Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> Fluxxtem 250 ml Herbagetica

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Fluxxtem 250 ml Herbagetica

Fluxxtem stimuleaza producerea de celule stem adulte, refacerea celulelor sistemului nervos, fertilitate, infectii, hepatita virala, alzheimer, depresie, convalescenta
98,00 RON

 

Descriere produs:

FLUXXTEM 250ml, celule stem,fertilitate

-HERBAGETICA

-Stimuleaza producerea de celule stem adulte, refacerea celulelor sistemului nervos, fertilitate

-Stimulent al formării celulelor STEM adulte

-Este un produs original românesc, obținut din lăptișor de matcă și un amestec de plante medicinale, totul fiind conservat în miere naturală de albine.

-Cel mai activ component este laptisor de matca, ale cărui efecte de stimulare a formării celulelor stem adulte este potențat de către un amestec de rădăcini, germeni și alge.

-Principalele acțiuni ale ingredientelor din compoziția acestui produs:
-Laptisor de matca – este secreţia unor glande (hipo-faringeale) ale albinelor lucrătoare, cu care este hrănit puietul de albine lucrătoare, dar şi albina-regină (matca), de unde şi numele acestui produs. Conform nutriţioniştilor care i-au studiat proprietăţile, lăptişorul de matcă este cel mai puternic aliment-medicament din lume. Este compus din 67% apă, 12,5% proteine, 11% zaharuri simple, 5% acizi grași, vitamine din complexul B (B5 și B6, în special), minerale, enzime, hormoni, substanțe cu efecte antibiotice și antivirale. Efectele terapeutice ale lăptișorului de matcă sunt cu adevărat fenomenale, mergând de la inhibarea vascularizării tumorilor și până la îmbunătățirea stării psihice, acțiunea antidepresivă a acestui produs apicol fiind demonstrată prin studii clinice. Dar cel mai spectaculos efect al lăptișorului de matcă a fost pus în evidență în anul 2007, prin studiile conduse de medicul japonez S. Furukawa, studii care au demonstrat că acest produs determină regenerarea neuronilor, care până atunci s-a crezut că nu se mai pot reface. De fapt, sub acțiunea unei substanțe din acest produs al stupului, este stimulată producerea de celule stem adulte, adică a unor celule ale organismului uman nediferențiate, din care se poate crea orice altă celulă.

-Celulele stem se pot multiplica la nesfârșit, având rolul de a regenera țesuturile distruse, atunci când sunt în număr suficient de mare, putând recrea un întreg organ, pornind doar de la câteva urme de țesut. Iar lăptișorul de matcă are capacitatea de stimula formarea în organism a unor cantități impresionante de celule stem, crescându-ne exponențial potențialul de auto-vindecare.

-Astfel, prin administrarea unor cantități suficiente de lăptișor de matcă se pot regenera celulele sistemului nervos distruse de oboseală sau de stres, dar și cele distruse de afecțiuni degenerative (cum ar fi scleroza în plăci), distruse de acțiunea radioterapiei sau chimioterapiei, a diferitelor infecții.

-Ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus) – este utilizat în principal pentru creșterea rezistenței fizice, mărirea producției de celule ale sistemului imunitar și a răspunsului imun. De asemenea, crește capacitățile mentale, crește rezistența la efort fizic, îmbunătățește acuitatea vizuală și auditivă.

-Ginsengul chinezesc (Panax ginseng) – este cel mai important reîntineritor din medicina tradițională chineză. Atât la bărbați cât și la femei, această plantă prelungește tinerețea biologică, ajută la menținerea unei vieți sexuale normale până la vârste înaintate, prevenind depresiile, căderile imunitare și afecțiunile cardiovasculare.
Gheara mâţei (Uncaria tomentos) – este o liană cățărătoare, originară din Peru care modulează răspunsul imun, stimulând tot o dată producția și capacitatea de răspuns a celulelor imunitare în confruntarea cu virușii, bacteriile și agenții patogeni. Rădăcina acestei plante ajută în prevenirea bolilor infecțioase de origine bacteriană și virală, a artritelor reumatoide și a altor afecțiuni reumatice articulare. Mai este eficientă în tratarea bolilor alergice, herpesului genital, candidozelor generalizate.

-Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) – dincolo de numele ei mutilant, rădăcina acestei plante din sud-estul Africii este unul din cele mai puternice remedii naturale impotriva inflamației, febrei și durerilor. Efectele sale vindecătoare sunt orientate în principal asupra sistemului osteo-articular și nervos.

-Germenii de soia (Soja hispida) – extractul de germeni de soia, foarte bogat in izoflavone este un adevarat fenomen in lupta contra cancerului, in special al celui cu determinare hormonala, prevenind derapajele hormonale traduse prin aparitia fibroamelor și adenofibroamelor.

-Mod de administrare:
-Afecţiuni auto-imune (lupus eritematos, scleroza diseminata, artrita reumatoida, sclerodermie), colagenoze – se tin cure de câte 45 de zile, timp in care se administreaza 4-6 lingurite pe zi.
-Intre doua cure se face o pauza de 15-30 de zile.


 

 

Produse din aceeasi categorie