Home >> Sintofarm Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ANGHINARE PLUS 30cps SINTOFARM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ANGHINARE PLUS 30cps SINTOFARM

Datorita eliminarii de toxine, se observa efecte favorabile in tratarea urticariilor si a diferitelor forme de prurit (mancarime). Bune rezultate se inregistreaza si in bolile tubului digestiv...
12,75 RON

 

Descriere produs:

 

 
Prin continutul bogat de cinarina, oxidanti, polifenoli, flavone, inulina, saruri de potasiu si magneziu, cele doua plante, anghinare si sunatoare, combinate, actioneaza asupra afectiunilor ficatului si rinichilor, avind proprietatea de a mari secretia biliara si diureza, reglind, in acelasi timp, procesul de formare a colesterolului.
Paralel cu aceste efecte, produsul are si insusirea de a diminua zaharul din sange, dind bune rezultate in unele forme de diabet.
Actiunea antidiabetica se datoreaza unei oxidaze.
De asemenea, se administreaza in nefritele acute si cronice, deoarece mareste volumul de urina si favorizeaza in acelasi timp eliminarea ureei si a substantelor toxice ce se formeaza la nivelul ficatului si rinichilor.
 
Datorita eliminarii de toxine, se observa efecte favorabile in tratarea urticariilor si a diferitelor forme de prurit (mancarime). Bune rezultate se inregistreaza si in bolile tubului digestiv, manifestate prin constipatie, varsaturi, enterocolite cronice, lipsa poftei de mancare, gastrite hiperacide, colecistite, ulcer gastric, hepatite.
 
Este un bun adjuvant in unele afectiuni ale inimii, care se manifesta prin hipertensiune arteriala, ateroscleroza si angina pectorala.
Este eficace in cazul afectiunilor biliare si ale tubului digestiv; Contribuie la reglarea glicemiei si a colesterolului; Reduce riscul de ateroscleroza; Are rol adjuvant in cazurile de hipertensiune arteriala.
Nu se administreaza copiilor sub 3 ani. 
 
A se pastra la loc intunecos, ferit de caldura, sub 25oC. 
Nu lasati la indemana si vederea copiilor. Nu folositi produsul dupa data expirarii. Acest produs este supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat. 
 
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Administrare:     - 2 capsule/ zi, dupa masa
Compozitie:   Extract de anghinare (Cynara scolymus) 250 mg Extract de sunatoare (Hypericum perforatum) 100 mg Excipienti: amidon de porumb, talc, stearat de magneziu

 

 

Produse din aceeasi categorie