Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> FRUNZE DE MASLIN 50cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

FRUNZE DE MASLIN 50cps HERBAGETICA

FRUNZE DE MASLIN persoanele care suferă de calculoză biliară, deoarece poate provoca migrarea calculilor biliari. Diabeticii insulinodependenți vor ține legătura cu med
16,70 RON

 

Descriere produs:

FRUNZE DE MASLIN 50cps HERBAGETICA  

 

Scad ca prin farmec tensiunea arterială, restabilesc circulația normală, țin diabetul sub control, combat – fără exagerare – aproape toate tipurile de infecții și aceasta cu o eficiență greu de imaginat, stimuleaza imunitatea, antibacterian, antifungic, hipoglicemiant.

 
FRUNZELE DE MĂSLIN pot fi considerate un fenomen medical daca ajungi sa parcurgi zecile și sutele de studii medicale făcute despre frunzele acestui arbore. 
FRUNZE DE MASLIN 50cps HERBAGETICA 
Poate părea greu de crezut, dar măslinul este una din cele mai puternice plante medicinale din lume și aceasta în primul rând datorită frunzelor sale, care ascund în verdele-argintiul lor comori de sănătate greu de bănuit. 
 
Frunzele de măslin scad ca prin farmec tensiunea arterială, restabilesc circulația normală, țin diabetul sub control, combat – fără exagerare – aproape toate tipurile de infecții și aceasta cu o eficiență greu de imaginat… 
FRUNZE DE MASLIN 50cps HERBAGETICA 
Lista aplicațiilor terapeutice ale acestei plante este incredibil de mare. 
 
PREPARATE PE BAZĂ DE FRUNZE DE MĂSLINPulberea de frunze de măslin. 
 
Se găsește la noi în țară sub formă de capsule sau de comprimate, obținute prin simpla înglobare într-o pastilă a frunzelor de măslin fin măcinate. 
 
O astfel de pastilă conține de regulă 250-350 mg de frunze de de plantă, care se administrează zilnic, luându-se 4-8 asemenea doze, pentru tratarea diabetului, a excesului de colesterol, precum și a deranjamentelor digestive. 
 
Efectele terapeutice ale pulberii de frunze măslin sunt destul de limitate, deoarece în doze normale majoritatea principiilor active nu sunt în cantități suficiente încât să declanșeze anumite fenomene cum ar fi vasodilatația, modificarea ritmului cardiac, inhibarea replicării unor viruși etc. 
 
Acest neajuns este însă compensat de folosirea extractului de măslin, despre care vom vorbi în continuare: Capsulele cu extract de frunze de măslin. 
 
Extractul la care ne vom referi în continuare este produs prin deshidratarea și concentrarea soluțiilor alcoolice obținute prin macerare din frunze de măslin. 
 
Ceea ce rezultă prin această concentrare este o pulbere fină și extrem de amară, care conține mari cantități de oleuropeină - substanța vinovată de majoritatea efectelor terapeutice ale măslinului. 
 
Extractele de frunze măslin folosite în prezent sunt extrem de eficiente, mai ales în bolile cardiovasculare și infecțioase, ele conținând 15-20% oleuropeină. 
 
Aceste extracte sunt asociate în capsule cu pulberea de frunze, așa încât să rezulte un produs foarte concentrat în principii active, dar care să păstreze și complexitatea naturală a plantei. 
 
Produsul nostru ce contine acest extract este OLIVOFORTE, ce conține pulberea de plantă asociată cu extractul concentrat de frunze de măslin, cu 20% oleuropeină. 
 
BOLI PREVENITE CU FRUNZE DE MĂSLINDiabetul – se fac, de trei ori pe an, cure cu frunze de măslin, fiecare cu o durată de 3-4 săptămâni. 
 
Pe timpul curei, se administrează planta sub formă de capsule, câte șase-opt pe zi. 
 
Este un tratament cu un efect hipoglicemiant (direct) și stimulent asupra secreției endocrine a pancreasului excepțional. 
 
Acest tratament care previne creșterea glicemiei, ajută la un metabolism corespunzător al zaharurilor și previne apariția diabetului.
 
Tromboflebită – pentru prevenirea acestei afecțiuni se recomandă atât consumul uleiului virgin de măsline, cât și administrarea internă a pulberii de frunze de măslin. 
 
Aceasta din urmă conține o categorie de substanțe active, numite polifenoli, care administrați sistematic previn formarea cheagurilor de sânge și migrarea lor. 
 
Ateroscleroză – puține remedii se pot compara ca și eficiență cu măslinul în ceea ce privește eficiența în prevenirea formării plăcilor de aterom pe artere. 
 
