Home >> Fiji Blend - Cosmetice Naturale Pentru Solar - USA > Acceleratoare de bronzare >> Savage - 15 ml Fiji Bend USA cosmetice naturale

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Savage - 15 ml Fiji Bend USA cosmetice naturale

Savage, accelerator bronzare, bronz inchis, bronz natural, adevarat in stilul Fiji,unt de corp cu efect bronzant accelerator Savage!...
6,00 RON

 

Descriere produs:

 Savage - 15 ml Fiji Bend USA accelerator bronzare,bronz inchis,bronz natural, adevarat in stilul Fiji

Accelerator bronzare de la Fiji Blend USA
Unt de corp bronzant „salbatic”
Mod de utilizare
Savage accelerator bronzare : se maseaza circular de 2 ori pe zi suprafata pielii pe care dorim sa o bronzam accelerat pana substanta intra in piele, dupa 3 zile deja pielea dvs. va prinde o culoare deosebit de frumoasa si se va mentine timp indelungat, daca vreti sa pastrati permanent aceasta culoare pentru intretinere puteti utiliza o singura data pe zi Savage Fiji.
Nimic nu se va topi pe pielea Dvs. mai repede ca noul unt de corp cu efect bronzant accelerator Savage!
Aceasta formula pentru un bronz inchis, natural, are tot ceea ce iti doresti pentru un bronz adevarat, in stilul Fiji, cu care te-ai obisnuit deja.
Exploreaza lumea salbatica si dezlantuita a acestui produs deosebit!
Extractele esenţiale din plante precum Moringa (conţine ingrediente nutritive pentru a intensifica rezultatele bronzării), conferă o îngrijire deosebită pielii şi se combină cu substanţele ce accelerează bronzarea, pentru a vă învălui într-o culoare intensă şi sănătoasă.
Compozitie
Savage accelerator bronzare : unt de Shea (hidratează pielea), ulei din nuca de Cocos, extracte de Cacao, DHA, Fucogel, extracte de matase (regenerare celulară).
Prezentare
Savage accelerator bronzare : 15 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie