Home >> Lumanari terapeutice > Lumanari terapeutice >> Lumanare tonus mental

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Lumanare tonus mental

Lumanare tonus mental este tonica, parfumata si usor mentolata, ideala pentru copii si pentru serile de lectii sau studii, pentru sesiune, examene, pentru un tonus mental fresh, aroma vesela
65,00 RON

 

Descriere produs:

 

Lumanare parfumata naturala in suport de sticla groasa, frumos decorat (pictat in tehnica de vitraliu) cu modele diferite de frunze de artar. Culori vesele, de toamna, ruginii, pentru

Se poate folosi pe timp frumos poate fi folosit si in afara casei, in gradina. Se pot produce si in numar mare, in functie de nevoi, ideal pentru evenimente, locatii, serate.

Exemplar unicat.

Se sterge de praf cu o carpa moale sau spala cu sapun usor, apoi se clateste cu apa calduta. NU SE FREACA CU SUBSTANTE SI MATERIALE ABRAZIVE!

Dimensiuni: D=10 cm, d=8 cm, h=8 cm

Lumanarea este tonica, parfumata si usor mentolata, ideala pentru copii si pentru serile de lectii sau studii, pentru sesiune, examene, pentru un tonus mental fresh, aroma vesela de rozmarin si portocale. Ascute memoria, stimuleaza concentrarea.

Atentie ! produsele se fac numai la comanda datorita evaporarii esentelor compozite odata aflate in contact cu aerul in 30 de zile isi pierd proprietatile terapeutice .

Termen de livrare intre 48-72 ore.

Lumanarile sunt executate manual .


 

 

Produse din aceeasi categorie