Home >> Fiterman > Suplimente nutritive >> BIEN DORMIR CU VALERIANA 20tb FITERMAN

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BIEN DORMIR CU VALERIANA 20tb FITERMAN

BIEN DORMIR CU VALERIANA 20tb FITERMAN Plus Valeriana se recomanda pentru realizarea starii de relaxare necesara instalarii somnului,
13,06 RON

 

Descriere produs:

 BIEN DORMIR CU VALERIANA 20tb FITERMAN

 Bien Dormir – Plus Valeriana se recomanda pentru realizarea starii de relaxare necesara instalarii somnului,
imbunatatirea calitatii acestuia, asigurand functionarea organismului in condi tii optime. Valeriana (Valeriana officinalis) - radacina sa este remediul de capatai in tratarea insomniilor rebele. Efectul somnifer este rapid, iar in medicina populara, se spune ca valeriana protejeaza impotriva influentelor malefice si fereste de visele urate.

Compozitie:
Extract de Passsiflora 50mg, Extract de musetel 30 mg, Extract de Valeriana 80 mg si excipienti pentru o capsula

Proprietati:
O statistica recenta arata ca in majoritatea tarilor civilizate, aproape jumatate din populatie se confrunta pe parcursul vietii cu probleme majore legate de somn. Ce a facut ca insomnia sa capete asemenea proportii in ultimii ani? Primul raspuns pe care il dau specialistii este usor de intuit: stresul . Problema omului contemporan este ca ajunge adesea intr-un cerc vicios: lipsa de odihna il face sa acumuleze foarte usor tensiune psihica, iar starea de tensiune psihica impiedica relaxarea si regenerarea prin somn, ceea ce il va face si mai susceptibil la stres . Intre alte cauze provocatoare de insomnie , la loc de frunte se afla: schimbarile climatice din ultimii ani, care perturba puternic activitatea nervoasa, hrana bogata in aditivi alimentari excitanti, uitatul la televizor (o continua sursa de agitatie), lipsa de activitate fizica, care duce la economisirea unor cantitati uriase de energie, care apoi se cer consumate, impiedicandu-ne sa dormim. O medie de patru ore de somn pe noapte duce rapid la slabirea organismului sau, dupa caz, la cresterea necontrolata in greutate, diabet , cresterea tensiunii sanguine, instabilitate psihica si mentala. Din fericire, exista multi factori ce influenteaza si chiar modeleaza somnul, care poate fi la un moment dat dirijat, asa incat sa devina foarte placut si odihnitor.

Administrare:
Se recomanda administrarea la adulti a cate 1capsula pe zi, cu aproximativ 1 h inainte de culcare, timp de 2-4 saptamani.
Dupa administrare se recomanda repaus la pat.


 

 

Produse din aceeasi categorie