Home >> Farmacia verde util21 > Formula antidiabet anticolesterol >> Formula antidiabet anticolesterol

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Formula antidiabet anticolesterol

Formula antidiabet anticolesterol FDC 45 de zile de tratament reducere glicemie si colesterol, comanda coletul cu cele 12 pachete de ceai si primesti gratuit formula unica de prepare,urmeaza c
49,50 RON

 

Descriere produs:

Formula  DC anti-diabet anti-colesterol

Reteta pentru scaderea glicemiei si a colesterolului datand de 400 de ani si care din motive de comoditate nu a fost publicata, ea facand apanajul de tratament a marilor boieri in zilele noastre se prefera mai mult pastilele dar acum din motive economice dar si biologic mai sanatoase puteti primi aceasta reteta impreuna cu cele 12 cutii de ceaiuri
45 de zile de tratament reducere glicemie si colesterol la numai 40 de lei
Comanda coletul cu cele 12 pachete de ceai si primesti gratuit formula unica de prepare .

Urmeaza cu strictete reteta de preparare formula DC.

Incepand cu al doilea pachet cumparat primesti o reducere de 10 %.

In numai 12 ore formula este gata preparata si puteti incepe tratamentul .

Comanda Formula DC antidiabet - anticolesterol si la 0723.819.700

Atentie nu puteti primii mai multe bonusuri si promotii cumulate !

 

Totul despre diabetul zaharat:

definitie si tipuri diabet, fitoterapia, tratament homeopatic, regim igieno - dietetic, tratament balnear si particularitati de tratament.

Definitie - ce este diabetul zaharat?

Boala metabolica, cu evolutie lunga, manifestata prin cresterea glicemiei (normal 0,8 - 1 g 0/00), aparitia zaharurilor in urina; clinic bolnavul are polidipsie (dorinta mare de lichide), polifagie (foame exagerata) si poliurie (cantitati mari de urina emise).
Diabeticul prezinta frecvent diverse supuratii (ex: abcese, furuncule, infectii urinare, infectii ale unor plagi) si paradentoza.

Tratament diabet sau tratamente diabetici sunt cele mai cautate solutii de catre cei care sunt afectati de aceasta boala. Desigur ca metodele de prevenirea a in diabet ar fi cele mai bune sa le aplicam dar daca nu am fost prevazatori trebuie sa gasim calea cea mai usoara de tratare diabet. Cel mai bun medicament naturist de tratarea a diabetului este diabetico asta cel putin dupa semnalele consumatorilor din piata, dar nu uitati si de varianta mai ieftina si mai sanatoasa Formula de plante anti-diabet anti-colesterol.
Diabet este o boala cronica caracterizata prin nivele ridicate ale gucozei in sange (hiperglicemie). Boala apare atunci cand pancreasul nu produce insulina suficienta, sau cand organismul nu-si poate utiliza eficient propria insulina produsa.

Ce este insulina?
Insulina este un hormon produs de pancreas care ajuta celulele sa preia glucoza din sange si sa o transforme pentru producerea energiei. Astfel, boala se declanseaza cand organismul nu are suficienta insulina sau cand nu poate folosi insulina pe care o produce pentru transformarea glucozei in energie.

Diabet Tip 2 (cunsocut si ca diabetul varstei adulte) este cea mai obisnuita forma de diabet. Persoanele cu diabet tip 2 nu pot utiliza eficient propria insulina. Acestia pot adesea sa-si imbunatateasca starea numai cu modificari in stilul de viata. Insa in multe cazuri este necesara si o medicatie orala prescrisa de medic. Tot medicul decide daca este nevoie de insulina.

Aproape 50% dintre persoanele cu diabet tip 2 nu sunt constiente de starea lor de sanatate deoarece boala inca nu se manifesta.

Persoanele cu diabet tip 1 produc foarte putina insulina sau deloc si au nevoie de injectii cu insulina pentru a supravietui. Este cel mai comun tip de diabet la copii si tineri.

Care sunt simptomele diabetului?

Sete cronica, excesiva
Gura uscata
Urinare frecventa
Foame mare
Scadere inexplicabila in greutate
Vedere incetosata
Aceasta varietate de simptome sunt datorate nivelului ridicat al glicemiei in sange.

Diabetul predispune la dezvoltarea microangiopatiei generalizate cu consecinte clinice care afecteaza rinichii, ochii si nervii. Nefropatia diabet este cauza dominanta a complicatiilor renale si este responsabila pentru mai mult de 40% din cazurile de complicatii renale terminale. Aproape toti pacientii dezvolta in timp retinopatie, si 40-50% progreseaza in retinopatie proliferativa cind diabet a ajuns la durata de 25 ani de la descoperirea bolii. Retinopatia diabetica este cea mai importanta cauza a diminuarii vederii in rindul pacientilor sub 60 ani. Mai mult, povara morbiditatii si mortalitatii microvasculare este crescuta la pacientii care sufera de boli microvasculare.

In decursul ultimilor zeci de ani s-au introdus noi tehnici pentru managementul diabetului. Cele mai importante sunt auto-controlul glucosei din sange si monitorizarea pe termen-lung a glicemiei prin masurarea HbA1c.

Depistarea diabetului

Persoanele cu risc de a dezvolta diabet zaharat tip 2, cu varsta de peste 45 de ani, trebuie sa-si determine glicemia la intervale de 3 ani. Din categoria acestor persoane mentionam: Descendentii (copii) pacientilor cu diabet zaharat tip 2
Pacientii cu hipertensiune
Pacientii cu dislipidemie
Femeile cu istoric de diabet gestational sau care au dat nastere unor copii cu greutate la nastere peste 4 kilograme
Obezii (verificati-va indexul de masa corporala cu pe acest site la sectiunea obezitate pe coloana din stanga)

Diabet nou descoperit

La un pacient nou descoperit se stabileste de catre medicul specialist un plan pentru ingrijire diabet. Acesta include:

Medicatia
Stilul de viata (dieta, exercitii fizice, substante interzise indeosebi la copii)
Scop si obiective (de pilda, intervalele de glicemie)
Starea psihologica
Educatie
Informatii pentru cariera (in special pentru copii)
Instruire (de exemplu autocontrolul glicemiei si importanta acestuia)
Monitorizare
Stabilirea urmatoarei vizite

Ingrijirea diabetului

Ingrijirea pacientului si investigarea problemelor sale de sanatate se fac de catre personal medical calificat (medicul diabetolog, medicul de familie sau o asistenta medicala). Totusi, pacientul insusi "este cel mai bun medic". Pacientul trebuie sa invete cum sa-si tina diabetul sub control. Folosind glucometru si avand sub control glicemia puteti incepe o viata noua administrand pentru intretinere diabet produsul Diabetico medicamentul naturist pentru diabetici nr. 1 al anului 2008.

Mai multe informatii si oferte de medicamente pentru diabetici gasiti la FarmaciaVerde

Schematizand putem spune ca exista doua forme de diabet:
- diabet juvenil, slab, consumptiv, cu prezenta de acetona in urina, dezechilibru acido-bazic si diminuarea rezervei alcaline; aceasta este de regula o forma grava;
- diabet gras, care este o forma benigna ce apare la adulti si batrani.
Diabetul juvenil se trateaza alopat; de obicei este insulino-dependent.
Diabetul gras, in forma incipienta (la valori mici ale glicozuriei si cresteri moderate si usor reversibile ale glicemiei) raspunde bine la regimul igieno-dietetic, la homeopatie si fitoterapie. Daca valorile glicemiei si glicozuriei nu scad, ci chiar au tendinta sa creasca in conditiile terapiei de mai sus, atunci se aplica tratamentul alopat, stimulant al secretiei de insulina de la nivelul pancreasului. Acest tratament va fi condus de medicul nutritionist, iar terapia homeopata si fitoterapia vor fi numai adjuvante.

