Home >> Walmark Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Night Effective Proteins (ciocolata)1kg AMINOSTAR WALMARK

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Night Effective Proteins (ciocolata)1kg AMINOSTAR WALMARK

Night Effective Proteins (ciocolata)1kg AMINOSTAR Weste agent de accelerare a imunitatii supliment alimentar pentru pierderea in greutate
0,00 RON

 

Descriere produs:

 Night Effective Proteins (ciocolata)1kg AMINOSTAR WALMARK

 

Night Effective Proteins (ciocolata) este un amestec special de proteine din zer cu eliberare lenta, creat pentru a aproviziona muschii cu proteina din zer de calitate inalta si pentru a preveni aparitia asa-zisei stari catabolice, la nivelul tesuturilor musculare (descompunerea musculara), in timpul somnului. 
 
Night Effective Proteins (ciocolata) Este cea mai buna alegere de supliment proteinic pentru culturistii, atletii si sportivii profesionisti care fac antrenamente cu greutati, in dorinta lor de a-si dezvolta o masa musculara fara tesut adipos si de a-si spori forta. 
 
Night Effective Proteins (ciocolata)contine cel mai bun izolat de proteina din zer obtinut prin schimb ionic, din lume, reprezentand cea mai recenta descoperire tehnologica in cadrul procesului de dezvoltare a proteinelor pentru sportivii profesionisti. Cu un continut de peste 98% proteina din zer (baza uscata), aceasta este cea mai eficace formula pe baza de izolat de proteina din zer de pe piata.
 
Night Effective Proteins (ciocolata) contine peste 5g din cel mai important aminoacid, L-glutamina, care este esential pentru furnizarea energiei musculare in timpul activitatii fizice intense. Night Effective Protein mai contine si aminoacizi cu lanturi ramificate BCAA si este imbogatit cu bine cunoscuta formula minerala anabolica ZMA, patentata de catre SNAC System Inc. USA. ZMAcreste nivelul de testosteron natural si duce la cresterea rapida a dimensiunii muschilor si a fortei.  
-APROVIZIONEAZA MUSCHII CU PROTEINE DIN ZER DE INALTA CALITATE IN TIMPUL SOMNULUI!
Night Effective Proteins (ciocolata) contine izolat de proteina din zer obtinut prin schimb ionic:  
-Schimbarea de ioni este cea mai buna metoda de procesare a zerului din lume, inventata pana in prezent si utilizarea sa este reprezentata de un proces foarte complicat si costisitor. Numai cateva companii din lume beneficiaza de tehnologia actuala de utilizare a acestui tip de procesare si Aminostar este una dintre acestea. Aceasta metoda da rezultate exceptionale in fabricarea produsului reprezentat de izolatul proteic de calitate pura, cu un continut proteic de peste 98%, sub forma de baza uscata. Schimbarea de ioni este cea mai avansata tehnologie care foloseste sarcina electrica pentru a separa proteina pura de grasimi, carbohidrati si lactoza, producand astfel, o proteina din zer practic fara grasimi, carbohidrati si lactoza. Aceasta face ca Aminostar World NO.1 sa fie cel mai eficace produs pe baza de proteina de pe piata.
- continut de peste 90% proteine din zer
- furnizeaza peste 5g de L-glutamina 
- se amesteca instant cu apa sau lapte degresat si are un gust cremos 
- usor de digerat? nu creeaza gaze sau probleme stomacale
practic, nu contine grasimi, carbohidrati si lactoza 
pana la 46 de portii per tub 
 
-Night Effective Proteins (ciocolata)- atat sportivilor profesionisti, cat si celor amatori 
- persoanelor care nu au activitate sportiva, ca supliment alimentar 
- acest produs nu este recomandat femeilor insarcinate/care alapteaza si copiilor 
- aprovizioneaza muschii cu proteina din zer de inalta calitate, in timpul somnului
- mareste rapid dimensiunea muschilor si creste forta 
- contine cea mai buna sursa de izolat de proteina din zer obtinut prin schimb ionic, cu eficienta ridicata 
- contine ZMA SNAC System Inc. USA (formula minerala anabolica)
- patrunde rapid in fluxul sanguin, ajungand la nivelul muschilor pentru a porni procesul anabolic
- contine o cantitate mare de L-glutamina si aminoacizi derivati BCAA 
- contine o cantitate redusa de grasimi si carbohidrati 
- accelereaza procesul de regenerare 

 -agent de accelerare a imunitatii 

- supliment alimentar pentru pierderea in greutate
 
-Utilizare recomandata: 
-Puneti doua masuri (50g) deNight Effective Proteins (ciocolata) in 200ml de apa sau lapte degresat si amestecati bine. 
-Pentru a obtine cel mai bun amestec, folositi Sticla-shaker Aminostar. 
-Fiecare persoana trebuie sa consume minim 2g de proteine/kg corp pe zi, pentru a obtine un echilibru pozitiv al nitrogenului si o crestere musculara constanta. 
-Cea mai mare parte a aportului zilnic de proteine trebuie sa fie adusa prin alimente (pui, peste, etc.), iar suplimentul de proteine are rolul de a furniza corpului proteinele suplimentare necesare pentru a atinge valoarea consumului zilnic optim de proteine (2g de proteine/kg corp). 
 
-Folositi corespunzator acest produs! 
-Folositi dimineata, la micul dejun sau la mesele din timpul zilei, pentru a creste aportul de proteine, intre mese ca gustare cu continut proteic ridicat, dupa antrenament pentru accelerarea procesului de recuperare si prevenirea aparitiei catabolismului muscular (descompunerea musculara) sau inainte de culcare pentru a preveni epuizarea muschilor in timpul somnului.
 
-Ingrediente: 
-Caseinat de calciu, albumina ECG, izolat proteic de zer obtinut prin schimb ionic, L-glutamina, GHS Aminostar (L-arginina, L-ornitina, L-lizina, glicina, L-leucina, L-triptofan), guma guar si xantan, ZMA (Zinc, Magneziu, Vitamina B6), lactat de magneziu, fosfat de potasiu hidrogenat, clorid de sodiu, arome naturale si natural identice, colorant, aspartam si acesulfam-K.

 

 

Produse din aceeasi categorie