Home >> Secom > Suplimente Nutritive >> MELLOW TONIN 60cps SECOM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MELLOW TONIN 60cps SECOM

Stimuleaza functia cognitiva la bolnavii cu Alzheimer,antioxidant, imunostimulator, benefic in anorexie sau bulimie nervoasa, reduce neuropatia, trombocitopenia si stomatită, regle
36,10 RON

 

Descriere produs:

MELLOW TONIN ,  Stimuleaza functia cognitiva la bolnavii cu Alzheimer,antioxidant, imunostimulator, benefic in anorexie sau bulimie nervoasa, reduce neuropatia, trombocitopenia si stomatită, regle

 

Recomandari MELLOW TONIN :  Melatonina este un neurohormon lipo si hidrosolubil sintetizat de glanda pineala. Vitamina B6 sustine bioprocesul de conversie triptofan - 5HTP (5-hidroxitriptofan) - serotonina - melatonina.

Sinteza melatoninei este stimulata de intuneric si redusa la lumina. Melatonina este sintetizata si in retina, tractul gastro-intestinal, piele, ficat, rinichi, leucocite. Receptori de melatonina se gasesc in tot corpul.

- amelioreaza insomniile provocate de schimbarea fusului orar, maladiile Alzheimer, Parkinson, schizofrenie, cancer sau de alte cauze

- antioxidant (strabate membrana celulara si bariera hematomeningiana si stimuleaza enzimele antioxidante endogene glutation peroxidaza, superoxid dismutaza si catalaza); zeci de boli degenerative sunt asociate cu scaderea capacitatii antioxidante a organismului

- stimuleaza functia cognitiva la bolnavii cu Alzheimer (protejeaza neuronii de toxicitatea proteinei beta-amiloid si reduce formarea placilor de amiloid)

- imunostimulator

- benefic in anorexie sau bulimie nervoasa

- adjuvant in terapiile antitumorale: reduce riscul de cancer hormonal prin reglarea nivelului de estrogeni si de testosteron; poate reduce cresterea tumorilor cerebrale prin actiune citotoxica si anticonvulsivanta - reduce neuropatia, trombocitopenia si stomatită (inclusiv in timpul radio si chimioterapiei)

- regleaza tensiunea arteriala ajutand la prevenirea accidentelor vasculare cardiace si cerebrale

- amelioreaza manifestarile in fibromialgie (afectiune cronica, caracterizata prin durere si sensibilitate in muschi, tendoane, ligamente, tulburari de somn)

- regleaza metabolismul calciului si al fosforului, stimuleaza formarea osteoblastelor care favorizeaza refacerea osoasa (osteoporoza, cancer osos)

- reduce simptomele asociate intreruperii fumatului (anxietate, iritabilitate)


Compozitie MELLOW TONIN :

Melatonina= 3mg
Vitamina B= 2mg

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Mod de utilizare MELLOW TONIN : Cate 1 capsula/zi cu 20-30 minute inainte de culcare sau conform recomandarii consultantului de specialitate.


Prezentare MELLOW TONIN : Flacon cu 60 capsule.
Producator MELLOW TONIN : Secom

 

         

Cumpara           Produs            Livrare          Garantat
Fara griji         Original             la usa              100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania (exceptie produsele care au deja discount sau sunt in promotie).
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!
Magazin online, produse naturiste, tratamente naturiste, remedii naturiste .

 


 

 

Produse din aceeasi categorie