Home >> Sonnentor > Ceaiuri Doze >> CEAI FLORI DE LEVANTICA BIO 70gr SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI FLORI DE LEVANTICA BIO 70gr SONNENTOR

In zilele noastre, levantica este apreciata peste tot, pentru efectele sale relaxante si calmante. Este un foarte bun adjuvant intern în dischinezie biliară, balonare la bolnavii de bilă....
17,00 RON

 

Descriere produs:

 CEAI FLORI DE LEVANTICA BIO 70gr, SONNENTOR

 
Levantita este una dintre cele mai vechi ierburi comune, care era de asemenea recunoscuta si de Hildegard von Bingen ca alinatoare a durerilor de ficat si de plamani, precum si pentru limpezimea mintii.
 
In zilele noastre, levantica este apreciata peste tot, pentru efectele sale relaxante si calmante.
Este un foarte bun adjuvant intern în dischinezie biliară, balonare la bolnavii de bilă şi în crizele biliare însoţite de dureri de cap.
Ceaiul de levănţică este recomandat şi în caz de aritmie cardiacă, fiind adjuvant în ischemia cardiacă apărută pe fond de stres.
De altfel, lavanda este prin excelenţă o plantă antistres, motiv pentru care, administrată în cure de lungă durată, la indicaţia unui fitote­rapeut, ameliorează şi, gradat, poate conduce la vindecarea bolilor produse de stres.
De asemenea, face minuni în lupta cu depresia, anxietatea, oboseala, iritabilitatea psihică, insomnia, durerile de cap şi migrenele.
Cura cu ceai de lavandă te scapă de viermii intestinali şi infecţiile cu protozoarul Giardia lamblia şi are efect benefic în caz de tuse convulsivă, gripă, bronşită şi reumatism.
 
Extern:
Se foloseşte pentru creşterea părului, întreţinerea pielii uscate, eczeme uscate, tumefacţii produse de loviri şi contra păduchilor şi a altor insecte parazite.
Producator: SONNENTOR, AUSTRIA
Continut: 70gr

 

 

Produse din aceeasi categorie