Home >> Shungit > Remediul Secolului XXI >> Perna Shungit

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Perna Shungit

Perna cu shungit se pune alaturi de sursa de lumina si in zonele geopatogene. Aceasta poate fi pusa sub pat, alaturi de masa de scris sau de fotoliu, linga televizor...
240,00 RON

 

Descriere produs:

Perna Shungit

 

Perna Shungit

 

 

Perna cu shungit se pune alaturi de sursa de lumina si in zonele geopatogene. Aceasta poate fi pusa sub pat, alaturi de masa de scris sau de fotoliu, linga televizor. Dupa cum arata cercetarile medicale, starea sistemelor functionale ale persoanei care se gaseste intr-o zona geopatogena se normalizeaza daca alaturi se gaseste o perna cu shungit.

 

Nisipul de shungit are diferite dimensiuni. Este folosit pentru purificarea apei si pentru bai. In afara de aceasta, el lucreaza foarte bine si independent. Presarati praf pe podea (numai aveti grija ca lasa niste pete negre ca de carbune) si stati pe el cu picioarele desculte. Puteti imita mersul sau puteti sta pur si simplu in picioare pe aceasta roca timp de 1-5 minute. Pentru ca aceasta procedura este destul de dureroasa, timpul de efectuare se alege individual, in functie de cit suporta fiecare. Daca este vorba despre persoane in virsta sau foarte bolnave, aceasta procedura poate fi urmata stind pe un scaun si apasind cu picioarele pe roca presarata pe jos. 

 

Pentru persoanele care au probleme cu sanatatea este recomandata efectuarea unui masaj al talpilor pe pietris de shungit, controlind si tensiunea arteriala. Aceasta trebuie sa se schimbe semnificativ inainte si dupa procedura.

 

Efectul acestei proceduri este foarte diferit. Actiunea asupra zonelor reflexogene dispuse in talpa contribuie la imbunatatirea alimentarii cu singe a organelor si tesuturilor organismului. Este inlaturata oboseala obisnuita, durerea de picioare a persoanelor in virsta si a sportivilor dispare, creste tonusul energetic, este indepartata imediat tensiunea nervoasa, este vindecata radiculita, coloana vertebrala este eliberata de energiile daunatoare pentru om. 

 

Foarte eficient este de asemenea masajul facut cu ajutorul nisipului din shungit. Acesta inlatura foarte repede durerile de spate, folosit regulat vindeca radiculita. 

 

Daca se pune shungit pe bataturi sau se cunfunda picioarele intr-o baie cu shungit, bataturile se vindeca in numai citeva ore. 

 

La baza tratamentului cu praf de shungit sta reflexoterapia. Talpa este una dintre zonele cele mai reflexogene din corpul uman, pe talpa se gasesc puncte care corespund practic tuturor sistemelor si organelor.

 

Pasta de shungit trateaza bolile de piele

 

In cilindri speciali se prelucreaza niste bucati deosebite de shungit. Dimensiunea lor variaza de la 3-4 centimetri pina la 12 centimetri in diametru. Acestea se folosesc pentru masajul palmelor. Aceasta metoda se practica inca din timpurile Egiptului Antic, unde se stia ca masarea palmelor inlatura stresul, insanatoseste organele interne, permite dezvoltarea degetelor si le reda elasticitatea si puterea.

 

Masajul cu ajutorul acestor bucati din shungit este recomandat in cazul durerilor articulatiilor si muschilor (pentru aceasta trebuie sa masati usor locul dureros). Aceste bucati de shungit inlatura durerea de dinti daca sint aplicate pe obraz si scad considerabil durerea de cap daca sint puse pe cap. Folosirea lor este indicata si in cazul racelilor si al nasului infundat. In afara de aceasta, bucatile acestea speciale le ajuta persoanelor care efectueaza masajul sa inlature energia negativa din palme. 

 

Pentru obtinerea pastei de shungit se amesteca praf din aceasta roca cu apa purificata, pina la obtinerea unui amestec de consistenta smintinei. Daca este pastrata mai mult timp pasta se intareste, de aceea inainte de folosire trebuie bine amestecata. 

 

Pasta are un efect de incalzire a corpului, ceea ce conduce la intarirea microcirculatiei si imbunatatirea starii tesuturilor.