Cel puțin așa o arată cu un studiu făcut în anul 2003, în Africa de Sud, la Universitatea de Medicină Durban-Westville. Conform respectivului studiu, extractul de frunze măslin împiedică oxidarea colesterolului pe artere, scăzând riscul de ateroscleroză la mai puțin de jumătate, chiar și în condițiile unei diete relativ bogate în grăsimi saturate. 
 
Arterită obliterantă – mai ales persoanele care fumează, care au o dietă bogată în proteine și grăsimi animale ori care au predispoziții moștenite din familie spre această afecțiune, ar trebui să țină trei cure pe an cu extract de frunze de măslin. 
 
Zilnic se iau câte 800-1200 grame de extract, sub formă de capsule, pentru o perioadă de 2 luni, urmate apoi de minimum 15 zile de pauză. 
 
Efectul frunzelor de măslin este potențat de consumul uleiurilor presate la rece de măsline, de porumb, de soia sau de floarea soarelui. Iradiere – un studiu făcut în Spania, în anul 2002, sub conducerea profesorului O. Benavente-Garcia a demonstrat că mai multe principii active din frunzele măslinului au efecte protectoare la radiații. 
 
Animalele de experiență și țesuturile, tratate în prealabil cu extracte de măslin, au fost mult mai puțin predispuse la mutații, chiar după o expunere îndelungată la materiale radioactive. 
 
Cancerul și leucemia – toate studiile statistice arată că în țările în care se consumă în mod tradițional frunze de măslin, sub formă de ceai sau de macerat în ulei, rata cancerului este mult mai scăzută. 
 
Apoi, studiile de medicină experimentală (făcute pe animale de experiență) arată că extractul de frunze de măslin previne apariția tumorilor și inhibă creșterea celor deja existente. Acest efect a fost remarcat în mod special în cazul cancerului la sân, la colon, la plămâni, precum și în cazul leucemiei. 
 
Unii cercetători se așteaptă ca peste câțiva ani să apară chiar citostatice care să conțină extracte de frunze de măslin, care între altele sunt și un puternic protector la efectele radioterapiei folosite contra cancerului. 
 
FRUNZELE DE MĂSLIN ȘI IMUNITATEA
-Acest produs natural este un ajutor foarte eficient pentru cei care se confruntă cu infecții greu de tratat, cronicizate sau recidivante. Efectul acestui remediu este atât de puternic, încât chiar și în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de măsline, au dus la redresări spectaculoase ale numărului de celule imunocompetente, dar și a capacității de apărare a organismului pe ansamblu. Principiile active pe care aceste frunze le conțin sunt 
 
PRINTRE CELE MAI BUNE ANTIINFECȚIOASE DIN LUME. 
Și putem afirma aceasta, pentru că sunt extrem de bine studiate. Practic, ele sunt considerate medicament strategic, extractele de măslin combătând eficient bacteriile ucigașe folosite în bioterorism, cum ar fi cele care produc antraxul sau botulismul. Țări, cum ar fi Israelul, Statele Unite sau Arabia Saudită, au investit sume uriașe pentru a studia în laboratoare felul în care această plantă ajută organismul uman să învingă infecții din cele mai diverse. Iar în urma acestor studii, cercetătorii au concluzionat că frunzele de măslin și mai ales extractul obținut din ele este un adevărat... coșmar pentru aproape toate microorganismele invadatoare.Iată câteva acțiuni ale extractului de frunze de măslin: - distruge direct virușii și bacteriile din tubul digestiv, dar și de pe traiectul urinar și respirator.- penetrează celulele deja infectate și blochează replicarea virușilor- stimulează răspunsul imun la apariția oricărui microb invadator- distruge protozoarele, bacteriile și alte microorganisme care produc toxiinfecțiile alimentare- întărește membrana celulară, făcând celulele sănătoase mai puțin vulnerabile la infecții.
 
Acest remediu nu interfereză negativ cu acțiunea antibioticelor, antifungicelor sau a antiviralelor de sinteză, fiind un ajutor valoros în practic orice tip de infecție, de la banala răceală, până la infecțiile intraspitalicești bacteriene sau fungice, atât de greu de tratat pe cale clasică. Trebuie reținut însă că această acțiune a fost obținută CU AJUTORUL EXTRACTELOR DE MĂSLINE BOGATE ÎN OLEUROPEINĂ, o substanță care o dată ingerată se transformă în organismul uman într-un antiinfecțios redutabil, cu atât mai puternic, cu cât doza este mai mare. 
 
