Home >> > diverse alimentare >> CIOCOLATA CU LAPTE PT COPII FELIX BIO 45g VIVANI BIOGAST

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CIOCOLATA CU LAPTE PT COPII FELIX BIO 45g VIVANI BIOGAST

CIOCOLATA CU LAPTE PT COPII FELIX BIO 45g VIVANI BIOGAST
4,93 RON

 

Descriere produs:

 CIOCOLATA CU LAPTE PT COPII FELIX  BIO 45g VIVANI BIOGAST

 

Celebru Felix Hare iubeşte ciocolata, precum si prietenii sai .

Felix Vivani batoane de ciocolata realizate din ciocolată cu lapte organic cu umpluturi diverse delicioase.

 Gama de Vivani ciocolată ecologica cuprinde patru tipuri diferite de ciocolată de 100 de grame comprimate cu variante, cum ar fi Bitter fin cu conţinut de cacao diferite şi umpluturi, soiuri de lapte si ciocolata alba, bomboane de ciocolată fină, cappuccino, coacăz negru, nuc şi migdale, precum şi copii, bio- pentru copiii cu cremă de ciocolată lapte.

 Compania a extins linia de produse cu alte produse suplimentare cum ar fi pudră de cacao băutură, ciocolată reale, crema de ciocolata alune, ciocolata Knusperberge, espresso si drajeuri de ciocolata. 

O caracteristică specială sunt, de asemenea, cinci baruri ciocolată pentru populara franciza brandului "Felix" Coppenrath al editorului. Toate ingredientele pentru ciocolată ecologice, cum ar fi cacao, zahăr şi vanilie provin din agricultura organica.

 Vivani Toate produsele poartă de certificare de stat aprobat organice. 

Pentru ca un control anual este garantat. 

Cea mai mare parte a ingredientelor de mărfuri alimentare cu parteneri din diferite regiuni tot mai mare din America Latină.

 Datorită preţurilor materiilor prime mai mari şi garanţii de cumpărare pentru boabele de cacao şi zahăr din trestie de agricultori cultivate ecologic sunt acceptate în lumea a treia astfel de ajutor. 

Vivani ciocolată organică conţine doar unt de cacao de calitate. 

La lecitină ca un emulgator este evitat în mod deliberat.

 Astfel, utilizarea de lecitină este exclusă din boabele de soia modificate genetic. 

Datorită rulouri delicate şi conching tradiţionale lung încă o fuziune delicat este realizat. 

Bomboane de ciocolată sunt caracterizate printr-un procent deosebit de ridicat de cacao, care este 36 la suta si 72 la suta ciocolata cu lapte, ciocolata si, recent, chiar 85% întuneric.

 "Vivani Feine amar", în 2002 a atins cel mai mare scor în testul gust al revistei gourmet "savoir vivre". Comparativ cu 34 de marci de cea mai înaltă calitate de ciocolată pe piaţa germană. De la începuturile Vivani ar putea câştiga întotdeauna premii, inclusiv "Best of Organic" Award în 2006 şi numeroase premii de aur la testul de calitate DLG. Felix Milly ingrediente Vivani ciocolată baruri: Ciocolată cu lapte: zahăr brut * din trestie, unt de * cacao, lapte praf integral, cacao * masa, pulberi smântână *, praf degresat * lapte, bourbon vanilie *, crema de lapte de umplere 50%: non-hidrogenate grăsimi vegetale, zahăr brut * trestie de zahăr, lapte praf integral * lapte, vanilie Bourbon *. Cacao: minimum 33%. Componentele din lapte: minimum 25%. * De la cultivarea ecologica controlate DE-013 Eco-Control

 


 

 

Produse din aceeasi categorie