 

Mijloacele de folosire a pastei sint numeroase. Daca este aplicata pe articulatiile dureroase, dupa zece sedinte se observa o imbunatatire a starii. Este recomandata de asemenea si in cazurile de radiculita, miozita, poliartrita reumatismala. In toate aceste cazuri, ea trebuie folosita in stadiul in care durerea este surda. Foarte eficienta este pasta de shungit in afectiunile cutanate – psoriazis, neurodermita, dermatita. Inainte de folosire pasta se amesteca bine si se aplica intr-un strat uniform pe suprafata afectata a pielii. Deasupra se pune o hirtie de pergament si o pinza calduroasa. Aceasta compresa trebuie tinuta aproximativ doua ore, apoi pasta se inlatura cu apa calduta.

 

Pentru tratarea articulatiilor, vasul cu pasta trebuie incalzit pina la 37-40 de grade sau pasta se pregateste cu apa fierbinte.

 

Tratarea afectiunilor cu pasta de shungit este foarte eficienta pe fondul folosirii regulate a apei de baut purificata printr-un filtru de shungit.

 

Contraindicatiile in folosirea pastei sint tumorile maligne si benigne, afectiunile cardiovasculare si inflamatorii cronice, tendinta catre tromboza.

 

Mataniile si margelele contribuie la autoreglarea fondului energetic

 

Mataniile si margelele din shungit folosite regulat actioneaza permanent asupra organismului, contribuind la autoreglarea si echilibrarea fondului energetic general. Acestea sint de foarte mare ajutor in cazul afectiunilor glandei tiroide, facind-o pe aceasta sa functioneze normal, in distonia vegeto-vasculara, in tonusul scazut.

 

Globurile din shungit nu trebuie sa aiba dimensiuni foarte mari, astfel incit doua globuri sa poata fi cuprinse cu o mina. Luati globurile in mina si rotiti-le in directii diferite, dar nu indepartati degetele in acest timp. Acest exercitiu simplu la prima vedere contribuie la dezvoltarea armonioasa a creierului. In afara de aceasta, masajul zilnic de cite 5 minute al palmelor cu aceste globuri contribuie la o relaxare maxima si la cresterea actiunii tuturor sistemelor vitale. 

 

Una dintre proprietatile pe care le are shungitul consta in aceea ca produsele care se pastreaza pe o bucata din aceasta roca ramin mai mult timp proaspete. Daca se pune pe o bucata de shungit lapte sau carne, ele isi pastreaza calitatile initiale mai mult timp. 

 

Rezultatele unor cercetari fizice si chimice recente au aratat de asemenea ca shungitul contribuie la limpezirea mustului si a vinului.

 

Shungitul pentru automobilisti

 

Un experiment neobisnuit a fost facut pe strazile din Alma-Ata. Intr-una dintre intersectiile din acest oras, in care se intimplau foarte multe accidente, a fost pusa sub pamint o piramida de 100 de kilograme, carcasa careia a fost pregatita din ebonita si umpluta cu praf de shungit. Piramida din Alma-Ata a facut ca in curind in acea zona numarul evenimentelor de circulatie sa scada cu 30 la suta.

 

Dupa reusita acestui experiment, soferilor li s-a recomandat sa aiba cu ei piramide din shungit ca un mijloc de aparare impotriva accidentelor. Unul dintre argumentele in sprijinul folosirii piramidelor din shungit a fost faptul ca multe dintre evenimentele de pe drumurile publice nu au loc numai din vina conducatorilor auto sau a pietonilor. Adesea se dovedesc a fi vinovate si zonele geopatogene. Acestea influenteaza starea soferului care traverseaza o asemenea zona anomala. Cercetarile au aratat ca in aceste zone omului i se schimba pulsul, tensiunea arteriala, ii scade concentrarea, ceea ce conduce la cresterea riscului accidentelor. Piramida din shungit are o influenta favorabila asupra starii omului, asupra coordonarii miscarilor lui, asupra sistemului nervos al conducatorului auto.

 

Shungitul in constructii

 

Capacitatile crescute ale shungitului de a produce caldura sint de neinlocuit in componenta materialelor de constructii contemporane. Prin folosirea shungitului se pot face podele calde. In afara de aceasta, shungitul este ecologic, nu elibereaza substante daunatoare. Una dintre proprietatile unice ale shungitului folosit in constructii este faptul ca aceasta roca nu se magnetizeaza, dar este un bun conducator de electricitate. Aceste proprietati ale shungitului prezinta mult interes pentru cladirile de birouri in care sint multe calculatoare. Peretii din shungit pot fi capabili sa acapareze toate radiatiile electromagnetice. Inca un fapt de perspectiva este urmatorul – asfaltul din shungit ar putea stimula neinghetarea drumurilor in timpul sezonului rece. 

