Home >> Zdrovit Natur Produkt SP > Suplimente Nutritive >> BILOMAG FORTE 60cp ZDROVIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BILOMAG FORTE 60cp ZDROVIT

Bilomag forte 60cps Memorie, Concentrare si Circulatie Periferica Un preparat complex ce contine extract de Ginkgo Biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6
49,53 RON

 

Descriere produs:

 BILOMAG FORTE - Memorie, Concentrare si Circulatie Periferica

Un preparat complex ce contine extract de Ginkgo Biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6.
 
Extractul de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia cerebrala si, de asemenea, functionarea intregului sistem circulator. Creste cantitatea de oxigen din tesuturi, favorizând functionarea lor normala. Neutralizeaza radicalii liberi, protejand celula nervoasa.
 
Lecitina intra in compozitia fiecarei celule nervoase, fiind responsabila de functionarea optima a sistemului nervos.
 
Magneziul este implicat si el in functionarea sistemului nervos, prin scaderea excitabilitatii musculare si actiunea trofica vasculara. Vitamina B6 stimuleaza asimilarea magneziului din tractul gastrointestinal, ii intensifica activitatea si influenteaza metabolismul celulei nervoase.
 
Mod de administrare:
Oral, 1 capsule pe zi, dupa masa. A nu se depasi doza recomandata. Rezultatele sunt vizibile dupa utilizare îndelungata.
A se pastra la temperatura camerei, în ambalajul original. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Supliment alimentar. Acest preparat nu poate fi folosit ca substituent al unei diete diversificate.
Containdicat copiilor sub 12 ani, femeilor însarcinate si persoanelor cu tulburari ale coagularii sângelui. A se întrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore înaintea oricarei interventii chirurgicale.
 
Compozitie:
Oxid de magneziu, lecitina, gelatina, extract de Ginkgo biloba, carbonat de magneziu, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, clorhidrat de piridoxina, E 171, E 172, E 104.
 
Ambalare:
Cutie cu 60 cps

 

 

Produse din aceeasi categorie