Fitoterapia - tratarea diabetului zaharat

Plantele cu actiune hipoglicemianta, care si-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului sunt:

    * radacina proaspata de brusture, in care s-a evidentiat o substanta hipoglicemianta de tipul vitaminei B2; se administreaza 3 cani pe zi, dintr-un decoct preparat din 60 g radacina proaspata la un litru de apa.
    * Frunzele de afin contin mirtyllina, supranumita "insulina vegetala". Se recomanda 2 cani pe zi, dintr-o infuzie preparata din 5 grame de frunze la o cana cu apa.
    * Frunzele de nuc diminueaza glicozuria si scad setea; se administreaza ca infuzie din 20 g la un litru apa; se beau 3-4 cani pe zi.
    * Frunzele de dud negru diminueaza glicemia si glicozuria. Se beau 3 cani pe zi inainte de mese, infuzie preparata din 60 g frunze la un litru de apa.
    * Frunzele de anghinare se recomanda ca infuzie dintr-o lingurita de planta la o cana cu apa; se beau 2 cani pe zi.
    * Radacina si frunzele de cicoare, prin stimularea functiei de transformare a zaharurilor in glicogen si depozitarea lui la nivelul ficatului, scad glicemia. Se beau 2 cani pe zi, preparate ca infuzie, cu 2 lingurite din componentele plantei la o cana cu apa.
    * Tecile de fasole diminueaza glicozuria. Se prepara un decoct, din 250 g de teci uscate la 1 litru apa, care se fierb pana scade cantitatea la 3/4 din litru. Se bea aceasta cantitate in fiecare zi, 4 zile pe saptamana.
    * Zgrabuntica sau scaiul, pe langa faptul ca este hipoglicemiant, calmeaza pruritul diabeticului (mancarimile de piele). Se administreaza de preferinta ca suc proaspat, 3-4 linguri pe zi; daca nu este posibil, se poate administreaza si ca infuzie, din 5 g planta la o cana cu apa; se recomanda 2-3 cani pe zi.
    * Frunzele si radacina de troscot se recomanda la diabeticii care prezinta albuminurie, diaree si frecvente hemoragii. Se administreaza ca decoct, preparat din 30 g frunze si radacina la 1 litru de apa; se indica 2-3 cani pe zi. Planta proaspata, maruntita si pusa pe plagi ajuta la cicatrizarea lor rapida.
    * Sovarful diminueaza glicozuria. Se beau 3-4 cani pe zi, dintr-o infuzie preparata din 20 g planta la un litru de apa.
    * Frunzele de salvie se pot folosi sub forma de macerat la rece.
    * Frunzele de urzica se folosesc sub forma de infuzie, preparata din 60 g frunze la un litru de apa din care se beau 2 cani pe zi.

Tratament homeopatic diabet zaharat

    * Natrum muriaticum: dorinta de cantitati mari de apa si foame intensa, fara ca bolnavul sa creasca in greutate; tegumentele sunt uscate; in antecedente exista frecevente viroze, primavara si episoade colitice.
    * Natrum sulfuricum: si acest tip de remediu este caracterizat prin sete intensa (in special dorinta de lichide reci): mancarimi de piele, frecvente episoade diareice, infectii urinare, bronsite; toate simptomele bolnavului se agraveaza la umiditate. Tipul de natrum sulfuricum este infiltrat, are tendinta de a retine lichide.
    * Syzygium: sete, senzatia de slabiciune, eruptii cutanate insotite de mancarimi, senzatia de caldura in jumatatea superioara a corpului.
    * Uranium nitricum: sete si foame exagerata, dureri in etajul abdominal superior, calmate de ingestia de alimente, poliurie (urine abundente).
    * In general se folosesc dilutii joase (CH3-CH7) in administrari zilnice

Regim igieno - dietetic diabet zaharat

Este o masura importanta de tratament in toate fazele de evolutie a bolii.
Redam mai jos o impartire a alimentelor in trei categorii (foarte utila pentru orientarea generala a bolnavului):

   1. Alimente interzise: zaharul si produsele zaharoase, fructele uscate (smochine, stafide, curmale, prune), prajiturile, leguminoasele uscate, inghetate, vinul dulce, mustul, siropurile, strugurii, prunele, berea.
   2. Alimente ce se pot consuma in cantitate limitata: painea, cartofii, pastele fainoase, fructele, legumele cu peste 5% glucide, laptele, iaurtul, branza de vaci.
   3. Alimente ce se pot consuma fara restrictii: carnea si derivatele de carne, pestele, ouale, branzeturile, smantana, untul, uleiul, legumele cu 5% glucide.

