Home >> Manastirea Nera > Otet natural >> Otet Nera Plant de mere şi miere, 250ml
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro
Otet Nera Plant de mere şi miere, 250ml
CAUTA SI IN INTREBARI SI RASPUNSURI!
Descriere produs:
Otet Nera Plant de mere şi miere, 250ml
produs in Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
Produs natural obţinut din mere româneşti şi miere de albine, după o reţetă tradiţională.
Cum acţionează?
Antibacterian
Antialergic
Tonic digestiv
Energizant
Detoxifiant
Remineralizant
Antifebril
Normalizează nivelul colesterolului
Combate durerile musculare şi articulare
Antiacneic
Normalizează secreția de sebum
Antiinflamator
Calmant
Tonic capilar
Pentru ce se recomandă?
Infecţii
Alergii
Probleme de digestie
Constipaţie
Metabolism leneș
Celulită
Obezitate
Imunitate scăzută
Oboseală cronică
Migrene
Ameţeli
Insomnie
Nivel crescut al colesterolului
Dureri musculare şi articulare
Urticarie
Înţepături de insecte
Arsuri solare
Ten gras, acneic
Febră în răceli și gripe – uz extern (frecții, împachetări)
Mătreață
Căderea părului
Ce ingrediente conţine?
Mere mature sănătoase (Malus domestica) – 30%, excipienți: apă, miere de albine, fructoză, glucoză, zaharoză, drojdie de panificație.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?
Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importată sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.
Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.
Fructoza, glucoza, zaharoza conservă produsul. Sunt elementele necesare fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.
Drojdia de panificație mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.
Cum se utilizează produsul?
- în regim obişnuit de viaţă: în salate şi mâncăruri, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale;
- pentru persoane cu probleme de sănătate:
intern - câte 1 linguriţă (copii) sau câte 1 lingură (adulţi), de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, diluat în apă, ceai sau sucuri (cura durează 4-6 săptămâni);
extern - frecţionări, comprese.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra bine închis. În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.
Mod de prezentare:Oţet Nera Plant de mere şi miere, recipient de sticlă transparentă, a 250ml
Producator Oţet Nera Plant de mere şi miere: Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
Tags:Oţet Nera Plant de mere şi miere, Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera