Home >> Blue nature > Cosmetice Royal >> 24K-RAT Royal crema de noapte

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

24K-RAT Royal crema de noapte

24K-RAT Royal crema de noapte, crema de noapte emolienta ingrijeste pielea sensibila sau uscata
150,00 RON

 

Descriere produs:

24K-RAT Royal crema de noapte ,

crema de noapte emolienta
ingrijeste pielea sensibila sau uscata

De-a lungul istoriei, aurului i-au fost atribuite proprietăţi supranaturale, acest metal preţios fiind folosit în numeroase culturi pentru înfrumuseţare. Despre Cleopatra, regina Egiptului, istoricii spun că obişnuia să se culce în fiecare noapte purtând pe faţă o mască de aur, dorind ca astfel să-şi menţină pielea tânără timp îndelungat. Şi medicina chineză considera că aurul este asociat tinereţii, astfel că împărătesele din dinastia Qing îşi masau faţa în fiecare zi cu un cilindru din acest material preţios.
                  În anumite regiuni din India, a rezistat până în zilele noastre obiceiul ca femeile însărcinate ce îşi doresc copii cu pielea mai deschisă la culoare să mănânce în timpul sarcinii un amestec de şofran şi praf de aur.
                   Graţie inovaţiilor din domeniul nanoştiinţei şi nanotehnologiei, astăzi aurul începe să joace un rol nou în înfrumuseţare. Acest material preţios a devenit ingredient, sub formă de nanoparticule, al multor produse de înfrumuseţare destinate pieţei de lux.
                  Cercetătorii pot manevra particule de dimensiuni incredibil de mici. Dacă un fir de păr uman măsoară între 50.000 şi 100.000 de nanometri în diametru, o particulă de aur folosită în produsele cosmetice măsoară doar câţiva nanometri.
                     Companiile producătoare de cosmetice folosesc nanoparticulele de aur deoarece acest metal are un grad mare de biocompatibilitate (nu provoacă reacţii ale sistemului imunitar). De aceea, aurul poate juca rolul de purtător al altor substanţe active, permiţând o mai bună absorbţie a acestora la nivelul celulelor umane.
                      Nanoparticulele de aur au şi un efect anti-îmbătrânire, susţin producătorii de cosmetice, deoarece stimulează circulaţia, iar o circulaţie mai intensă încurajează apariţia de


 

 

Produse din aceeasi categorie