 

  

Perna cu shungit poate fi pregatita de fiecare dintre noi, punind aproximativ 3 kilograme de praf de shungit intr-un saculet cu dimensiunile de 35/35 centimetri.

 


 
 

English:

Shungit Pillow Pillow Pillow shungit shungit put together with light source and geopatogene areas. This can be put under the bed, desk with chair or beside the TV. As medical research indicates, the status of the individual functional systems that can be found in an area geopatogena normalized if there is a pillow with shungit. Shungit sand has different dimensions. It is used to purify water and bathrooms. In addition, it works very well independently. Sprinkle the powder on the floor (just make sure to leave some dark spots as coal) and sit on it with bare feet. You can imitate walking or simply standing up on this rock for 1-5 minutes. Because theseThis procedure is quite painful, making time is selected individually, depending on how much support each. If individuals who are elderly or very sick, this procedure may be followed by standing on a chair and press your feet on the rock strewn on the floor. For those who have health problems is recommended that a massage on the soles pietris of shungit, and controlling blood pressure. This needs to change significantly before and after the procedure. The effect of this procedure is very different. Effect on reflex areas located in the soles helps to improve blood supply to organs and body tissues. It removed the usual fatigue, pain in the feet of people VIRSYour athletes and disappears, increases energy tone, nervous tension is removed immediately, is cured radiculitis, spinal energy is released harmful to humans. Very effective massage is also done in sand from shungit. It quickly removes back pain, radiculitis heal regularly used. Ifshungit put on corns or cunfunda feet in a bathroom with shungit, corns heal in just a few hours. shungit the powder sits treatment reflexology. The base is a reflex of most areas of the body, the base points are found corresponding to virtually all systems and organs. Shungit paste treats skin diseases & nbsp, is processed in special cylinders shungit some outstanding pieces. Their size varies from 3-4 inches to 12 inches in diameter. They are used to massage hands. This method has been practiced since ancient Egyptian times where it was known that massaging hands release stress, heal the internal organs, allowing the development of their fingers and play flexibilityof power. massage with these pieces of shungit is recommended for joint and muscle pain (for this you need to gently massage the painful spot). These pieces of shungit eliminate pain if they are applied on the cheek teeth and headaches decrease considerably if they are placed on the head. Their use is recommended in case of colds and runny nose.In addition, these special pieces to assist persons performing massage your hands to remove negative energy. Shungit To obtain paste this rock dust mixed with purified water, until obtaining a mixture of cream consistency. If more time is maintained grease hardens, so should be well mixed before use. & Nbsp; paste has a heating effect of the body, leading to the strengthening and improvement of tissue microcirculation. The means of using the paste are numerous. If applied to painful joints, after ten sessions are an improvement notice. It is also recommended in cases of radiculitis, myositis, rheumatic arthritis. In alle these cases, it should be used in the stage where the pain is dull. Very effective is shungit paste in skin diseases - psoriasis, neurodermitis dermatitis. Before using the paste is thoroughly mixed and applied in a uniform layer on the surface of the skin affected. Topped it with a parchment paper and a warm cloth. This dressing should be kept around dEgg hours, and then paste is removed with warm water. For treatment of joints, the bowl with the paste must be heated to 37-40 degrees or until pasta is prepared with hot water. shungit treat the paste is very effective against the background of regular use of water drinking purified through a filter shungit. contraindications to using the paste are tumors benign and malignant, cardiovascular and chronic inflammatory diseases, the trend toward thrombosis. rosary beads and autoregulation contribute to the energy fund and rosary beads in shungit regularly used permanent act on the body, helping to fund self-regulation and the overall energy balance. They are very helpful in case offectiunilor thyroid gland, making this one to function normally in vegeto-vascular dystonia, in low tone. shungit Globe should not have the very large, so that two balls can be covered with one hand. Take balls in your hand and rotate them in different directions, but do not remove your fingers at this time. This simple exercise at first sight contribute to the harmonious development of the brain. In addition, daily massage 5 minutes of hands how many of these globes contribute to a maximum relaxation and increase the action of all vital systems. One of the properties which it has shungitul consists in the fact that products are kept on a piece of it rock remain fresh longer. If you putshungit a piece of milk or meat, they retain their original quality longer. Physical and chemical results of recent research also showed that shungitul and must contribute to the clarification of wine. Shungitul unusual for motorists An experiment was done on the streets of Alma-Ata. In one of the intersections in this citywhere many accidents happen, was placed beneath a pyramid of 100 kg, which was prepared in case ebony shungit and filled with powder. Pyramid of Alma-Ata that soon made the number of events in that area to decrease traffic by 30 percent. After the success of this experiment, drivers were advised to take with them as u shungit pyramidsn means of defense against accidents. One of the arguments in support of the pyramids using shungit was that many of the events held on public roads not only the fault of drivers or pedestrians. Often found to be guilty and geopatogene areas. These influences also state the driver who crosses a anomala. Research has shownat that in these areas and changing human pulse, blood pressure, reduces his concentration, leading to increased risk of accidents. Shungit Pyramid has a favorable influence on the human condition, the coordination of movements on the driver's nervous system. Shungitul shungitului construction of increased capacity to produce heatcomponent materials are irreplaceable in modern construction. By using shungitului floors can be hot. In addition, shungitul is organic, does not release harmful substances. One of the unique properties of shungitului used in construction is that it does not magnetize rock, but it is a good conductor of electricity. These properties shungitului shows much interest in office buildings where computers are. The walls of shungit may be able to capture all electromagnetic radiation. Another perspective is the following fact - shungit asphalt roads could boost neinghetarea during cold season. Shungit pillow can be prepared with each of noand, putting about 3 kilograms of powder in a bag with shungit size 35/35 inches.
 
