Home >> Shungit > Remediul Secolului XXI >> Chipsuri Shungit

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Chipsuri Shungit

Apa cu Shungit este recomandata in tratamentul urmatoarelor boli: hipertensiune, diabet, boli cardiovasculare, gastrita, astm, anemie, boli de ficat, NU ESTE PE STOC
55,00 RON

 

Descriere produs:

 Ce este «Shungit pentru purificarea si imbogatirea apei» si cum lucreaza

STOC INDISPONIBIL

 

Shungit pentru purificarea si imbogatirea apei contine 300 de grame de mineral de Shungit  sub forma de pietricele (chipsuri), avand dimensiuni cuprinse intre 3 si 4 cm.Acestea sunt ambalate intr-o punguta de plastic prevazuta cu sistem de autoinchidere.Prospectul produsului prezent si el in cutie te lamureste asupra celor mai importante aspecte.

 

Descopera:

 

 Cum se pot folosi chipsurile de Shungit

 Cum interactioneaza Shungitul cu alte medicamente

 Care sunt pasii pentru obtinerea apei de Shungit

*             imersia pietrelor in apa de purificat

*             asigurarea concentratiei necesare purificarii si imbogatirii

*             importanta timpului de imersie

*             manevre pentru refolosirea pietrelor de Shungit

 In cate moduri  se poate utiliza apa de Shungit

*           apa potabila

*           bai cu apa de Shungit

*           comprese

*           gargara

*           schimbarea apei deteriorate din organismul uman

*           in scopuri cosmetice

 Care sunt afectiunile pe care apa de Shungit le previne sau le vindeca

 Indicatii de folosire a apei de Shungit - doze, “cura japoneza”

 Proprietatile benefice ale masajului centrilor nervosi din talpa cu pietre de  Shungit.

 

Shungit pentru purificarea si imbogatirea apei!  


Chipsuri Shungit asigura tratamentul apei necesare pentru 2 persoane. Timp de 6 luni!

 

Cantiate : 1 cutie (300 gr. de Shungit)

 


 Apa cu Shungit este recomandata in tratamentul urmatoarelor boli: hipertensiune, diabet, boli cardiovasculare, gastrita, astm, anemie, boli de ficat, oboseala cronica, boli ale pancreasului, alergii diverse, dispepsie, boli de rinichi,probleme ale vezicii biliare, sistem imunitar slabit, raceli obisnuite, colecistita, impotenta.

 

    Scurt istoric

   

    Shungitul este o roca  asemanatoare carbunelui, care a primit aceasta denumire de la satul Shunga din Republica Karelia (NV Rusiei), situat in apropierea lacului Onega. Acesta este singurul loc in lume unde poate fi gasit Shungitul. Cercetatorii explica unicitatea acestui zacamant de Shungit prin prabusirea in vremuri stravechi a unui mare meteorit in aceasta zona a Terrei.

     Proprietatile terapeutice ale Shungitului sint cunoscute de multe secole. Prima mentiune oficiala despre puterea minunata a acestei roci a fost facuta la inceputul secolului al XVII-lea si este legata de numele imparatesei ruse Marfa Ivanovna. Fiind foarte grav bolnava, taranii i-au dat acesteia sa bea apa amestecata cu o piatra neagra, o apa cu care se vindecau ei de secole. Apa i-a ajutat imparatesei nu numai  sa se vindece de boala care suferea dar a reusit sa dea nastere si unui fiu (pina atunci ii murisera sapte copii).

Cateva decenii mai tarziu, unul dintre cei mai mari conducatori ai Rusiei, tarul Petru cel Mare (1682-1725) avea sa cunoasca si el proprietatile miraculoase ale Shungitului. Afland ca apa care trece prin straturile de pamant care contin Shungit are proprietati curative, Petru cel Mare a poruncit sa se construiasca alaturi de izvor un palat si o statiune, care a devenit astfel prima statiune ruseasca si a primit numele de Apele Martiene. Mai mult, Petru a poruncit ca fiecare soldat sa aiba la el aceasta piatra (numita pe atunci piatra de ardezie) din care sa puna in apa pe care o beau pentru a o dezinfecta si a mentine sanatatea stomacului. Shungitul a protejat pe soldatii tarului de epidemii, precum cea de dizenterie care a izbucnit in timpul luptei de la Poltava.

