVENTE:

Pot lua mai mult de o capsula Tomato Plant pe zi ?

R: Nu ! Nu se ia NICIODATA mai mult de o capsula pe zi !!

 

Pot lua Tomato Plant in combinatie cu alte produse pentru slabit sau diferite alte medicamente ?

 

R: Nu este recomandat ca in timpul tratamentului cu Tomato Plant sa consumati alte produse se slabit sau sa luati medicamente. Daca este necesar sa luati medicamente este recomandat sa opriti tratamentul in aceasta perioada.

 

Se poate lua Tomato Plant in perioada ciclului menstrual ?

R: Este recomandat sa opriti tratamentul in aceasta perioada.

 

Exista anumite restrictii vis a vis de consumul de cafea si alcool in perioada tratamentului ?

R: In perioada administrarii TOMATO este indicat sa consumati maximum o cafea pe zi si nu este recomandat consumul de alcool.

 

RECOMANDARI Tomato Plant :

Consumul cat mai mare de apa, fructe si legume ajuta si accelereaza procesul de slabire prin eliminarea mai rapida a toxinelor si arderea mai rapida a grasimilor. 

 

Un program stabil de masa, pentru a evita solicitarea stomacului, de asemenea nu trebuie fortat stomacul, sa mancati mai mult decat este necesar, ideal ar fi 3-4 mese pe zi, dar mai reduse cantitativ. Extractul de mar verde, continut de Tomato reda elasticitatea celulelor stomacale. 

 

Pe timpul administrarii a tabletelor Tomato evitati cat mai mult posibil consumul de cafea si alcool. La anumite persoane, pot aparea in primele 4-5 zile ale dietei, senzatii de agitatie sau nervozitate, simptome asememanatoare celor produse de consumul de cafea. 

 

Acestea insa vor disparea pe parcurs, organismul obisnuindu-se cu noul metabolism si ritm de functionare. 

 

PRECAUTII Tomato Plant :

Este contraindicat copiiilor sub 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

 

Intrerupeti neaparat tratamentul in cazul unori afectiuni sau boli aparute in timpul acestuia, mai ales acelea ce necesita medicamentatie. Capsula Tomato poate incetini viteza si cantitatea absorbita in sange, a unor medicamente. In asemenea cazuri, informati neaparat doctorul in legatura cu Tomato si prezentati prospectul. 

 

Tomato Plant pentru femei 

- in timpul ciclului menstrual pot aparea senzatii de disconfort la nivelul pelvisului, sangerari mai abundente decat de obicei sau dureri mai intense. Cauza este efectul Tomato asupra circulatiei sangvine care in timpul tratamentului este putin modificata in scopul arderii grasimilor si eliminarii toxinelor. In cazul aparitiei simptomelor ciclului menstrual, este recomandata intreruperea tratamentului, si apoi reluarea lui dupa 1 sau 2 zile dupa incetarea ciclului menstrual. Efectul Tomato va fi pastrat in aceasta perioada. 

 

Tomato Plant  Pentru femei: 

Tomato Plant nu are reactii adverse la pastilele anticonceptionale. Trebuie insa evitata luarea simultan a celor doua pastille!!! 

 


 
 

English:

Tomato Plant Tomato PLANT 30cps N4L-30 capsules weakens easy and healthy! Tomato Plant weight loss, a natural product that helps weight loss is extracted and refined red. All materials used are the gardens of red Tianshan (Xinjiang Province) where tomatoes grow healthier, more nutritious and more natural because expunerii the sun for 16 hours. Rosia is rich in various nutritional ingredients. FAQ: Can I take more than one capsule per day tomato? A: No! NEVER take no more than one capsule per day! Tomato Can I take in combination with other weight loss products or other medicines? A: It is recommended that during tratamentuluTomato and the other is weak to drink or take drugs. If you need to take medicine is recommended to stop treatment at this time. Licopersicina tomatoes may stagnate the growth of bacteria while malic and citric acids, sugars and helps digestion. It is therefore considered to be the magic fruit of vegetables rich in provitamina A content of tomatoes can be transformed into vitamin A in the body, accelerating growth and strengthening bones, preventing and treating rickets, OPHTALMOXEROSIS, NYCTALOPIA and some skin diseases. Modern medical studies show that the vitamin C which assimilate is crucial in controlling and improving the capacity to protect us against cancerului skin. organic acids such as malic acid, citric acid can raise the acidity of gastric juice, helping digestion and regulating the stomach and bowel functions. acid in tomatoes is beneficial for decreasing the content of CHOLESTERIN hyperlipidemia. With the development of extraction technology tomatoes are reprocessed usingbauturi.Acest your product in different foods and acidic ingredients extracted from red used to help digestion and lower cholesterol. konjak ingredients in this product helps eliminate toxins, nourish the skin, reducing blood pressure, pulse and weight loss invigorarea. Long term, while that have made market studies were not reportedyou side effects. This natural product has proven very effective in terms of weight loss without side effects. has the reputation of being loved by clients and considered a natural product of weak, very competitive. Tomato Plant is a food supplement made from natural ingredients based on management METABOlipid lismul: Determine lower cholesterol and triglycerides in the blood, favors the production of insulin and it enables the specific mechanisms of action, thereby reducing body fat regulates digestion by stimulating secretion of gastric juices, reducing acidity and improving bowel motility and stomach possible solution for those itof other products not produced the expected results Enhances natural processes of neutralization of oxygen radicals hydrate and nourish skin cells, reducing the negative effects of weight loss expressed in the skin that contains a box of tomato plants? cardboard box with blister 5 6 10.5 g capsules each capsule composition of Tomato Plant (350 mg) extract Tomatoes (Lycopersicum esculentum) - 56 mg fiber Sweet potatoes (Ipomoea batatas) - Amorphophallus konjac fiber 49mg - 42 mg of seeds of Senna (Cassia Tora) - 42 mg of guar gum (Cyamopsis tetragonoloba) - 42 mg fruit kiwi (Actinidia sinensis) fiber Mann (Acacia senegal) - 38.5 mg extract from tubers of Helianthus tuberosus - 38.5 mg Directions:Only for adults (16-65 years). But for overweight people 1 capsule daily, morning, before or after breakfast, with a lot of water (water consumption accelerates the process of losing weight). Do not exceed recommended daily . Contraindications: children and youth under 16, pregnant or nursing people with patologgia declared or suspected heart this (hypertension), chronic renal patients, diabetics During cure alcohol is contraindicated. We advise you to call in medical advice before using tomato plants, exceeding the daily dosage was very drunk even more water and try to have an active life. ContentTomato extract site: Lycopene as the most powerful known natural antioxidant properties which the body lowers cholesterol and helps prevent thickening arteries, which stimulates the digestion of sugars, organic malic acid reduce blood pressure provitamin A, a vital substance that hardens immune system. fibersSweet potatoes (sweet potatoes) - a very effective antioxidant sweet potato contains a significant amount of beta - carotene, which enhances the body absorb vitamins, starch, which creates a calming of the intestine, however the form of fiber to stimulate digestion. Konjac fibers - which help to block fat assimilation, reducedpower was cholesterol and detoxify the colon. Senna Seeds - botanical family luguminoaselor underlying all green teas because the principles that have anthraquinone laxative and purgative. Kiwi - contains flavonoids, carotenoids, fiber and acids that dissolve rapidly in meat protein and inhibits fat absorption. Fibre of Mann - an adjunct to the elimination of gastrointestinal symptoms of constipation or diarrhea type and increases feelings of satiety Helianthus tuberosus - possessing strong immunomodulator, acting general tonic and prevents deposition of salts. FAQ: Can I take more than one dish on Tomato days? A: No! NEVER has notmore than one capsule per day! Contact tomato can in combination with other weight loss products or other medicines? A: Not recommended during treatment with tomato to eat other is weakened or take drugs. If you need to take medicine is recommended to stop treatment at this time. It may be in tomatomenstrual cycle? A: It is recommended to stop treatment at this time. There are certain restrictions opposite the coffee and alcohol consumption during treatment? A: During the administration of tomato is advisable to eat more than a coffee per day and consumption is not recommended alcohol. RECOMMENDATIONS: to drink more water, fruits and vegetables help accelerationber process of losing weight by removing toxins faster and faster fat burning. A steady program of mass to avoid stomach request also should not be forced stomach, eat more than is required, ideally 3-4 meals a day, but less quantity. Extract of green apple, tomato content of stomach cells restore elasticity.   During the administration of tablets tomato as much as possible avoid coffee and alcohol consumption. In some individuals, may occur in the first 4-5 days of diet, feelings of agitation or nervousness, symptoms asememanatoare those produced by drinking coffee. They will fade over time but the body is getting used to the new rate of metabolism and function.   PRECAUTIONS: It is contraindicated in children under 16, pregnant or nursing. Stop necessarily treatment in case of disease or illness caused while it, especially those that require medication. Tomato capsule may slow speed and the amount absorbed in the blood of some medications. In such cases, the doctor informed necessarilyTomato him about and show package. For women - during the menstrual cycle may occur sensations pelvic discomfort, heavier bleeding than usual or intense pain. Because tomato is the effect on blood circulation during treatment which is slightly modified to burn fat and eliminate toxins. In cazul appearance menstrual symptoms, is recommended to discontinue treatment, and then resumed after one or two days after the end of the menstrual cycle. Tomato effect will be preserved during this period. For women: no adverse reactions to tomato contraceptive pills. But should avoid taking the two pills at once!
 

 

Produse din aceeasi categorie