 

Français:

Shungit Oreiller Oreiller shungit shungit mis en place avec une source lumineuse et les zones geopatogene. Ceci peut être mis sous le lit, bureau avec chaise ou à côté du téléviseur. Comme la recherche médicale indique, l'état des différents systèmes fonctionnels qui peuvent être trouvés dans une zone geopatogena normalisé s'il ya un oreiller avec shungit. Sable Shungit a des dimensions différentes. Il est utilisé pour purifier l'eau et salles de bains. En outre, il fonctionne très bien de manière indépendante. Saupoudrer la poudre sur le sol (il suffit de laisser un peu de taches noires comme le charbon) et de s'asseoir sur les pieds nus. Vous pouvez imiter la marche ou tout simplement debout sur ce rocher pendant 1-5 minutes. Parce que cesCette procédure est assez douloureuse, le temps de décision est sélectionné individuellement, en fonction de combien se soutenir mutuellement. Si les personnes qui sont âgées ou très malades, cette procédure peut être suivie en se tenant debout sur une chaise et appuyez vos pieds sur le roc éparpillés sur le sol. Pour ceux qui ont des problèmes de santé est recommandé que d'un massage sur la p semellesietris de shungit, et contrôler la tension artérielle. Cela doit changer de manière significative avant et après la procédure. L'effet de cette procédure est très différente. Effet sur les zones réflexes situées dans la plante contribue à améliorer l'approvisionnement en sang vers les organes et tissus du corps. Il a supprimé la fatigue d'habitude, la douleur dans les pieds des gens VIRSVos athlètes et disparaît, le ton de l'énergie augmente, la tension nerveuse est immédiatement supprimé, est guérie radiculite, de l'énergie est libérée épinière nocifs pour les humains. Très massage efficace se fait également dans le sable de shungit. Il élimine rapidement les maux de dos, radiculite guérir régulièrement utilisés. Sishungit mis sur les cors ou les pieds dans une salle de bains cunfunda avec shungit, cors guérir en quelques heures. shungit la poudre siège réflexologie traitement. La base est un réflexe de la plupart des régions du corps, les points de base se trouvent correspondant à pratiquement tous les systèmes et les organes. Pâte Shungit traite les maladies de peau & nbsp, est traitée dans des bouteilles spéciales shungit quelques pièces en circulation. Leur taille varie de 3 à 4 pouces à 12 pouces de diamètre. Ils sont utilisés pour les mains massage. Cette méthode est pratiquée depuis l'antiquité égyptienne, où il était connu que le stress massage libération des mains, guérir les organes internes, permettant le développement de leurs doigts et de jouer la flexibilitédu pouvoir. massage avec ces morceaux de shungit est recommandé pour les muscles et les douleurs articulaires (pour ce dont vous avez besoin de masser l'endroit douloureux). Ces morceaux de shungit éliminer la douleur, si elles sont appliquées sur les dents et maux de tête joue diminuer considérablement si elles sont placées sur la tête. Leur utilisation est recommandée en cas de rhume et le nez qui coule.En outre, ces pièces spéciales pour aider les personnes effectuant le massage de vos mains pour retirer l'énergie négative. Shungit Pour obtenir collez ce poussière de roche mélangée avec de l'eau purifiée, jusqu'à l'obtention d'un mélange de consistance crémeuse. Si plus de temps est maintenue durcit la graisse, devrait donc être bien mélangés avant utilisation. & Nbsp; pâte a un effet de chauffage du corps, tendant au renforcement et à l'amélioration de la microcirculation des tissus nombreuses. Les moyens de l'utilisation de la pâte sont. S'il est appliqué à des articulations douloureuses, après dix séances sont d'un avis d'amélioration. Il est également recommandé en cas de radiculite, myosite, arthrite rhumatismale. Dans tous lese ces cas, il doit être utilisé dans le stade où la douleur est sourde. Très efficace est de coller au shungit maladies de la peau - psoriasis, la dermatite névrodermite. Avant d'utiliser la pâte soit bien mélangé