Dupa continutul de glucide alimentele se prezinta astfel:

    * alimente cu 5% glucide: varza, conopida, stevia, andivele, ardeii grasi, vinetele, dovleceii, rosiile, castravetii, bamele, fasolea verde, ridichiile, ciupercile, pepenele verde, portocalele, mandarinele, grapefruit-urile, afinele, laptele, branza de vaci;
    * alimente cu 10% glucide: morcovii, ceapa, sfecla, telina, mazarea verde, capsunile, ciresele, merele, perele, piersicile, strugurii, nucile, alunele, mamaliga;
    * alimente cu 15% glucide: merele ionatane, caisele;
    * alimente cu 20% glucide: cartofii, fasolea uscata, bananele, prunele, pastele fainoase.
    * Painea contine 50% glucide.

Tratament balnear diabet zaharat

Pentru cura interna se folosesc apele minerale alcaline, sulfuroase, sulfatate, calcice, magneziene. Statiuni indicate: Slanic-Moldova, Sangeorz Bai, Calimanesti, Caciulata, Olanesti.
Nu se recomanda tratament balnear bolnavilor diabetici dependenti de doze mari de insulina sau cu complicatii severe.

Particularitati de tratament

Este de dorit ca inainte de terapia cu sulfamide antidiabetice sa recurgem la terapia naturista (dieta, fitoterapie, homeopatie).
In paralel cu dieta sa se aplice si tratamentul homeopatic, iar in cazul cand bolnavul nu raspunde la aceasta terapie sa se apeleze si la fitoterapie; in felul acesta putem evita, uneori perioade lungi de timp, medicatia de sinteza.
In fazele avansate sau daca diabeticul prezinta deja complicatii, este absolut indicata terapia alopata si numai ca adjuvanta terapia naturista.

Totul despre colesterol
Grasimile, ca dealtfel totul in aceasta lume, au atat parti bune cat si parti rele. Conceptia generala, conforma careia toate grasimile sunt daunatoare este falsa. Cea mai rea dintre toate lipidele este colesterolul. Fiecare dintre noi stim ca responsabil pentru atacurile cardiovasculare, arterioscleroza si o multime de alte boli de colesterol, dar foarte putini sunt cei care cunosc faptul ca el are un rol esential in mentinerea sanatatii corpului. Minumum doua treimi din colesterolul  existent in organismul uman se formeaza in ficat sau intestin; este prezent si in creier, in glandele suprarenale  si in tecile fibrelor nervoase. Iar in ceea ce priveste partile lui bune, aceastea au o importanta deosebita:

    * Colesterolul existent in piele este convertit, sub actiunea razelor ultraviolete in vitamina D;
    * Contribuie la metabolizarea carbohidratilor;
    * Colesterolul este principalul furnizor de hormoni steroizi suprarenali, ca de exemplu cortizonul;
    * Colesterolul intra in componenta tuturor membranelor din organism si este necesar pentru producerea hormonilor sexuali masculini si feminini;

Diferentele de comportament manifestate de colesterol sunt determinate de proteina de care este legat. Lipoproteinele sunt agentii ce transporta colesterolul in sistemul nostru circular.