În tratarea unei infecții, regulă, se administrează zilnic 800-1500 mg. de extract de măsline, pentru perioade de timp care variază de la 14 zile, în infecțiile acute, la 120, în cazul infecțiilor cronice. 
 
-TRATAMENTE INTERNE 
-Hipertensiune arterială – frunzele de măslin sunt un remediu foarte bine studiat și extraordinar de eficient în hipertensiunea de gravitate mică și medie. Studii dublu-orb făcute în spitale din Elveția, Germania, Israel, Italia, Egipt, Spania au demonstrat extraordinarul efect al extractului de măslin la pacienții hipertensivi de toate vârstele. În practica toate studiile s-a observat că suplimentele pe bază de frunze de măslin reduc tensiunea arterială (atât cea sistolică, cât și cea diastolică), după un tratament de opt săptămâni, aducând-o aproape de normal. Pacienţii asistaţi au primit capsule extract din frunze de măslin, într-o cantitate zilnică cuprinsă între 500 şi 1000 miligrame, rezultatele cele mai bune fiind observate la persoanele care au luat doza mai mare. 
 
Adjuvant în ischemia cardiacă – încă din anii 60, cercetătorii italieni au putut demonstra că extractul de frunze de măsline dilată arterele coronare (care irigă cu sânge mușchiul cardiac și a căror îngustare produce așa-numita boală coronariană). Această acțiune vasodilatatoare coronară a frunzelor de măslin se asociază și cu faptul că același remediu reduce colesterolul, previne și stopează îngroșarea și sclerozarea pereților vasculari, ceea ce îl face un adjuvant extraordinar în cazul tuturor formelor de ischemie cardiacă. Se administrează 800-1000 mg de extract, pe o periodă de 4 luni, după care tratamentul se întrerupe vreme de 30 de zile, după care se poate relua. Este bine de știut că aceste cure au și un efect preventiv verificat, iar întreruperea tratamentului nu aduce după sine decompensarea cardiacă a pacientului sau alte probleme de acest fel. 
 
Aritmie cardiacă – dozele moderate de extract de frunze de măslin (400-800 mg zilnic) sunt un excelent anti-aritmic. Studiile de caz au arătat că, la pacienții care au luat această plantă în mod regulat, doza de medicamente anitaritmice poate fi redusă treptat. În unele cazuri a ajuns să fie redusă la jumătate sau chiar mai puțin, dar numai sub îndrumarea medicului specialist. 
 
Colesterol mărit – administrarea extractului de frunze de măslin, asociată cu o dietă în care grăsimile animale și cele rafinate au fost înlocuite cu ulei virgin de măsline, face adevărate minuni în scăderea colesterolului total și în îmbunătățirea raportului dintre colesterolul bun și colesterolul rău. 
 
Studiile de medicină experiementală arată administrarea zilnică a 800-1000 mg de extract de măsline și a uleiului virgin de măsline duce la scăderi în medie cu 17% a valorilor colesterolului, după doar patru săptămâni de tratament, respectiv dietă. 
 
Hiperglicemie, diabet de tip I și II – în această afecțiune extractul de frunze de măslin acționează pe două căi: crește eficiența cu care organismul utilizează insulina produsă de către pancreas și reglează activitatea pancreasului, în special secreția endocrină. Se administrează pulberea de frunze de măslin (2 grame pe zi) sau extractul de frunze de măslin (1000 mg. pe zi), în cure de 2 luni, urmate de 15 zile de pauză, după care tratamentul se poate relua. Dincolo de acțiunea sa directă în diabet, măslinul este foarte valoros și pentru că previne complicațiile acestei boli, motiv pentru care este un prețios adjuvant și pentru diabetul de tip I. Curele repetate cu frunze de măslin previn retinopatia diabetică, dar și cardiopatia ischemică sau arterita obliterantă, trei complicații frecvente ale acestei boli. 
 
Cistită, infecții renale – se ține o cură de două săptămâni cu extract de frunze de măslin, din care se iau câte 1200 mg. pe zi, ca adjuvant la tratamentul antiinfecțios clasic. Acest remediu și-a dovedit eficiența mai ales în infecțiile cu Escherichia coli și cu Staphylococcus aureus.
 
Toxinfecție alimentară – de la primele simptome se administrează, ca adjuvant, extractul de frunze de măslin, care are efecte antibacteriene și antivirale (inclusiv contra retrovirusurilor). Se țin 5-7 zile de cură, timp în care se iau 1200-2000 mg de extract pe zi. Este un remediu antiinfecțios cu spectru foarte larg, blând pentru organism, care nu blochează procesele de eliminare, esențiale pentru vindecarea acestui tip de afecțiune.
 