et appliqué en couche uniforme sur la surface de la peau affectée. il Surmonté d'un papier sulfurisé et une serviette chaude. Ce pansement doit être maintenu autour d, Les heures et puis collez ovule est retiré à l'eau chaude. Pour le traitement des joints, le bol avec la pâte doit être chauffée à 37-40 degrés ou jusqu'à ce que les pâtes sont préparées avec de l'eau chaude. Shungit traiter la pâte est très efficace dans le contexte de l'utilisation régulière de l'eau potable purifiée à travers un filtre shungit. contre-indications à l'aide de la pâte sont tumeurs bénignes et malignes, les maladies cardiovasculaires et les maladies inflammatoires chroniques, la tendance à la thrombose. chapelet et autorégulation cotiser à la caisse de l'énergie et un chapelet dans les shungit régulièrement utilisé acte permanent sur le corps, aidant à financer l'autorégulation et le bilan énergétique global. Ils sont très utiles en cas defectiunilor glande thyroïde, ce qui rend celui-ci de fonctionner normalement dans la dystonie végéto-vasculaires, en voix basse. shungit Globe devrait pas avoir le très grand, de sorte que deux balles peuvent être couverts d'une seule main. Prenez balles dans votre main et les faire tourner dans des directions différentes, mais ne supprimez pas vos doigts en ce moment. Cet exercice simple à première vue conhommage à un développement harmonieux du cerveau. En outre, tous les jours 5 minutes de massage des mains combien de ces globes de contribuer à un maximum de détente et d'augmenter l'action de tous les systèmes vitaux. L'une des propriétés dont il a shungitul consiste dans le fait que les produits sont conservés sur un morceau de celui-ci rock restent frais plus longtemps. Si vous mettezshungit un morceau de lait ou de viande, ils conservent leur qualité d 'origine. physiques et chimiques des résultats des recherches récentes ont également montré que shungitul et doit contribuer à la clarification du vin. Shungitul inhabituel pour les automobilistes Une expérience a été fait dans les rues de Alma-Ata. Dans l'une des intersections dans cette villeoù de nombreux accidents se produisent, a été placé sous une pyramide de 100 kg, qui a été établi shungit ébène cas et remplie de poudre. Pyramide de Alma-Ata qui fit bientôt le nombre d'événements dans ce domaine pour diminuer le trafic de 30 pour cent. Après le succès de cette expérience, les pilotes ont été avisés de prendre avec eux comme u pyramides shungitn moyen de défense contre les accidents. Un des arguments à l'appui des pyramides en utilisant shungit a été que la plupart des manifestations organisées sur la voie publique n'est pas seulement la faute des conducteurs ou des piétons. Souvent décrits comme des secteurs de culpabilité et geopatogene. Ces influences aussi l'état du conducteur qui traverse un anomala. La recherche a montréà que, dans ces zones et le pouls évolution de l'homme, la pression artérielle, diminue sa concentration, ce qui conduit à un risque accru d'accidents. Shungit Pyramid a une influence favorable sur la condition humaine, la coordination des mouvements sur le système nerveux du pilote. Shungitul construction shungitului de plus grande capacité à produire de la chaleurmatériaux constitutifs sont irremplaçables dans la construction moderne. En utilisant étages shungitului peut être chaud. En outre, shungitul est organique, ne libère pas de substances nocives. Une des propriétés uniques de shungitului utilisés dans la construction, c'est qu'il ne magnétiser rock, mais c'est un bon conducteur d'électricité. Ces propriétés shungitului montre beaucoup d'intérêt dans les immeubles de bureaux où les ordinateurs sont. Les murs de shungit peut être capable de capturer tous les rayonnements électromagnétiques. Une autre perspective est le fait suivant - les routes d'asphalte shungit pourrait stimuler neinghetarea durant la saison froide ne Shungit. Oreiller peut être établi avec chacun deset, mettant environ 3 kg de poudre dans un sac à la taille shungit 35/35 pouces.
 
 

Español:

Shungit Almohada Almohada Almohada shungit shungit reunido con fuente de luz y zonas geopatogene. Esto se puede poner debajo de la cama, escritorio con silla o al lado del televisor. Como la investigación médica indica, el estado de los sistemas individuales funcionales que se pueden encontrar en un geopatogena área normalizada si hay una almohada con shungit. Shungit arena tiene diferentes dimensiones. Se utiliza para purificar el agua y los baños. Además, funciona muy bien de forma independiente. Espolvoree el polvo en el suelo (sólo asegúrese de dejar algunos puntos oscuros como el carbón) y sentarse en ella con los pies descalzos. Puede imitar a caminar o simplemente de pie sobre esta piedra por 1-5 minutos. Debido a que estosEste procedimiento es muy doloroso, el tiempo de hacer es seleccionar de forma individual, dependiendo de la cantidad de apoyo cada uno. Si las personas de edad avanzada o muy enfermo, este procedimiento puede ser seguido de pie sobre una silla y presione sus pies sobre la roca esparcidos en el suelo. Para los que tienen problemas de salud se recomienda un masaje en la planta pietris de shungit, y controlar la presión arterial. Esto tiene que cambiar de manera significativa antes y después del procedimiento. El efecto de este procedimiento es muy diferente. Efecto en las zonas reflejas de las plantas ayuda a mejorar el suministro de sangre a los órganos y tejidos del cuerpo. Se elimina el cansancio habitual, dolor en los pies de la gente VIRSSus atletas y desaparece, la energía aumenta el tono, la tensión nerviosa se elimina inmediatamente, se cura radiculitis, la energía se libera la columna vertebral para los hombres. Masaje muy eficaz también se hace en la arena de shungit. Rápidamente se quita el dolor de espalda, radiculitis sanar utilizan regularmente. Siponer shungit de los callos o los pies cunfunda en un cuarto de baño con shungit, los callos se curan en unas pocas horas. shungit el polvo se asienta el tratamiento de reflexología. La base es un reflejo de la mayoría de las áreas del cuerpo, los puntos de base se encuentran correspondientes a prácticamente todos los sistemas y órganos. Pegar Shungit trata las enfermedades de la piel & nbsp, se procesa en cilindros especiales shungit algunas piezas excepcionales. Su tamaño varía de 3 a 4 pulgadas a 12 pulgadas de diámetro. Se utilizan para las manos de masajes. Este método se ha practicado desde antiguo Egipto, donde se sabía que el estrés masaje manos de liberación, sanar a los órganos internos, lo que permite el desarrollo de sus dedos y jugar flexibilidadde poder. masaje con estas piezas de shungit se recomienda para el dolor articular y muscular (por ello, tiene que masajear suavemente el punto doloroso). Estas piezas de shungit eliminar el dolor si se aplican sobre los dientes la mejilla y dolores de cabeza disminuir considerablemente si se colocan en la cabeza. Su uso está recomendado en caso de resfriados y congestión nasal.Además, estas piezas especiales para ayudar a las personas que realizan masajes en las manos para eliminar la energía negativa. Shungit Para obtener pega este polvo de roca mezclada con agua purificada, hasta obtener una mezcla de consistencia cremosa. Si más tiempo se mantiene pasta dura, así que bien mezclado antes de su uso. & Nbsp; pasta tiene un efecto de calentamiento del cuerpo, dando lugar al fortalecimiento y la mejora de la microcirculación del tejido numerosas. Los medios de utilizar la pasta son. Si se aplica a dolor en las articulaciones, después de diez sesiones son un aviso de mejora. También se recomienda en casos de radiculitis, miositis, la artritis reumática. En todos lose estos casos, se debe utilizar en la etapa donde el dolor es sordo. Muy eficaz es la pasta shungit en enfermedades de la piel - la psoriasis, la dermatitis neurodermitis. Antes de usar la pasta esté bien mezclado y aplicado en una capa uniforme sobre la superficie de la piel