Home >> Benten > Sare >> PIC DE SARE (sare marina lichida) 200ml BENTEN

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PIC DE SARE (sare marina lichida) 200ml BENTEN

Pic de sare este un produs inovator, fiind primul produs obtinut din sare marina cu 75 % mai puţin sodiu decât cea tradiţionala, formula îmbogatita cu iod.
11,00 RON

 

Descriere produs:

  Pic de Sare puterea gustului sarat

     Pic de Sare este un produs inovator, fiind primul produs obtinut din sare marina cu 75% mai puţin sodiu decât cea tradiţională, formula îmbogãtitã cu iod.
Sare hiposodica iodata, bogata in oligoelemente naturale. Produs de Saliment SRL Italia, ambalat de Bioeel SRL Romania pentru Benten Medical SRL.
Pic de Sare este un produs complet natural: se extrage direct din mare, la sute de metri adâncime, se ambaleazã în stare lichidă, fără etape intermediare sau adăugarea de aditivi care compromit puritatea şi naturaleţea.
Acest produs este recomandat mai ales în bolile cardiovasculare şi la pacientii cu hipertensiune arterială, cauzate de consumul excesiv de sare, şi de asemenea combate hipotiroidismul prin adaosul de iod.
În acelasi timp este recomandat pentru cei care doresc să evite acumularea de cantităţi excesive de potasiu, care sunt responsabile pentru tulburări gastro-intestinale şi insuficienţă renală, şi este eficace în preventia retentiei de apã, deoarece printr-un aport redus de sodiu previne acumularea de lichid în ţesuturi.
SODIUL este prezent în dieta zilnicã din alimente si din sare. Pentru pacientii hipertensivi este recomandatã utilizarea unei forme de sare "hiposodice".
O formã de sare idealã, hiposodicã, îmbogãtitã cu iod, conformã recomandãrilor OMS este Pic de Sare, prima sare lichidã hiposodicã iodatã, care este bunã la gust si nu dãuneazã sãnãtãtii organismului.
Forma sa inovativã permite conservarea gustului si a pretioaselor oligoelemente prezente în naturã. Contine cu 75% mai putin sodiu decât sarea traditionalã. Sarea lichidã este obtinutã printr-un proces fizic natural de concentrare din apã de mare care eliminã selectiv sodiul în exces.
100% naturalã
fãrã aditivi minerali
gust intact
75% mai putin sodiu
îmbogãtitã cu iod însotitã de numeroase patente industriale, tehnologie de vârf, inovatoare distributie cãtre cabinetele medicale individuale (discounturi atractive pentru comenzi)
Pentru peste, carne: zece picãturi la jumãtatea timpului de coacere sau dacã este necesar, direct în farfurie.
Pentru legume: o lingurã în apa de fierbere.
Pentru salate: direct în farfurie dupã gust sau adaugat în dressing (de exemplu în vinegretã).
Pentru paste: o jumãtate de linguritã de cafea pentru fiecare farfurie de paste
Mod de intrebuintare
Pentru o viata sanatoasa recomandam:
• Adaugati "Pic de sare" pe alimente preferabil dupa preparare, respectiv inainte de servire.
• Nu folositi sare la prepararea alimentelor
• Nu consumati alimente conservate sau aditivate cu compusi de sodiu
Un flacon de 200ml poate asigura nevoile de gust sarat ale unei persoane pentru o luna avand in compozitia sa totala numai 19 grame de sodiu. Aceasta utilizare asigura un aport de sodiu (suplimentar celui din compozitia naturala a alimenelor) de numai 0,7 grame pe zi permitand realizarea unei diete hiposodate.
In cazul in care medicul recomanda o dieta hiposodata severa, se va cere sfatul acestuia in privita aportului de sodiu zilnic permis tinand cont ca fiecare 20 de picaturi de "Pic de sare" contin 0,095 grame de sodiu.  

 

 

Produse din aceeasi categorie