Home >> Hipocrate 2000 naturiste > Suplimente Nutritive >> XL-S MEDICAL FAT BINDER 60cpr HIPOCRATE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

XL-S MEDICAL FAT BINDER 60cpr HIPOCRATE

XL-S MEDICAL FAT BINDER 60cpr HIPOCRATE reduce cu pana la 27% absorbtia caloriilor provenite din grasimi alimentare fara efecte secundare.
101,19 RON

 

Descriere produs:

 XL-S MEDICAL FAT BINDER 60 comprimate 

 
-HIPOCRATE
 
-DESCRIERE: 
-XL-S Medical Fat Binder cu vitamine reduce cu pana la 27% absorbtia caloriilor provenite din grasimi alimentare fara efecte secundare. 
 
-XL-S Medical Fat Binder cu vitamine contine Litramine™, un complex de fibre omologate, dovedit clinic ca inglobeaza grasimile, fiind derivat dintr-o sursa naturala si organica, imbogatita cu vitaminele liposolubile A, D si E. 
 
-Este un instrument eficace pentru pierderea si controlul greutatii, atunci cand este asociat cu o dieta saraca in calorii si activitate fizica regulata. 
 
-MOD DE ACTIUNE: 
-Substanta unica Litramine™ din XL-S Medical Fat Binder elibereaza in stomac fibre non-solubile. Grasimea din alimente este inglobata de fibrele non-solubile din Litramine™ pentru a forma complexul fibre-grasimi. In acelasi timp, se elibereaza vitaminele A, D si E, care sunt absorbite in organism. Insa complexul fibre-grasimi este prea mare pentru a fi absorbit de organism. Grasimile neabsorbite de organism (complexul fibre-grasimi) sunt eliminate natural prin scaun. 
 
-INGREDIENTE: 
-Litramine™, celuloza microcristalina, tri-fosfat de calciu, clorofilina, stearat de magneziu, vitamina A acetat (retinol), vitamina D3 (colecalciferol) si vitamina E-acetat (alfa-tocoferol) 
 
-UTILIZARE: 
-XL-S Medical Fat Binder este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze, care constientizeaza ca o dieta bogata in grasimi are impact negativ asupra greutatii, dar au dificultati in a controla cantitatea de grasime ingerata la fiecare masa. 
 
-Nu este recomandat copiilor sub 12 ani, persoanelor gravide sau mamelor care alapteaza. 
 
-MOD DE INTREBUINTARE: 
-Se iau 1-3 comprimate cu un pahar de lichid, imediat dupa masa. 
 
-MOD DE PREZENTARE: 
O cutie de XL-S Medical Fat Binder cu vitamine contine: 
• 60 comprimate 
• 1 prospect cu instructiuni de folosire 
 
-PRODUCATOR: 
-InQpharm Europe Ltd. 
Waldseeweg 6 – 13467 Berlin – Germany 

 

 

Produse din aceeasi categorie