Home >> Laropharm > Linea Sana >> MEDITERANEO 30cpr LAROPHARM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MEDITERANEO 30cpr LAROPHARM

MEDITERANEO proprietăţi cardioprotective şi vasoprotective, are acţiune antiinflamatoare, hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antiaterosclerotică, antiaritmică
75,02 RON

 

Descriere produs:

                                                                          MEDITERANEO 

 

Inspiraţi de dieta mediteraneană, am creat MEDITERANEO , un complex antioxidant ce combină extractul de vin roşu, extractul din seminţe de struguri şi extractul din frunze de măslin, pentru a vă proteja organismul împotriva efectului nociv al radicalilor liberi.

Corpurile noastre au nevoie de oxigen, însă consumul acestuia produce radicali liberi care ne îmbătrânesc, distrug şi slăbesc celulele. Antioxidanţii combat efectele acestor oxidanţi sau radicali liberi şi ne ajută să reparăm efectele nocive ale acestora.

MEDITERANEO  conţine tablete cu eliberare prelungită pe parcursul a 24 de ore, asigurând eliberarea treptată în corp a cantităţii optime de supliment antioxidant, de-a lungul întregii zile, fără a exista riscul de supradozaj.

Indicatii MEDITERANEO  :
MEDITERANEO  conţine o cantitate semnificativă de polifenoli cu efect puternic antioxidant.

Studiile clinice au dovedit că aceşti compuşi posedă o serie de proprietăţi cardioprotective şi vasoprotective, au acţiune antiinflamatoare, hipoglicemiantă, hipolipemiantă, antiaterosclerotică, antiaritmică, hipotensivă şi vasodilatoare.

Datorită proprietăţilor antioxidante,MEDITERANEO protejează împotriva stresului oxidativ şi poate avea efecte antidiabetice, antitumorale şi de prevenire a îmbătrânirii precoce (antiaging).

Extractul uscat din frunza de măslin este o sursă extraordinară de hrană pentru un sistem imunitar sănătos.

Frunza conţine un component unic numit oleuropeină, cu rol deosebit în susţinerea sistemului imunitar.

Extractul uscat de vin roşu, cu un bogat conţinut în polifenoli, este un antioxidant cu calităţi energizante şi revitalizante de excepţie. Este eficient în afecţiuni cardiovasculare, este tonic şi regenerant vascular, reduce nivelul colesterolului prevenind infarctul miocardic. Extractul de vin roşu este cunoscut pentru încetinirea proceselor de oxidare la nivel celular, constituind un izvor natural de longevitate.

Extractul uscat din seminţe de struguri reprezintă un  antioxidant puternic care blochează îmbătrânirea prematură, are proprietăţi anti-virale, proprietăţi anti-cancerigene şi asigură o bună circulaţie a sângelui.
 
Mod de administrare MEDITERANEO  :
1-2 cpr/zi, dupa masa
Compozitie/comprimat MEDITERANEO  :
250mg extract uscat din frunze de măslin, 150mg extract uscat din seminţe de struguri, 30mg extract uscat de vin roşu, excipienti


 

 

Produse din aceeasi categorie