In secolul XX, oamenii de stiinta au analizat Shungitul si au explicat proprietatile miraculoase ale acestuia. Utilizat de catre om in scop curativ, Shungitul elimina elementele nocive din corp, dar si adauga si restabileste acele elemente de care organismul uman are nevoie. In acest fel, organismul isi echilibreaza treptat continutul de minerale care permit tratarea multor boli cronice si restabilirea echilibrului energetic.

 

     Apa purificata cu shungit

     Shungitul are capacitatea de a purifica apa practic de toate substantele organice (incluzind aici si produsele pe baza de petrol, si pesticidele), de multe metale si nemetale, de bacterii si microorganisme.

     Proprietatile terapeutice ale Apelor Martiene sunt puse pe seama rocilor de Shungit prin care trec aceste ape dat fiind faptul ca cremenele, magneziul, sulfatii metalelor, fara sa mai vorbim despre fier, care se gasesc in aceste ape pot fi descoperiti si in apele altor izvoare contemporane.

     Apele Martiene nu au insa un analog in ceea ce priveste actiunea lor asupra organismului uman si, de aceea, proprietatile lor terapeutice sunt atribuite in zilele noastre Shungitului.

 

De ce este necesar sa purificam apa cu shungit?

     Precum se stie, apa este elementul cel mai vital pentru organismul uman ( corpul uman este format in proportie de peste 70% din apa, iar creierul in proportie de85%). Metabolismul, mentinerea echilibrului, caldurii, eliminarea toxinelor si a produselor descompuse, toate aceste fenomene sunt insufletite de apa. Pentru ca apa pe care o bem patrunde in fiecare celula a organismului nostru, calitatile ei se dovedesc a fi mai importante decat calitatile produselor alimentare. Una dintre functiile cele mai importante pe care le indeplineste apa in organism este participarea la digerarea alimentelor si aprovizionarea celulelor cu substante hranitoare.

     Consumarea unei ape potabile de buna calitate poate sa indrepte insuficientele in regimul alimentar si sa previna aparitia multor tulburari clinice. In plus, potrivit datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, apa contine 13.000 de elemente potential toxice, 80 la suta dintre boli transmitindu-se prin apa. Din cauza acestor boli, pe planeta noastra mor aproximativ 25 de milioane de persoane anual. Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au stabilit ca multe dintre boli si decese pot fi evitate cu ajutorul unui mijloc ieftin – consumarea de catre populatie a unei ape potabile purificate. De aceea este necesara consumarea unei ape valoroase din punct de vedere biologic (fiziologic). Consumarea frecventa a unei ape cu deficit de calciu, magneziu, acizi organici, iod, fluor influenteaza organismul nefavorabil si duce la aparitia multor boli.

     Impuritatile din apa favorizeaza aparitia a numeroase si grave boli. Astfel, metalele grele (plumbul, mercurul, cadmiul, zincul, nichelul, cromul) provoaca aparitia aterosclerozei, a hipertensiunii arteriale, inflamarea organelor care produc sangele (maduva osoasa), pierderea acuitatii vizuale. Impuritatile radioactive (uraniul, plutoniul, strontiul, cesiul) provoaca aparitia afectiunilor oncologice, modificari genetice, slabirea sistemului imunitar, deformatii congenitale la copii, fragilitatea oaselor copiilor. Substantele anorganice (azotul, fosforul) provoaca dezvoltarea in caile de circulatie a apei si in fantinile arteziene a unor alge albastru-verzui, care prelucreaza toxinele si se supun foarte greu filtrarii, patrunzind in organism, ii ataca imunitatea.

Depunerile din canalizari (diferite substante toxice, microbi) provoaca gastroenterita, hepatita, miocardita, meningita, poliomielita. Substantele anorganice daunatoare (clorul, fluorul, bromul, cloroformul) provoaca aparitia unor boli, cum ar fi: nefrita, hepatita, o rata ridicata a mortalitatii la nastere, toxicoze in timpul sarcinii si anomalii innascute ale copilului, slabirea sistemului imunitar, afectarea functiilor reproducatoare la femei si barbati, afectiuni oncologice ale organelor interne. Substantele de natura sintetica (ierbicide, pesticide, nitrati, nitriti) conduc la scaderea cantitatii de oxigen in apa, ceea ce este o cauza a mortii pestilor si a infestarii apei cu o microflora care provoaca boli.