afectada. Rematado con un papel de pergamino y un paño caliente. Esta preparación debe mantenerse en todo d, Horas y luego pegar huevo se retira con agua tibia. Para el tratamiento de las articulaciones, el recipiente con la pasta se debe calentar a 37-40 grados o hasta que la pasta se prepara con agua caliente. Shungit tratamiento de la pasta es muy eficaz en el contexto del uso regular de agua purificada a través de un filtro de shungit. contraindicaciones al uso de la pasta son el tumors malignas, cardiovasculares y enfermedades inflamatorias crónicas y benigna, la tendencia a la trombosis. rosario y la autorregulación que contribuyan al fondo de la energía y cuentas de rosario en shungit utilizan regularmente acto permanente en el cuerpo, ayudando a financiar la autorregulación y el balance energético global. Son muy útiles en caso deglándula tiroides fectiunilor, haciendo de éste uno de funcionar normalmente en vasculares distonía Vegeto, en voz baja. shungit Globo no deben tener el muy grande, de modo que dos bolas se pueden cubrir con una sola mano. Tome las bolas en la mano y girar en diferentes direcciones, pero no quite los dedos en este momento. Este simple ejercicio en Con primera vistacontribuir al desarrollo armónico del cerebro. Además, todos los días cinco minutos de masaje de las manos de cuántos de estos globos de contribuir a una máxima relajación y aumentar la acción de todos los sistemas vitales. Una de las propiedades que ha shungitul consiste en el hecho de que los productos se mantienen en un pedazo de ella rocas permanecen frescos por más tiempo. Si usted poneshungit un pedazo de la leche o la carne, que conservan su calidad original durante más tiempo. física y química de los resultados de la investigación reciente también mostró que shungitul contribuir a la clarificación de mosto y de vino. Shungitul inusual para los automovilistas un experimento se llevó a cabo en las calles de Alma-Ata. En una de las intersecciones de esta ciudaddonde los accidentes suceden muchas, se colocó debajo de una pirámide de 100 kg, que fue preparado en caso shungit ébano y lleno de polvo. Pirámide de Alma-Ata, que convirtieron a la serie de eventos en esa área para reducir el tráfico en un 30 por ciento. Tras el éxito de este experimento, los conductores se les recomienda tomar con ellos como u pirámides shungitn medio de defensa contra los accidentes. Uno de los argumentos en apoyo de las pirámides con shungit fue que muchos de los eventos realizados en la vía pública no sólo por culpa de los conductores o peatones. Se encuentra a menudo a las áreas culpable y geopatogene. Estas influencias, además, el conductor que cruza una anomala. La investigación ha demostradoen que en estas áreas y el pulso cambiante humanos, la presión arterial, reduce su concentración, lo que lleva a un mayor riesgo de accidentes. Shungit Pirámide tiene una influencia favorable sobre la condición humana, la coordinación de los movimientos en el sistema nervioso al conductor. Shungitului Shungitul la construcción de una mayor capacidad para producir calormateriales de los componentes son insustituibles en la construcción moderna. Mediante el uso de plantas shungitului puede estar caliente. Además, shungitul es orgánico, no se liberan sustancias nocivas. Una de las propiedades únicas de shungitului utilizados en la construcción es que no magnetizar el rock, pero es un buen conductor de electricidad. Estas propiedades shungitului muestra mucho interés en los edificios de oficinas donde las computadoras son. Las paredes de shungit puede ser capaz de capturar todas las radiaciones electromagnéticas. Otra perspectiva es la siguiente hecho - los caminos de asfalto shungit podría impulsar neinghetarea durante la temporada de frío no Shungit. Almohada se pueden preparar con cada uno dey, poniendo cerca de 3 kilogramos de polvo en una bolsa con el tamaño shungit 35/35 pulgadas.
 

 

Produse din aceeasi categorie