Home >> Secom > Suplimente Nutritive >> AHCC plus NAC & BETA GLUCAN 30cps SECOM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

AHCC plus NAC & BETA GLUCAN 30cps SECOM

Asociere de extracte cu efecte benefice exceptionale pentru sistemul imunitar.
241,00 RON

 

Descriere produs:

AHCC plus NAC & BETA GLUCAN 30cps SECOM

Categoria Diviziune celulara anormala


Asociere de extracte cu efecte benefice exceptionale pentru sistemul imunitar.
Efecte si beneficii
AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in medicina traditionala japoneza. Ciupercile provin din culturi ecologice japoneze si sunt cultivate in extract de tarate de orez. Procesul de fabricatie a AHCC® a fost dezvoltat si patentat de Amino-Up Chemical Company din Sapporo, Japonia. Acest proces, extrem de complex, se desfasoara in conditii de laborator si include cultura amestecului de ciuperci intr-un mediu lichid, modificarea enzimatica obtinuta prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare. Oligozaharidele din AHCC® au masa moleculara sub 5000 de daltoni, ceea ce le asigura bioabsorbtia intestinala optima in cazul administrarii orale. In plus, AHCC® contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1000 de daltoni, usor digerabile, puternic imunostimulatoare.
AHCC® este obiectul a peste 200 de studii publicate incepand cu anul 1986 si este folosit in peste 700 de spitale din Japonia. Incepand din anul 1994 se organizeaza anual, la Sapporo, Simpozionul Asociatiei pentru Cercetarea AHCC® la care participa peste 300 de medici si cercetatori.
-reglarea raportului Th1/Th2 in favoarea limfocitelor Th1 care stimuleaza producerea de:
-gama interferon: imunostimulator (creste activitatea celulelor NK cu pana la 300%*, activeaza macrofagele, induce sinteza oxidului nitric)
-factor de necroza tumorala (TNFα): declanseaza moartea programata a celulelor anormale
-interleukine IL-1, IL-2 si IL-12: reduc producerea factorului tumoral de crestere TGFβ, potenteaza activitatea celulelor NK si genereaza celule LAK (celule activate de limfokine) care ataca celulele infectate viral sau cu multiplicare anormala de la nivel hepatic, gastric, colorectal, pancreatic, pulmonar, oro-faringian, mamar, tiroidian, ovarian, testicular, prostatic, renal, osos
-factori activatori ai celulelor dendritice care moduleaza raspunsul imunitar primar
-cresterea capacitatii de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit prin:
-reducerea depresiei imunitare celulare cauzata de excesul de cortizol
-reducerea nivelului crescut de glucoza din sange cauzat de secretia excesiva de adrenalina si cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici
-reducerea actiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescuta in stari cu potential de diviziune anormala, biosinteza glutationului care, prin actiunea puternic antioxidanta si detoxifianta, are rol esential in mentinerea proceselor metabolice, imunitare, cerebrale, diviziunea celulara normala, antiimbatranire, potentarea efectelor benefice in chimio si radioterapie si reducerea efectelor secundare: greata, caderea parului, oboseala, diminuarea apetitului, toxicitate hepatica, anemie, trombocitopenie, neutropenie, leucopenie, scadere ponderala, infectii oportuniste
-imbunatatirea structurii si functiilor hepatice afectate de virusuri, alcool, multiplicare celulara anormala
-Dezvoltarea celulelor Natural Killer si efectele anti-tumorale ale extractului patentat din ciuperci japoneze, Active Hexose Correlated Compozitie (Per 1 capsula)
AHCC® 500 mg (Active Hexose Correlated Compound)(amestec patentat din extract de miceliu de diferite ciuperci, ceara de Candelilla, ciclodextrina, celuloza)
NAC 225 mg (N-Acetil-L-Cisteina)
Beta Glucan 50 mg (1,3/1,6)(din peretii celulelor de drojdii)
Componente bioactive
Polizaharide , Aminoacizi , Minerale , Oligozaharide , Lipide


Mod de administrare
Cate 1 capsula de 2 ori/zi, preferabil pe stomacul gol sau intre mese ori conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii
A nu se administra femeilor insarcinate.


 

 

Produse din aceeasi categorie