Home >> Zdrovit Natur Produkt SP > Suplimente Nutritive >> ZDROVITAL TONIC 1000ml ZDROVIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ZDROVITAL TONIC 1000ml ZDROVIT

ZDROVITAL TONIC supliment alimentar nou pe piata din Romania aparut din dorinta de a oferi un plus de energie si vitalitate persoanelor care au depasit varsta a doua si care se simt slabite si lipsite
43,01 RON

 

Descriere produs:

 Indicatii:

Cu totii stim cat de important este sa daruiesti parintilor sau bunicilor un plus de vitalitate care sa ii ajute sa treaca mai usor peste problemele cotidiene. 
Zdrovital este un supliment alimentar nou pe piata din Romania aparut din dorinta de a oferi un plus de energie si vitalitate persoanelor care au depasit varsta a doua si care se simt slabite si lipsite de energie din cauza deficitului de rezerve de vitamina C, fier si vitamine B. 
Cu un gust placut format dintr-o combinatie de vanilie si aroma de portocale si cu o concentratie buna de Ginseng, Zdrovital poate reda energia pierduta oricarei persoane care sufera de oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si a performantelor fizice si mentale sau care se afla la sfarsitul unui efort fizic intens si prelungit , de aceea se poate constitui int-un cadou foarte potrivit pentru parintii si bunicii nostri ! 
 
Compozitie / 30 ml tonic:
Ginseng 400 mg , Niacina -18 mg , Acid pantotenic -6 mg , Vitamina B1- 1.4 mg , B2 - 1.6 mg , B6- 2 mg , B12 - 0.001 mg , Biotina - 0.15 mg , Vitamina C - 60 mg , Acid folic - 0.2 mg , Fier-2.55 mg ; 
 
Adresabilitate: 
Persoanelor de peste 45 de ani pentru cresterea vitalitatii. Este indicat in stari de oboseala si de scadere a capacitatii de concentrare, precum si mentale, in timpul efortului fizic intens si prelungit. 
Principalele ingrediente ale lui Zdrovital care vor reda energia si vitalitatea oricarei persoane mature sunt : Ginseng, fier, vitamina C, complex de vitamina B (B1, B2, B6, B12). 
Produsul nu contine zahar ceea ce inseamna ca acesta poate fi consumat si de persoanele care sufera de diabet ! 
 
Mod de administrare:
Cate 1 lingura de 2 ori pe zi

 

 

Produse din aceeasi categorie