Home >> Manastirea Nera > Siropuri naturale >> Sirop Nera Plant Gripinstop, 250ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sirop Nera Plant Gripinstop, 250ml

Antifebril. Antiviral.
28,45 RON

 

Descriere produs:

Sirop Nera Plant Gripinstop, 250ml
Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera, tonic general, stimulent imunitar, anemie, alergii


Calmează iritaţiile căilor respiratorii
Cum acţionează?
    Fluidifiant şi expectorant al secreţiilor bronşice
    Antiseptic al căilor respiratorii
    Antiinflamator, antispastic
    Antitusiv, emolient
    Antifebril
Pentru ce se recomandă?
   
Stări de uscăciune a mucoaselor
    Faringo-amigdalită
    Răceală, gripă, febră
    Tuse
    Bronșită, astm

Ce ingrediente conţine?
Muguri de Brad (Abies Alba), Cimbrişor (Tymus serpyllum),  Pătlagină (Plantago lanceolata), inflorescențe de Soc (Sambucus nigra) – 50%; miere de albine – 5%; îndulcitori: fructoză, glucoză și zaharoză.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?
Pătlagina are acţiune emolientă, expectorantă, cicatrizantă şi antiseptică. Este recomandată în bronşită cronică, tuse de diferite etiologii, astm, inflamaţii etc. Produsele fitofarmaceutice pe bază de pătlagină sunt recomandate în uz intern în stări inflamatorii ale tractului respirator şi în caz de modificare a stării normale a mucoaselor orale sau faringiene. De asemenea, este recunoscută unanim acţiunea antibacteriană şi astringentă datorată taninurilor, a preparatelor obţinute la rece sau liofilizate.
Mugurii de brad stimulează imunitatea în special la nivel rino-faringian. Extractul din muguri de brad este utilizat ca expectorant, antiinflamator şi antiseptic al căilor respiratorii în afecţiuni ale aparatului respirator: faringite, laringite, bronşite, traheite, amigdalite, viroze respiratorii. Are, de asemenea, o importantă acţiune remineralizantă, favorizează fixarea calciului în oase, stimulează eritropoieza (producerea de celule roşii) şi creşterea în înălţime. Este foarte util în toate procesele cronice, pentru că reechilibrarea minerală ajută organismul să depăşească blocajele în calea vindecării.
Socul este o plantă binecunoscută pentru acţiunea sa diuretică şi depurativă, eliminând excesul de apă şi toxinele metabolice din organism prin piele, pe cale renală şi digestivă. Ajută la scăderea febrei, prin faptul că produce o transpiraţie abundentă. Este recomandat în afecţiuni respiratorii (răceli, gripe, bronşite, tuse) şi digestive (constipaţie). De asemenea, prin diureza pe care o produce, se recomandă în boli reumatismale, de rinichi şi vezicale. Fiind laxativ, constituie un remediu natural în constipaţiile pe fond nervos şi în obezitate.
Cimbrişorul are proprietăţi expectorante, calmând spasmele căilor respiratorii. Datorită uleiului esențial pe care îl conţine, cimbrişorul este indicat ca adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice, tusei astmaticilor, bronşitei şi răguşelii.
Îndulcitorii realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul.
Mierea de albine este alimentul care furnizează rapid cea mai mare cantitate de energie. Compusă în principal din fructoză, glucoză şi apă, prin raportul de aproape 1:1 între fructoză (39%) şi glucoză (32%), mierea este foarte sănătoasă pentru ficat şi organism, în general. Conţine vitamine (complexul B, vitaminele A, C, D, K), aminoacizi, enzime şi minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, cupru). Este un puternic antiinfecţios natural, cu acţiune de la tubul digestiv şi căile respiratorii până la nivelul pielii şi al mucoaselor. Stimulează digestia şi metabolismul, reglează tranzitul intestinal, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Menţine echilibrul endocrin. Are proprietăţi stimulatoare pentru muşchiul cardiac.
Cum se utilizează produsul?

Intern:    3-4 linguriţe pe zi pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni.
Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra bine închis, ferit de căldură.
Mod de prezentare:Sirop Nera Plant Gripinstop Recipient de sticlă verde, a 250ml

Producator Sirop Nera Plant Gripinstop Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

Tags: Sirop Nera Plant Gripinstop, Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera


 

 

Produse din aceeasi categorie