     Pentru inlaturarea tuturor acestor efecte daunatoare ale apei este necesara o buna purificare a ei. Precum se stie, apa poate fi purificata prin fierbere, insa, dupa cum au aratat date de ultima ora, aceasta metoda foarte veche omoara intr-adevar bacteriile, dar in acelasi timp, prin fierbere creste concentratia de nitrati, de saruri, de metale grele. Este important si faptul ca, prin fierbere, calciul, sodiul, magneziul, fluorul si alte substante necesare organismului se depun. Astfel, apa devine moarta, partial inutila pentru organism. Acest lucru este deosebit de important pentru copii – de acesta depind cresterea, dezvoltarea corecta, formarea oaselor. Bolile oaselor, cariile, osteoporoza, bolile digestive, ale singelui, toate aceste afectiuni pot fi evitate prin folosirea unei ape potabile filtrate corespunzator.

     Un alt mijloc de purificare a apei este folosirea clorului, insa dupa cum s-a demonstrat, clorul este periculos pentru sanatatea omului. Folosirea filtrelor domestice este unul dintre cele mai bune mijloace de purificare a apei, dar si in acest caz este nevoie de foarte multa atentie.

De aceea este necesara purificarea apei cu ajutorul shungitului.

     Shungitul purifica apa de diferite impuritati (nitrati, nitriti, excesul de cupru, mangan, fier), indeparteaza metalele grele, substantele organice, limpezeste apa tulbure, elimina gusturile particulare, mirosurile. Shungitul satureaza apa cu saruri de calciu si magneziu, microelemente, pana la concentratia optima pentru organismul uman; dezinfecteaza apa fara adaugarea clorului sau folosirea razelor ultraviolete. Aceasta roca, pe linga toate aceste calitati, ii confera apei proprietati unice terapeutice.

     Proprietatile bactericide ale apei cu shungit au fost demonstrate de catre savanti. In timpul experimentelor, in apa s-a amestecat fie praf de Shungit, fie bucati de roca. In acelasi timp, apa a fost infectata cu microbii streptococului din grupa A (cel care este agentul patogen al anghinei, scarlatinei, reumatismului) si ai streptococului din grupa D (enterococul).

Experimentele au demonstrat ca apa amestecata cu Shungit are dupa trei zile proprietati bactericide insemnate in ceea ce priveste aceste microorganisme.

     La o jumatate de ora dupa cufundarea in apa cu shungit, concentratia streptococului din grupa D a scazut de 10 pana la 100 de ori, iar a celui din grupa A de 900 de ori, fata de indicatorii initiali.    

Apa cu shungit este o solutie molecular-coloidala cu fullerene, care face parte dintr-o noua generatie de mijloace profilactice si de tratament, care au o actiune pe mai multe planuri asupra organismului. Unul dintre aceste exemple este influenta antihistaminica pe care o are apa cu shungit. S-a demonstrat ca prin consumarea acestei ape nivelul de histamina din singe (histamina joaca un rol important in dezvoltarea majoritatii afectiunilor alergice) scade considerabil.

Apa cu shungit este recomandata in profilaxia si terapia multor afectiuni, dintre care enumeram: anemia, alergiile de diferite tipuri, astmul bronsic, gastrita, dispepsia, bolile de rinichi, bolile de ficat, pietrele la fiere, afectiunile vezicii biliare, in cazul sistemului imunitar afectat, bolile glandei tiroide, raceli, afectiuni cardiovasculare, colecist, sindromul oboselii cronice.

Mai mult, bauta cu regularitate, apa cu shungit indeparteaza durerile de cap, reumatismul, durerile din ceafa, normalizeaza somnul, stabilizeaza tensiunea, elibereaza traiectul respirator, da energie (inclusiv sexuala) si este un ajutor nepretuit pentru toti oamenii care traiesc in conditii de stres si in medii toxice pentru ca ea are caracteristici regeneratoare care redau vitalitatea pierduta.

 

     Baile cu apa cu shungit

     Sunt revigoratoare si sunt recomandate pentru tratarea si profilaxia urmatoarelor afectiuni: boli de piele, alergie, varicela, matreata, caderea parului, afectiuni ginecologice, hipertensiune, boli ale tubului intestinal si digestiv (dispepsie, gastrita, enterita, colita), boli ale vezicii biliare, pietre la fiere, acnee, bolile singelui si limfei, pietre la vezica urinara, afectiuni ale sistemului urinar, ale rinichilor, afectiuni nervoase, psihice, depresie, stres, boli ale glandei tiroide, raceala, afectiuni cardiovasculare, sindromul oboselii cornice, bataturi, dureri de membre, fracturi. Baile cu shungit sint foarte recomandate pentru imbunatatirea dispozitiei sufletesti: inlatura oboseala, cresc capacitatea de munca.

 

    Folosirea apei cu shungit in scopuri cosmetice

    Spalarea zilnica cu apa cu shungit catifeleaza pielea, ii creste elasticitatea, ii reda aspectul sanatos si tinar, va ajuta sa scapati de acnee si inflamarile tenului, impiedica descuamarea pielii. Clatirea regulata a parului cu aceasta apa ii confera parului stralucire si il face mai matasos, stopeaza caderea parului, previne alopecia, intareste radacinile, trateaza matreata.

 

     Comprese si gargara cu apa cu shungit

     Pentru a pregati o compresa este suficient sa inmuiati o bucata de tifon in apa cu shungit si sa o aplicati pe locul dureros, pentru una-doua ore. Compresele grabesc vindecarea ranilor, taieturilor, bataturilor, zgirieturilor, contribuie la o cicatrizare mai grabnica a arsurilor. Cu ajutorul acestor comprese se trateaza artrita, artroza, varicele.

Pentru gargara trebuie sa folositi apa in care a stat o bucata de shungit trei zile; aceasta apa trebuie sa fie calduta, nu fierbinte. Gargara cu apa cu shungit este recomandata in cazul afectiunilor gatului, impotriva racelii, inflamatiilor gingiilor, in stomatita.

 

Interactiunea cu medicamente

Apa cu Shungit grabeste si creste eficienta preparatelor medicamentoase.

 

     Nu are contraindicatii; desi se foloseste in scop curativ de sute de ani nu se cunosc reactii adverse.

 

     Alte utilizari ale chipsurilor shungit

     Chipsurile din Shungit pot fi sfaramate cu ajutorul unui ciocan pana la transformarea lor intr-un nisip. Presarati acest nisip pe podea (atentie pentru ca lasa pete negre ca de carbune) si stati pe el cu picioarele desculte. Puteti imita mersul sau puteti sta pur si simplu in picioare pe acest nisip timp de 1-5 minute. Pentru ca aceasta procedura poate fi destul de neplacuta, timpul de expunere se alege individual, in functie de cat suporta fiecare. Daca este vorba despre persoane in varsta sau foarte bolnave, aceasta procedura poate fi urmata stand pe un scaun si apasand cu picioarele pe roca presarata pe jos. Procedeul duce la echilibrarea tensiunii sanguine, la purificarea intregului organism, la destindere psihica, la revigorarea intregului organism.  Este inlaturata oboseala, durerea de picioare dispare, creste tonusul energetic, este indepartata imediat tensiunea nervoasa.

 

    Administrare

    - Apa de shungit este recomandata atat pentru uz intern, cat si extern: administrare orala, bai, comprese, gargara.

    - In scopuri terapeutice, prin administrare orala, se recomanda consumarea a cel putin trei pahare cu apa cu shungit pe zi. In prevenirea unor boli ale sistemelor neuronal, digestiv, muscular si pentru ameliorarea circulatiei sanguine, se recomanda consumarea a 2-3 pahare de apa de shungit pe zi.

    - Pentru gargara se foloseste apa cu shungit calduta,fara a fi fierbinte.

    - Pentru comprese, se inmoaie un tifon in apa cu shungit si se aplica copmresa pe locul dureros timp de 2-3 ore.

    - Pentru a schimba apa deteriorata din corpul nostru se recomanda sa bem apa structurata (care a stat timp de 72 de ore cu Shungit) dupa urmatoarea formula: 1,5 litri apa cu Shungit pentru fiecare kg al corpului (exemplu: 50 kg greutate corporala ori 1,5 litri = 75 litri; deci, la o greutate corporala de 50 kg se vor bea 75 litri de apa.

