Home >> Solaris Plant > Ceaiuri, cicoare si cafea >> SAREA BACIULUI 500g SOLARIS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SAREA BACIULUI 500g SOLARIS

SAREA BACIULUI 500g SOLARISeste obtinuta prin metode traditionale de extragere din zacamant, se macina in moara cu valturi, iar noi o aducem pe masa dumneavoastra
1,90 RON

 

Descriere produs:

 …Povestea noastra este fara de-nceput si fara de sfarsit…deoarece Natura a existat dintotdeauna. Natura, mama noastra, a fost create sa ne daruiasca din belsug tot ceea ce noi, oamenii, avem nevoie pentru a trai in pace, iubire, armonie si prosperitate, iar hrana noastra sa ne fie leac si ajutor pentru a avea o sanatate perfecta. Sa savuram cu intelepciune si bucurie aceste minunate daruri!

 
 
Sarea Baciului este obtinuta prin metode traditionale de extragere din zacamant, se macina in moara cu valturi, iar noi o aducem pe masa dumneavoastra asa cum ne-a daruit-o Natura, pentru a da gust bun bucatelor.
Datorita lipsei de ferocianura de potasiu, utilizata ca antiaglomerant, este posibil ca sarea, datorita proprietatilor sale higroscopice, sa formeze bulgari. Acest lucru nu ii diminueaza in niciun fel proprietatile.
 
Conform hotararii de govern numarul 473/2004, art. 10, alin. 2, prin derogare de la prevederile alin. 1 este permisa comercializarea sarii neiodate numai prin reteaua de magazine PLAFAR, mazagine naturiste si farmacii, in segmentul produselor care nu necesita retete pentru achizitionare, ambalata in cantitati ce nu depasesc 0.5 kg.
Tara de origine: Romania.
A se pastra la loc uscat si racoros. 
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
 
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI
 

 

 

Produse din aceeasi categorie