Home >> Hypericum Impex > Suplimente Nutritive >> ENZIMAX 60cps HYPERICUM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ENZIMAX 60cps HYPERICUM

Enzimele sunt mai importante în organism decât orice alt element activ ca ajutor al procesului de digestie şi pentru menţinerea sănătăţii
20,05 RON

 

Descriere produs:

ENZIMAX 60cps HYPERICUM 

 

Enzimele sunt mai importante în organism decât orice alt element activ ca ajutor al procesului de digestie şi pentru menţinerea sănătăţii întregului sistem digestiv.

Echilibrul organismului nostru şi calea de a ne proteja de îmbolnăviri sunt asigurate de enzime.


 Produsul ENZIMAX este special conceput pentru suplimentarea alimentaţiei noastre cu un complex de enzime naturale care substituie deficitul enzimatic pancreatic, gastro-intestinal şi biliar care poate să apară la mulţi dintre noi.

Aceşti fermenţi de natură proteică, enzimele, sunt indispensabili pentru desfăşurarea corectă a digestiei deoarece aceştia au un rol foarte important în transformarea alimentelor în substanţe asimilabile, necesare nutriţiei organismului : aminoacizi, vitamine, minerale .


 Acest supliment alimentar crează un pH optim pentru digestie în cazul unei insuficienţe secretorii a stomacului şi a pancreasului , corectează şi reglează activitatea vezicii biliare, a ficatului, a pancreasului şi a intestinului gros .

Reechilibrează flora intestinală datorită conţinutului bogat în probiotice, previne efectele neplăcute ale flatulenţei prin uşurarea eliminării gazelor din intestine.

Stimulează motilitatea intestinală .


 Ajută la eliminarea toxinelor din organism . Inlătură simptomele majore care indică o insuficienţă enzimatică : arsuri la stomac, indigestie, senzaţia de greutate în stomac, balonarea , oboseala sau starea de epuizare, pierderea apetitului .   


 

 

Produse din aceeasi categorie