Home >> Genna Co > Cosmetice >> CREMA EROGENN PROTECT (protectie intima) 75ml VIVA NATURA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA EROGENN PROTECT (protectie intima) 75ml VIVA NATURA

EROGENN PROTECT pentru protectie intima cu Aloe si Argint coloidal antibacteriana, antimicotica, nu este pe stoc
16,50 RON

 

Descriere produs:

EroGenn Protect te apara de contaminările veneriene!  nu este pe stoc

Crema pentru protectie intima cu Aloe si Argint coloidal


Este antibacteriana, antimicotica, cu efecte puternice de regenerare si cicatrizare a pielii si mucoaselor.

Folosită la nevoie poate ajuta ameliorarea unor afecțiuni ușoare ale organelor genitale (candida, leucoree, gardnerela)
au poate oferi o anumită protecţie (care nu este niciodată sigură) sau poate reduce riscul de contaminare la infecţiile cu Chlamidia tracomatis, Candida albicans, Ureaplasma urealiticum, Gardnerella, Neisseria gonorheae, Trichomonas vaginalis, Papilloma Virus, Escherichia coli şi altele.

ACEST PRODUS NU ÎNLOCUIEȘTE SFATUL MEDICULUI, FOLOSIREA UNEI MEDICAȚII ADECVATE ȘI TREBUIE CONSIDERAT CA UN PRODUS DE IGIENA INTIMA ȘI FOLOSIT CU ÎNȚELEPCIUNE.

Dacă aveți alergie la propolis (sau la oricare alt component al cremei) este strict  interzisă folosirea acestei creme.

Contine: Aloe vera, argint coloidal, propolis, tea tree, patchoulli,cimbru, geranium, plop negru, galbenele, traista-ciobanului, coada-soricelului, rachitan, ulei masline si ulei jojoba.

Produs 100 % natural.

Cum se foloseste?

Este  mult mai ușor să prevenim decât să reparăm.

Sunt două perspective în care se poate folosi această cremă.

1. Pentru ameliorarea unor afecțiuni genitale ușoare, candida, leucoree, secreții cu mirosuri neplăcute.

Se aplică o dată sau de două ori pe zi  și este bine să nu se depășească  7 zile.

Poate fi folosită a la long, dar este bine să se facă pauze de două-trei  saptămâni sau să se aplice odată la 3-4 zile, pentru menținerea igienei.

Aceasta datorită faptului că zona vaginală are biologia ei și în cazul unei femei sanatoase,  ar trebui să nu intervenim cu absolut nimic.

Dacă aveti probleme persistente de scurgeri sau mirosuri neplăcute la nivel genital, vă sugerăm să vă adresati medicului de specialitate și să rezolvati problema.

2. Pentru protecție la contaminarea cu o bună parte din agenti venerieni, care pot genera  boli periculoase, cum este sifilisul, gonorea, papilloma. Aceasta protectie nu este în nici un caz sigură, dar produsul este,  totuși, un ajutor util și 100% natural.

Nu putem considera că oferă o formă de protecție față de contaminarea cu HIV-virusul ce provoacă SIDA.

Pentru a avea eficiență trebuie folosită cât mai repede după contactul nesigur si neprotejat.


În varianta în care este folosită de către cuplu în finalul întâlnirii amoroase, se aplică pe deschizătura vaginului sau pe glandul organului sexual masculin și se realizează penetrarea, având grijă să pătrundă crema în vagin.

Se realizează, apoi, (cel puțin) câteva mișcări pentru a distribui crema cât mai uniform pe toată suprafața interioară  a vaginului.

Întâlnirea amoroasă poate continua, eventual, deoarece apare si un efect afrodiziac stimulativ la nivelul organelor sexuale.

Dacă există deja o afecțiune venerică la femeie, este posibil să se resimtă o senzație de usturime la nivel intim. În orice situație, senzația de usturime  la nivel intim sugerează posibilitatea existenței unei afecțiuni genitale și este bine să se efectueze cât mai curând analizele medicale pentru secretiile vaginale.


În situația în care femeia va folosi singură această cremă în finalul întâlniri amoroase, va folosi o seringă fără ac de 3-5 ml în care va introduce cca 2-5 ml cremă ce va fi aplicată în profunzimea vaginului, după care este preferabil să se aplice un tampon absorbant, deoarece este posibil să reflueze o anumită cantitate de cremă în afara vaginului.

În cazul femeii, problema este mai delicată şi mai complicată, deoarece mediul vaginal este un mediu în care se pot dezvolta cu uşurinţă tot felul de germeni, ciuperci, levuri şi paraziţi, care aici au o dezvoltare semnificativă, deoarece germenii sunt protejaţi şi hrăniţi totodată.
Mediul vaginal nu este un spaţiu în care să intervenim a la long cu substanţe şi spălături, deoarece acest spaţiu este caracterizat de o anumită sensibilitate,  care se poate pierde prin manevre chimice violente şi, totodată, flora bacteriană normală şi benefică a mediului vaginal dispare.
Astfel, când realizăm spălături vaginale, este bine să nu fie repetate pe o perioada foarte mare de timp (în mod obişnuit, maxim două săptămâni).
Dacă a avut loc un contact amoros faţă de care avem suspiciunea de contaminare, putem lua următoarele măsuri:
- toaleta externă cât mai atent realizată, de trei ori, cu apă şi săpun (cel mai bine săpun antibacterian), realizând o fricţiune mai accentuată asupra pielii;
- este interzisă introducerea de săpun în vagin, deoarece poate produce arsuri;
-în continuare, se pot realiza spălături vaginale cu apă, argint coloidal de bună calitate, cu infuzie sau macerat la rece de gălbenele, răchitan, muguri de plop, cu soluţie de bicarbonat de sodiu.

Indiferent dacă ca se realizează sau nu aceste spălături, femeia poate beneficia de proprietățile excepționale ale  EroGenn Protect – Crema pentru protectie intima cu Aloe si Argint coloidalt de la VivaNatura, introducând cca 2-5 ml cremă ce va fi aplicată în profunzimea vaginului, după care este preferabil să se allice un tampon absorbant, deoarece este posibil să reflueze o anumită cantitate de cremă în afara vaginului.

……………………………………..

În cazul bărbatului se pot lua uşor o serie de măsuri care să reducă mult posibilitatea contaminării; e bine de ştiut că aplicarea acestora nu oferă o protecţie perfectă..
Deoarece majoritatea agenţilor microbieni cu transmitere sexuală mor foarte uşor la contactul cu diferite substanţe naturale cu eficienţă în această direcţie, un bărbat poate evita, deseori, destul de uşor contaminarea dacă

se spală cu mare grijă de trei ori cu apă şi săpun (preferabil antibacterian) în zona genitală, frecând viguros epiderma şi dacă, după contactul amoros, urinează îngustând cu degetele orificiul de urinare din capătul penisului şi freacă în acest timp uşor un perete al mucoasei uretrei de altul, la nivelul orificiului sau meatului urinar;  această acţiune are o eficienţă de prevenire a contaminărilor neaşteptate deoarece contaminarea se produce uzual în zona de la începutul uretrei iar mucoasa uretrală este foarte fină şi stratul de celule superficiale poate fi îndepărtat astfel de jetul urinar.

Se aplică apoi EroGenn Protect – Crema pentru protectie intima cu Aloe si Argint coloidal pe toată suprafața penisului, pănă la zona de inserție cu scrotul (eventual se paote aplica și pe suprafața scrotului).

Aceste simple acţiuni pot, uneori, elimina riscuri majore de contaminare şi ele ar trebui să facă parte din rutina igienei de după fiecare întâlnire amoroasă.
Dacă situaţia contaminantă este foarte alarmantă, putem recurge (nu fără un oarecare risc de iritare sau vătămare uşoară la nivelul uretrei) la a introduce pe uretră câteva picături de tinctură de propolis şi/sau remf diluate în miere, urmate de propulsarea acestora prin palpare de-a lungul uretrei, cat mai profund (toate acestea fiind realizate, cel mai bine, imediat după ce am urinat).
O soluţie mai puţin violentă poate fi introducerea cu o seringă fără ac în uretră, a unei cantităţi (uzual 0,5 ml) din următorul amestec: ulei de jojoba, palmier sau chiar de floarea soarelui, sterilizat prin încălzire prealabilă (minim100 grd C) şi răcire  şi 3-10% ulei eteric esenţial de tea-tree, care se poate cumpăra din magazinele naturiste.
Acest tip de intervenţii trebuie să fie considerat excepţional şi de evitat, pe cât posibil, deoarece uretra are o mucoasă foarte fină, ce poate fi rănită cu uşurinţă. În plus, uneori, este posibilă transmiterea unei infecţii de la nivel superficial la un nivel mai profund, de-a lungul uretrei. Soluţiile prezentate sunt soluţii pentru situaţii limită şi rare, deoarece, prin abuz, uretra poate fi cu uşurinţă iritată.


 

 

Produse din aceeasi categorie