Home >> Kiyome Kinoki > Kiyome Kinoki >> Kiyome Kinoki

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Kiyome Kinoki

Kiyome Kinoki -diabet,artrite, oboseală mare, insomnie, tensiunii arteriale, pierdere în greutate -detoxifiere in talpa piciorului
22,00 RON

 

Descriere produs:

Kiyome Kinoki trateaza diabet,artrite, oboseală mare, insomnie, tensiunii arteriale, pierdere în greutate. 

Promo la  3 cutii + 1 gratis= 66 lei .........  adica doar 16,50 lei/cutie

Vezi Prezentare video

Kiyome Kinoki  cataplasma plasturi pentru detoxifierea generala a limfei si a organismului cutie de 10 bucati.
Atentie ! Pentru un efect maxim spalati picioarele cu apa calda inainte de aplicarea cataplasmelor.

Dupa folosire spalati talpa piciorului cu apa calda si dezinfectanti cu alcool sanitar (spirt) zona cu adeziv.
In medicina traditionala chineza, picioarele au fost considerate ca a doua inima a corpului uman, deoarece din cele aproximativ 360 de puncte de acupunctura, mai mult de 60 se afla pe talpi, impreuna cu zonele reflexogene ale principalelor organe.

Cand sangele circula in talpi, cataplasma absoarbe toxinele eliberate de punctele de acupunctura, avand o eficacitate care dureaza pana la 8 ore.

In functie de starea fiecarui om, detoxifierea poate sa dureze 2-3 zile, 2-3 saptamani sau mai mult timp in cazurile mai severe.In medie, detoxifierea generala limfatica prin picioare poate dura pana la 30 de zile, adica va trebuie 5 cutii de cataplasme Kiyome Kinoki pentru detoxifiere generala .

O singura noapte de detoxifiere a corpului cu Kinoki plasturi pentru detoxifierea poate aduce schimbari semnificative in culoarea si mirosul cataplasmei (de la culoarea maro, la gri, la negru), aceasta reflectand cantitatea si gradul de toxine ce au fost extrase din corp.

Kiyome Kinoki  plasturi pentru detoxifierea generala folosind continuu,apare o reducere vizibila a aspectului si mirosului cataplasmei.

Lipind cataplasmele de talpile picioarelor in timpul somnului se obtine un efect mai bun deoarece ii permite corpului sa stea la orizontala, astfel intarindu-se mult circulatia in corp.

Aceste cataplasme absorb toxinele daunatoare si rezidurile din corp,rapid si usor. Sunt sigure si nu au efecte secundare.

Continuati sa folositi Kiyome Kinoki  pana cand culoarea devine deschisa, indicand ca toxinele au fost eliminate.

Kiyome Kinoki  contine esenta de otet de bambus, extrasa din bambus natural, otet de lem tourmalina chitosan microelemente vitamina C, E ulei rafinat de portocale.
 

Kiyome Kinoki contine 10 cataplasme dimensiunea 7cmx5cm care se aplica cate una pe fiecare talpa a piciorului , in acest pachet aveti tratament pentru 5 zile
Recomandari plasturi pentru detoxifiere Kiyome Kinoki :

- batranilor, persoanelor constipate, slabite, supraponderale, fumatoare, bautoare, stresate, suparate, care stau mult in picioare, aflate sub stari conflictuale.


Cum functioneaza Kiyome Kinoki ?

Desfaceti banda adeziva si aruncati ambalajul. Amplasati cataplasma pe centrul ei asigurati-va ca scrisul de pe ea este spre suprafata adeziva. Lipiti si apasati ferm cataplasma pe talpa piciorului. Pentru rezultate mai bune, puneti-le cu ceva timp inainte de culcare, le puteti purta si prin casa daca dormiti mai putin de 8 ore.

Tineti cataplasma 8-12 ore pentru ca toxinele sa fie complet absorbite din corp, inainte de a inlatura cataplasma.

Pachetul Kiyome Kinoki  contine:

-10 bucati de plasturi-cataplasme

-10 benzi adezive pe care se aplica plasturii
 


 

 

Produse din aceeasi categorie