Home >> Zenyth > COLON HELP >> COLON HELP JUNIOR 240gr ZENYTH

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

COLON HELP JUNIOR 240gr ZENYTH

COLON HELP JUNIOR 240gr ZENYTH ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural, din fibre de psyllium, susan și fructe deshidratate
48,00 RON

 

Descriere produs:

COLON HELP JUNIOR 240gr ZENYTH

ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural, din fibre de psyllium, susan și fructe deshidratate. Cum acționează ColonHelp Junior?

•Detoxifierea organismului
•Tranzit intestinal mai bun
•Reducerea balonărilor şi a refluxului gastric
•Creşterea imunităţii
•Prevenirea carențelor de vitamine și minerale
•Scăderea în greutate
•Recăpătarea energiei și a poftei de viață
•Alungarea oboselii cronice
•Îmbunătățirea capacității de învățare și memorare
•Reducerea colesterolului şi a trigliceridelor
•Somn mai bun şi dispariţia oboselii cronice
•Reducerea unor tulburări nervoase
Cum se administrează produsul?
O cură completă cu produsul ColonHelp Junior durează 3 luni şi se poate face o dată sau de două ori pe an. Un flacon de ColonHelp Junior conține 240 g pulbere din plante.
Produsul se aministrează în cure de detoxifiere și vitaminizare cu durata de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Cura se începe cu jumătate din doza uzuală. Consumul crește după 2-3 zile până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă. Produsul se amestecă cu iaurt, lapte bătut sau apă. Se iau două prize zilnice, prima dimineața, iar a doua în cursul zilei. ColonHelp Junior poate fi administrat atât înainte de masă, cât și la 20-30 de minute după masă, în completarea acesteia. Cantitatea orientativă de ColonHelp Junior în funcție de vârstă:
Copii 4-6 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi (8 g/zi). Doza maximă recomandată este de o linguriță pe zi (8 g/zi).
Copii 7-8 ani: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g/zi). Doza maximă recomandată este de două lingurițe pe zi (16 g/zi)
Copii 9-14 ani: 2 lingurițe dozatoare pe zi (16 g/zi). Doza maximă recomandată este de 3 lingurițe pe zi (24 g/zi).

Adulți și tineri peste 14 ani: 3-4 lingurițe dozatoare pe zi (24-32 g/zi). Doza maximă recomandată este de 6 lingurițe pe zi (48 g/zi).
ColonHelp Junior este recomandat ca supliment de fibre în alimentația de zi cu zi. Alimentele procesate sunt foarte sărace în fibre și au deseori efect nociv asupra sănătății. Pentru a completa necesarul de fibre se poate consuma ColonHelp Junior zilnic, însă în doză redusă: 4-8 g/zi.
ColonHelp Junior ca supliment de vitamine și minerale
ColonHelp Junior poate fi administrat ca supliment de vitamine și minerale. Cei care nu mănâncă suficiente fructe și legume crude nu au cum să-și asigure aportul necesar de vitamine. Și astfel apar stările de oboseală, problemele pielii și ale părului, scăderea acuității vizuale, dacă ar fi să enumerăm doar câteva simptome ale carențelor de vitamine.

Datorită fibrelor pe care le conține, ColonHelp Junior este de folos în curele de slăbire pentru că dau senzația de sațietate pentru mai mult timp. În plus, vitaminele și mineralele mențin un nivel ridicat al energiei.

În cura de slăbire, ColonHelp Junior se ia de două ori pe zi:
-dimineața, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun sau în loc de acesta.
-seara, în loc de cină, cu 3-4 ore înainte de culcare


 

 

Produse din aceeasi categorie