Adjuvant în pneumonie, tuberculoză – frunzele de măslin sunt deosebit de active contra multora dintre bacteriile care produc infecții pulmonare, între care și Klebsiella pneumoniae și Mycobacterium tuberculosi. Ca adjuvant în tratamentul acestor infecții, se recomandă administrarea a 1200 mg. de extract, zilnic, în cure de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză, după care tratamentul se poate relua. Este un tratament cu efecte antiinfecțioase, dar care ajută și la atenuarea unor simptome cum ar fi febra, transpirația nocturnă, inapetența. 
 
Herpes – aplicat intern și extern, extractul de frunze de măslin este eficient contra tuturor tulpinilor de virus herpetic pe care a fost testat până în prezent. Intern, se țin cure, cu o durată de 2 săptămâni, timp în care se administrează câte 800-1200 mg de extract pe zi. Extern, se presară conținutul unei capsule cu extract de frunze de măslin pe locul afectat, se umezește apoi cu puțin alcool sau tinctură de coada șoricelului, pentru a mări puterea de penetrare a remediului. Aplicația externă se reia de minimum 3 ori pe zi, iar eficiența sa este de cele mai multe ori impresionantă. 
 
-Adjuvant în infecția cu HIV – mai multe studii de caz, făcute pe bolnavi cu HIV ajunși în faze terminale, au arătat un incredibil efect antiinfecțios și stimulent imunitar al extractului de frunze de măslin. Atât analizele de sânge, cât și simptomele clinice, s-au îmbunătățit evident și în unele cazuri extrem de spectaculos în urma administării interne acestui remediu. În toate cazurile studiate s-au luat doze mari de extract de frunze de măsline (1500-3000 mg zilnic), pe perioade de timp variind între 2 și 4 luni, fără întrerupere. Între altele, la mulți dintre pacienții tratați cu acest extract s-a observat o crește cu până la 57% a numărului limfocitelor T din sânge, dispariția unor infecții devenite extrem de invazive, cum ar fi herpesul sau candidoza, dar și a unor formațiuni tumorale.
 
Adjuvant în hepatita cu virus B – se țin cure cu o durată de 60 de zile, timp în care se iau 1200 mg. de extract de frunze de măslin zilnic, sub formă de capsule. Este un tratament adjuvant care a dat rezultate foarte bune, blocând – se pare – proliferarea virusului și ajutând la stoparea proceselor de distrucție la nivelul ficatului. Rezultatele preliminarii ale unor studii în curs de desfășurare sunt încurajatoare și în privința tratării hepatitei de tip C cu ajutorul acestui extract. Gripă – se face o cură de 10-14 zile, timp în care se iau câte 1200 mg. de extract de frunze de măsline zilnic. Acest tratament poate stopa încă din prima fază apariția bolii ori, dacă boala deja s-a instalat, reduce simptomele neplăcute (febră, dureri de cap, vertij, dureri musculare), ajută la o vindecare mai rapidă și previne complicațiile. Așa cum s-a putut constata din studiile existente, extractul de frunze de măsline este un adevărat fenomen în tratarea celor mai multe afecțiuni virale, altfel de cele mai multe ori deosebit de greu de tratat. În cazul acestei afecțiuni virale, adică a gripei, extractul de măslin nu acționează doar pentru îmbunătățirea unor simptome, ci atacă chiar microorganismul care produce boala, blocându-i proliferarea. 
 
-PRECAUŢII ŞI CONTRAINDICAŢII LA TRATAMENTUL CU FRUNZE DE MĂSLINE
-Acest remediu va fi luat cu prudență de persoanele care suferă de calculoză biliară, deoarece poate provoca migrarea calculilor biliari.
-Persoanele care au infecții grave pot experimenta în primele cinci zile de tratament stări de greață, ușoare dureri de cap, oboseală.
-Diabeticii insulinodependenți vor ține legătura cu medicul specialist în primele săptămâni de cură, pentru a-și putea ajusta dozele de insulină.
 
-CALITATI:
-stimuleaza imunitatea, antibacterian, antifungic, hipoglicemiant
 
-COMPOZITIE/CAPSULA: 
-pulbere de Frunze de Maslin (olea Europaea) 300mg, capsula (gelatina)
 
-MOD DE ADMINISTRARE: 
-cate 1-2 capsule de 4 ori pe zi.
 
-PREZENTARE PRODUS: 
-flacon cu 50 capsule Frunze de Maslin

 

 

Produse din aceeasi categorie