Home >> Indian Herbal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> DIGEST COMPLET 60cp INDIAN HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DIGEST COMPLET 60cp INDIAN HERBAL

Digest Complet elimina senzatia de balonare, flatulenta,spasmele si durerile colicative, stari de greata, precum si disfunctiile gastrointestinale
32,64 RON

 

Descriere produs:

DIGEST COMPLET 60cp INDIAN HERBAL  Imbunatateste digestia, elimina senzatia de balonare, flatulenta, spasmele si durerile colicative, stari de greata, precum si disfunctiile gastrointestinale

 

DIGEST COMPLET imbunatateste digestia si regleaza procesele de absorbtie, asigurand o buna asimilare a nutrientilor, vitaminelor si mineralelor. 

 

-Ajuta la mentinerea florei sanatoase la nivel stomacal si intestinal, avand in acelasi timp un efect distructiv asupra parazitilor.

 

-Stimuleaza secretia sucurilor gastrice intr-o cantitate optima astfel incat sa nu mai permita aparitia fermentatiilor.

 

-Diminueaza senzatia de discomfort abdominal asociat digestiei, mai ales daca au fost consumate alimente grase si ajuta la mentinerea unui nivel optim al colesterolului. 

 

-Asigura buna functionare a tractului gastro-intestinal.

 

-Ajuta in cazul problemelor care apar secundar unei digestii deficitare: afectiuni hepatice, pancreatice, renale, hemoroizi, acumulare de toxine in organism.

 

-Toxinele sunt de fapt produsi reziduali aparuti in urma digestiei, astfel spus particule de hrana incomplet digerata, preluate de circulatia sanguina si depozitate la nivelul organelor, articulatiilor, al vaselor de sange. 

 

-Folosit sistematic dupa fiecare masa, Digest Complet previne formarea si acumularea toxinelor si are un efect purificator asupra intregului organism.

 

DIGEST COMPLET Indicatii: 

•Digestie slaba 

•Constipatie 

•Balonare 

•Flatulenta 

•Fermentatie 

•Indigestie 

•Colita 

•Malabsorbtie 

•Dureri abdominale 

•Valori marite ale colesterolului 

 

-Ingrediente: 

-Carica Papaya, Cassia Angustifolia, Cuminum Cyminum, Foeniculum Vulgare, Phyllanthus Emblica, Piper Longum, Piper Nigrum, Terminalia Chebula, Zingiber Officinale, Plumbago Zeylanica, Ptychotis Ajowan, Acacia Arabica. 

 

-Cassia Angustifolia: 

-un purgativ puternic utilizat in tratarea constipatiei si care actioneaza prin stimularea peristaltismului intestinal. 

 

-Foeniculum vulgare: 

-este recomandat mai ales in cazuri de digestie lenta, balonare, indigestie, avand proprietati detoxifiante.

 

-Piper longum: 

-Cu toate ca este folosit sub forma de condiment, piperul lung este mult mai valoros din punct de vedere terapeutic. Regleaza functiile digestive, fiind folosit in tratamentul anorexiei, indigestiei, flatulentei, durerilor abdominale.

 

-Plumbago zeylanica: 

-stimuleaza focul digestiv, fiind de asemenea folosita in tratamentul urmatoarelor afectiuni: hemoroizi, a paraziti intestinali, hepatomegalie, splenomegalie, obezitate, acumulare de apa in organism.

 

-Terminalia chebula: 

-imbunatateste absorbtia principiilor nutritive in organism iar pe de alta parte favorizeaza eliminarea toxinelor prin purgatie

 

-Ptychotis Ajowan: 

-semintele sunt folosite in tratarea, flatulentei, dispepsiei, elimina durerile intestinale si au un efect general de imbunatatire a digestiei.

 

-Doza recomandata pentru consumul zilnic: 

-cate 1-3 capsule, dupa fiecare masa.

 

DIGEST COMPLET Forma de comercializare: 

-flacoane a cate 60 de capsule.


 

 

Produse din aceeasi categorie