     Nota: cantitatea de apa (75 litri in cazul nostru) se vor bea in masura in care bea un om apa pe zi (1-2,5 litri), fara a mai consuma alte lichide).

     Recomandam cura japoneza:

     Se bea dimineata, imediat dupa trezire pe stomacul gol aproximativ 0,5 litri apa cu shungit  si nu se mananca si/sau bea nimic timp de 40-60 minute – Rezultate garantate din prima luna.

     Cum se obtine apa cu shungit in casa:

     Doi litri de apa filtrata se varsa intr-un vas emailat sau din sticla si se pun in ea chipsuri de shungit, dupa ce in prealabil au fost clatite cu apa rece (in proportie de 10%; exemplu – 100 de grame de shungit la un litru de apa, 2 litri de apa = 200 grame shungit)se pot pune deasemenea direct in sticla de apa plata.. Apa nu trebuie agitata, ci doar lasata sa actioneze minim 30 minute (apa va dobindi proprietati antibacteriene) si maxim 3 zile (va capata toate proprietatile terapeutice de care este capabila). Nu se recomanda tinerea shungitului in apa mai mult de trei-patru zile. Dupa trei zile, apa se filtreaza intr-un alt vas, iar chipsuri de shungit pot fi imediat refolosite. Cipsurile de shungit trebuie inlocuite dupa fiecare 6 luni de utilizare; se recomanda ca dupa o luna de utilizare chipsurile sa fie expuse 1-2 ore la soare.

    Recomandam in mod special celor care folosesc apa din puturi si fantani sa utilizeze tratamentul apei potabile cu shungit, minim 30 minute inainte de a o consuma.

 

     Baile cu apa de shungit

     Pentru pregatirea baii, chipsurile de shungit (200 de grame pentru o baie) se impacheteaza intr-o pinza din bumbac si se pun sub jetul de apa foarte fierbinte. Baia trebuie sa dureze 25-30 de minute si trebuie facuta cu o ora inainte de culcare. Inainte de baie este recomandat un dus igienic, iar suprafata baii trebuie dezinfectata.

 

    Institutii din Rusia care au efectuat cercetari asupra shungitului si atesta actiunile benefice ale acestuia asupra organismului uman:

     Academia de Medicina Maritima „S.M. Кirov”, ACADEMIA DE STIINTE DIN RUSIA, CENTRUL STIINTIFIC DIN KARELIA, Centrul de Cercetari Stiintifice si de Incercari in domeniul Protectiei Medicale Biologice  al Ministerului Apararii al Federatiei Ruse, - Sanatoriul ŤBelie Kliuciť - Petrozavodsk, Sanatoriul ŤКrasivoť - Belgorod, Institutul de Biologie al Centrului Stiintific din Karelia din cadrul Academiei si Stiintei din Rusia Centrul de Cercetari Stiintifice 26 al Institutului Central de Cercetări Stiintifice al Ministerului Apararii din Federaţia Rusa, Regia Autonoma "Institutul de Cercetări Stiintifice in probleme de sanatate fizica”- Moscova-Zelenograd.


 
 

English:

What is "shungit water purification and enrichment" and how it works for purifying and enriching shungit water containing 300 grams of mineral shungit form of pebbles (chips), with sizes ranging between 3 and 4 are packed in a cm.Acestea plastic bag fitted with autoinchidere.Prospectpresent your product in the box and he who briefs you on the most important aspects. Discover: How to use chips shungit How Shungitul interact with other medications What are the steps to get water stone water immersion shungit dconcentration is purified providing the necessary cleansing and enriching immersion time major maneuvers for reuse stones shungit; In many ways you can use water baths shungit drinking water gargle compresses shungit & nbsp; change in water damaged body for cosmetic shungit water problems which prevent or cure them Indications for use of water shungit - doses, "Japanese diet" beneficial properties ofneural centers in the base's massage with stones shungit. shungit water purification and enrichment! Chips shungit provide the necessary water treatment for 2 people. For 6 months! Cantiere: 1 carton (300 gr. The shungit)
 

 

Produse din aceeasi categorie