Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> CHITOSAN 50cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CHITOSAN 50cps HERBAGETICA

CHITOSAN este un extract din carapacea dură care învelește multe viețuitoare marine și terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă
22,00 RON

 

Descriere produs:

 

 
-Favorizeaza reducerea greutatii corporale, datorita fibrelor alimentare, micsoreaza nivelul lipidelor în sânge si al colesterolului, stimuleaza imunitatea, datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia, absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu)
 
CHITOSAN este un extract din carapacea dură care învelește multe viețuitoare marine și terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă, cel mai adesea extrasă, printr-un proces numit diacetilare, din carapacea crustaceelor, polizaharidă cu efecte asupra sănătății extrem de complexe. 
 
-Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu efecte benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor.), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorba grăsimile, îmbuntățesc eliminarea, detoxifică).
 
-Calitati: 
favorizeaza reducerea greutatii corporale, datorita fibrelor alimentare, micsoreaza nivelul lipidelor în sânge si al colesterolului, stimuleaza imunitatea, datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia, absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu), îngrasaminte minerale, coloranti chimici, substante medicamentoase, radionuclizi
 
-CURA DE SLĂBIRE
Chitosanul este printre foarte puținele produse naturale ale căror efecte pentru scădere în greutate au fost demonstrate prin studii clinice dublu orb (care testează efectul chitosanului prin comparație cu un remediu fals/placebo), făcute pe pacienți umani. Un studiu făcut în Statele Unite, în anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a arătat că administrarea chitosanului duce la scăderea în greutate cu 1,7 kg., în medie, după 6 săptămâni de tratament. Interesant este, însă, că pacienții care au folosit chitosanul și au slăbit nu au ținut nici un fel de de dietă. În cazul în care reducem, în paralel cu administrarea chitosanului, chiar și doar cu 10-15%, porția zilnică de hrană, scăderile în greutate sunt mult mai spectaculoase, putând fi și de 2-3 ori mai mari. Mecanismul prin care acest produs ne ajută să slăbim este foarte complex. În primul rând, el împiedică absorbția grăsimilor ingerate la masă. Apoi, accelerează procesele de eliminare, ajută la diminuarea senzației de foame, ajută la menținerea glicemiei în parametri normali. Pentru scăderea în greutate, se iau 1-2 capsule de chitosan, cu 30 minute înainte de masă. Conținutul capsulelor se dizolvă în jumătate de pahar de apă și se bea pe stomacul gol. La cinci minute după ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea încă un pahar de suc de portocale sau de lămâie. De ce? Deoarece asocierea cu acidul citric crește senzatia de sațietate data de chitosan, iar ca atare ne vom reduce porția zilnică de hrană cu un efort mai mic.Dacă aveți obiceiul să ciuguliți între mese, luați înainte de fiecare porție de hrană, oricât de mică, o jumătate de pahar de apă cu o capsulă de chitosan. Dozele mărite nu dau reacții adverse. 
 
BOALA CANCEROASĂ
Chitosanul este un excelent mijloc de reducere a acțiunii nocive a diferiților cancerigeni din viața noastră de zi cu zi. El reduce absorbția și elimină metalele grele (mercur, plumb, cadmiu, nichel, aluminiu), dar și gudroanele din fumul de tigara, pesticidele, chiar și... alcoolul. Rezultatele preliminare ale unor studii în curs de desfășuare arată că acest produs blochează în bună măsură și absorbția de către organism a unor aditivi alimentari sintetici (faimoasele E-uri).Administrat intern, chitosanul se dovedește un prețios ajutor și în cazul persoanelor care deja suferă de diferite forme ale bolii canceroase. Un studiu făcut în Statele Unite, la Institutul de Medicină din Arkansas, în anul 2010, a arătat că șoarecii care au avut inoculate tumori umane au reacționat foarte bine la tratamentul cu chitosan. Conform declarațiilor profesorului David Zaharoff, conducătorul experimentului american, la animalele de experiență tratate cu chitosan s-a constat stagnarea și chiar regresul tumorilor. La animalele de experință vindecate de cancer, s-a constatat că prin administrarea de chitosan recidivele bolii tumorilor maligne sunt mult mai rare.Și administrat în paralel cu chimioterapia și radioterapia, Chitosanul este eficient. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fără a interfera negativ în sensul diminuării eficienței acestora. Pacienții care au luat Chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia, au reuși să-l ducă până la capăt într-un procent mai mare, având o intensitate semnificativ mai redusă a unor simptome cum ar fi: căderea părului, inapetența, căderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infecții etc. 
 
-ALTE RECOMANDĂRI:
-Osteoporoza – favorizeaza refacerea masei osoase prin stimularea asimilarii calciului și a altor minerale.Colesterol mărit – se administrează patru capsule de chitosan zilnic, pe stomacul gol, împreună cu vitamina C sau, mai bine, cu pulbere de măceșe (Rosa canina). Asocierea cu vitamina C (acid ascorbic) crește capacitatea chitosanului de a lega lipidele.Gastrită hiperacidă – de cele mai multe ori Chitosan-ul reduce brusc aciditatea gastrica, având efecte similare pansamentelor gastrice. Adjuvant în diabet – administrarea 
 
-Chitosanului reduce nivelul glicemiei, previne complicații ale diabetului cum ar fi arterita, hipertensiunea, ateroscleroza, cardiopatia ischemică.Hepatite (inclusiv hepatita de tip C), ciroze – administrarea acestui reface celula hepatică.Constipație – Chitosanul menține flora microbiană intestinală sănătoasă (stimulează proliferarea de bacterii “prietenoase”), iar fibrele din componența sa acționează ca un piston care împinge afară materiile fecale. 
 
MOD DE ADMINISTRARE: 
-Pe stomacul gol, între mese, câte 1-2 capsule, de trei ori pe zi, în cure de 12 saptamani sau conform recomandarii medicului de specialitate. 
-În timpul tratamentului se bea multă apă (minimum 1,5- 2 litri de lichid pe zi). 
-Se recomanda să se amestece continutul capsulei în jumătate de pahar cu apă calda, după care se bea.Pentru scăderea în greutate, se ia cu 30 minute înainte de masă
 
-PRECAUTII SI CONTRAINDICATII: 
 
Nu se recomanda administrarea simultana a altor preparate (naturale sau alopate), deoarece Chitosan-ul impiedica asimilarea lor; acestea pot fi consumate dupa doua ore de la administrarea Chitosan-ului.
 
-Nu se recomanda copiilor pana la 12 ani.

-Nu este indicat la persoane cu hipoaciditate.A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici.

-Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

-A nu se depassi doza recomandata pentru consumul zilnic. 
 
-Compozitie/capsula: 
-chitosan 400 mg.
 
-PREZENTARE PRODUS: flacon cu 50 capsule Chitosan 400mg

 

 

Produse din aceeasi categorie