    * Lipoproteinele de joasa densitate (LJD) transporta aproximativ 65% din colesterolul sangvin; ele sunt responsabile de depunerile din artere care, in combinatie cu alte substante, se transforma in ateroame care blocheaza vasele de sange.
    * Lipoproteinele de foarte joasa densitate (LFJD) transporta aproximativ 15 % din colesterolul sangvin, dar sunt necesare ficatului pentru a produce LJD; cu cat cantitatea lor este mai mare cu atat ficatul elibereaza mai multe LJD si sansele dumneavoastra de a contracta o afectiune cardiaca se inmultesc.
    * Lipoproteine de inalta densitate (LID) transporta in jur de 20 % din colesterolul sangvin si, fiind compuse in principal din lecitina, ele sunt eroii cei buni care distrug depozitele de grasimi de pe vasele sangvine si asigura circulatia colesterolului fara a bloca arterele. Persoanele cu solduri largi si talii subtiri inregistreaza nivele mai ridicate ale colesterolului LID decat cele cu abdomenul mare - ceea ce ar putea explica longevitatea superioara (circa opt ani) a femeilor fata de barbati. Cu cat nivelul LID creste, cu atat scade riscul unor afectiuni cardiace.

Cand vorbesc de nivelul colesterolului, oamenii se refera la nivelul colesterolului din sange. Unitatea de masura utilizata este miligrame per decilitru; nivelul universal acceptat - pentru toata lumea - nu trebuie sa depaseasca valoarea de 200 mg/dl. Raportul intre cantitatile de LIP si LJD este la fel de important ca si cel de LID si cantitatea totala de colesterol. Un nivel cat mai ridicat de LID va ofera o protectie mai eficienta impotriva depunerile din artere. Analizele de laborator determina in mod obisnuit si nivelul de trigliceride din sange. Intre cele doua tipuri de grasimi (trigliceride si colesterol) exista o relatie de interdependenta: desi nivelul ridicat al unuia nu implica in mod obligatoriu cantitati crescute din celalalt, scaderea continutului de trigliceride pare a ajuta la reducerea nivelului de colesterol. Mentinerea ratiei zilnice de grasimi ingerate sub valoarea de 20, maxim 30 % din totalul caloriilor este vitala pentru pastrarea in limite normale a nivelului de colesterol. Iar din cantitatea de grasimi, cele saturate nu trebuie sa depaseasca 10 %.                                        Top

Alimente si nutrienti care pot reduce in mod natural nivelul de colesterol
Carbunele medicinal activat, orzul, morcovii cruzi, cromul, taratele de porumb, vegetale din familia cruciferelor (conopida), vinetele, uleiul de luminita, semintele de schinduf, celuloza, untura de peste, usturoiul, ghimbirul, lintea, fasolea alba, fasolea verde, uleiurile monosaturate, nicotinamida, taratele de ovaz, ceapa, pectina (existenta in mere, grapefruit), fitosterolii, uleiurile polinesaturate (de floarea soarelui, de porumb, sofran), piperul rosu, taratele de orez, soia, vitamina C, vitamina E, iaurtul.

Stiti ce anume determina ridicarea nivelului de colesterol?
Fumatul, cofeina, stresul, medicamentele, zaharul rafinat, aditivii alimentari, poluantii din mediul inconjurator. Daca sunteti ingrijorat de nivelul colesterolului dumneavoastra, probabil stiti ca un pranz din carne de curcan este o alegere buna. Insa trebuie sa retineti ca 100 g carne curcan slaba contin aproximativ 67 mg colesterol, pe cand aceeasi cantitate de carne grasa contine 75 mg; iar o ceasca din pateu de ficat de curcan va furnizeaza in jur de 830 mg!


 
 

English:

Formula anti-anti-diabetes to lower blood sugar and cholesterol recipe cholesterol dating back 400 years and for reasons of convenience has not been published, making it a great privilege landowners treatment today is preferred over pills but now for reasons economic and biological healthier but you can get this recipe along with 12 boxes of tea 45 ddays of treatment is blood sugar and cholesterol reduction to only 40 lei Order package with 12 packages of tea and get free only for preparing formula. Follow the recipe strictly cooking. antidiabetic Order formula - and anticolesterol 0723,819,700
 

 

Produse din aceeasi categorie