Home >> Manastirea Nera > Siropuri naturale >> Sirop Nera Plant Pneumovital, 250ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sirop Nera Plant Pneumovital, 250ml

Susţine sănătatea plămânilor
28,45 RON

 

Descriere produs:

Sirop Nera Plant Pneumovital, 250ml
Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera, tonic general, stimulent imunitar, anemie, alergii


Susţine sănătatea plămânilor
Cum acţionează?
    Susţine funcționarea normală a tuturor componentelor sistemului respirator (căile respiratorii superioare şi plămânii).
Pentru ce se recomandă?
    Viroze
    Amigdalită
    Faringită, laringită, traheită
    Tuse convulsivă
    Afecțiuni ale sinusurilor
    Bronșite acute și cronice
    Astm bronşic (redă capacitatea de respirație)
    Pneumonie

Ce ingrediente conţine?

Părţi aeriene de Grindelia (Grindelia robusta), Isop (Hyssopus officinalis), Mentă (Mentha piperita), Pătlagină (Plantago lanceolata), flori de Salcâm (Robinia pseudoacacia) - 50%;  miere de albine - 5%; îndulcitori: fructoză, glucoză și zaharoză.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?
Pătlagina are acţiune emolientă, expectorantă, cicatrizantă şi antiseptică. Este recomandată în bronşită cronică, tuse de diferite etiologii, astm, inflamaţii etc. Produsele fitofarmaceutice pe bază de pătlagină sunt recomandate în uz intern în stări inflamatorii ale tractului respirator şi în caz de modificare a stării normale a mucoaselor orale sau faringiene. De asemenea, este unanim recunoscută acţiunea antibacteriană şi astringentă datorată taninurilor, a preparatelor obţinute la rece sau liofilizate.  
Florile de salcâm constituie un antitusiv eficient. Dintre substanţele active importante, doi compuşi specifici - robinina şi acaciina - împreună cu uleiul esenţial calmează crizele puternice de tuse convulsivă.
Grindelia este o plantă medicinală cu proprietăți hidratante, protectoare și emoliente ale căilor respiratorii, folosită în tradiţia indienilor americani pentru proprietățile sale expectorante. Înscrisă în Farmacopeea din Statele Unite încă din 1882 și în Farmacopeea Franceză din 1908, folosirea sa s-a afirmat apoi datorită acțiunii de protejare faţă de principalii agenți responsabili de tulburările căilor respiratorii superioare în anotimpul rece: are acţiune antispasmodică (tropism respirator), efect antiinfecţios (îndeosebi pulmonar), combate tusea, favorizează evacuarea secreţiilor bronşice, calmează căile respiratorii.
Isopul este astringent, antiseptic bronşic şi cicatrizant. Curăţă plămânii, fiind util într-o diversitate de boli şi simptome precum tuse, răceli, guturai, probleme ale sinusurilor şi dureri în gât.
Menta, ca plantă aromatică, acţionează în două moduri,  în funcţie de concentraţia preparatului folosit. În doză slabă, extractul de mentă este analgezic, calmant şi antispastic. În doză concentrată, menta este un tonic al sistemului nervos şi un stimulent digestiv. Substanţele active importante precum mentolul, un valoros ulei eteric, compuşii antibiotici şi substanţele minerale au o puternică acţiune antiseptică şi calmantă. Extractul de mentă este eficient şi în afecţiuni respiratorii (astm, bronşită), pentru că redă capacitatea de respiraţie şi împrospătează aerul inhalat.
Îndulcitorii realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul.
Mierea de albine este alimentul care furnizează rapid cea mai mare cantitate de energie. Compusă în principal din fructoză, glucoză şi apă, prin raportul de aproape 1:1 între fructoză (39%) şi glucoză (32%), mierea este foarte sănătoasă pentru ficat şi organism, în general. Conţine vitamine (complexul B, vitaminele A, C, D, K), aminoacizi, enzime şi minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, cupru). Este un puternic antiinfecţios natural, cu acţiune de la tubul digestiv şi căile respiratorii până la nivelul pielii şi al mucoaselor. Stimulează digestia şi metabolismul, reglează tranzitul intestinal, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Menţine echilibrul endocrin. Are proprietăţi stimulatoare pentru muşchiul cardiac.

Cum se utilizează produsul?
Intern:     3-4 linguriţe pe zi pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni.
Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Mod de prezentare:Sirop Nera Plant Pneumovital Recipient de sticlă verde, a 250ml
Producator Sirop Nera Plant Pneumovital Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

Tags: Sirop Nera Plant Pneumovital, Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

 


 

 

Produse din aceeasi categorie