Home >> Nature 4 Life srl > Pentru Slabit >> TOMATO PLANT FORTE 30cps N4L

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

TOMATO PLANT FORTE 30cps N4L

stoc indisponibil
159,00 RON

 

Descriere produs:

TOMATO PLANT FORTE 30cps N4L

-Slabire, reduce depozitele adipoase, colesterolul!

-Tomato Plant Weight Loss este un supliment alimentar pentru managementul metabolismului lipidic.

-Determină scăderea colesterolului şi trigliceridelor din sânge, favorizează producţia de insulină şi înlesneşte mecanismele specifice de acţiune, contribuind astfel la reducerea depozitelor adipoase.

-Reglează digestia prin stimularea secreţiei sucurilor gastrice, reducerea acidităţii şi îmbunătăţirea motilităţii stomacului şi intestinelor.

-Intensifică procesele naturale de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen. Hidratează şi hrăneşte celulele epidermice reducând efectele negative ale slăbirii manifestate la nivelul pielii.

-Ingrediente TOMATO PLANT FORTE :
-1. Extract de roșii, care conține:
-Lycopene cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant natural care prin proprietățile sale scade nivelul colesterolului din organism și ajută la prevenirea îngroșării arterelor ;
-Zaharide care stimulează digestia;
-Acid malic organic care reduce tensiunea arterială;
-Provitamina A, o substanță vitală care întărește sistemul imunitar.

-2.Fibre de Batat (cartofi dulci) – antioxidant foarte eficient cartoful dulce conține o cantitate semnificativă de beta-caroten care îmbunătățește absorbția vitaminelor în organism, amidonul care crează un efect de calmare a intestinelor, toate acestea sub formă de fibre pentru a stimula digestia.

-3. Fibre de Konjac – contribuie la blocarea asimilării grăsimilor, reducerea colesterolului și detoxifierea colonului.

-4. Semințe de Senna – plantă din familia leguminoaselor care stă la baza tuturor ceaiurilor verzi și care datorită principiilor antrachinonice au efect laxativ și purgativ.

-5. Kiwi – conține flavonoide, carotinoide, fibre și acizi care dizolvă rapid proteinele din carne și stopează absorbția grăsimilor.

-6. Fibre de Manna – adjuvant în eliminarea simptomelor gastrointestinale de tip constipație sau diaree și sporește senzația de sațietate.

-7. Helianthus Tuberosus – posedă calități puternice de imunomodulator, cu acțiune tonică generală și previne depunerile de săruri.

-Prezentare TOMATO PLANT FORTE :
-350 mg x 6 capsule x 5 blistere

-Compoziție / capsulă (350 mg) TOMATO PLANT FORTE :
-Tomatina – Lycopersicum Esculentum – 56 mg; Fibre de Batat – Ipomea Batatas – 49 mg, Fibre de Amorphophallus Konjac – 42 mg, Semințe de Senna – Cassi Tora – 42 mg, Guma Guar – Cyamopis Tetragonoloba – 42 mg, Fructe de Kiwi – Actinidia Sinensis – 42 mg, Fibre de Manna – Acacia Senegal – 38,5 mg, Extract din tuberculi de Napi (Helianthus Tuberosus) – 38,5 mg.

-Administrare:
-Capsulele se administreaza si sunt creeate numai pentru adulţi (18-55 ani).

-Administrarea este de o singura capsulă pe zi dimineaţa, înainte sau după micul-dejun, cu o cantitate cat mai mare de apă, pe tot parcursul zilei.

-A nu se depăşi doza zilnică recomandată, o singura pastila pe zi garanteaza cu siguranta un proces de slabire eficient.

-Contraindicaţii TOMATO PLANT FORTE:
-copii şi tinerii sub 18 ani nu trebuie sa administreze aceasta capsula de slabit, de asemenea este interzis pentru femeile însãrcinate sau cele care alăptează, persoane cu patologie cardiacă declarată sau susceptibile la aceastea (hipertensiune arterială), bolnavi renali cronici, diabetici.

-În timpul curei nu este recomandat consumul de alcool, tutun sau băuturi energizante.

-Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi nu intenționează să prevină, să trateze sau să vindece anumite afecţiuni.

-A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani.

-A se păstra la temperatura camerei, ferit de umiditate şi de lumina directă a soarelui.


 

 

Produse din aceeasi categorie